Sisällön tarjoaa Blogger.

HEMMOTTELUA EKOKAMPAAMOSSA


Yhteistyössä: Hellimö & Eko 

Viime viikolla puhuttiin vähän yrittämisestä ja etenkin paikallisesta yrittämisestä, joten nyt pääseekin esittelyyn melkoisen tuore luonnonmukaisuutta tukeva pieni ekokampaamo. 

Hellimö & Eko tekee luonnonmukaisia hiustenvärjäyksiä sekä hiusten- ja hiuspohjanhoitoja hyödyntäen luonnonraaka-aineita, kuten savea, merilevää ja kotimaista turvetta. Ekokampaajaksi juuri valmistuvat yrittäjät Heli ja Satu tekevät Hellimö & Eko'ssa myös hiustenleikkauksia, energialeikkauksia ja intialaista päähierontaa. Symppis kampaamo löytyy Jyväskylästä Vaajakoskelta sisustusputiikki Herttalan yhteydestä. 


Pääsin viikko sitten hemmoteltavaksi ja vuorossa minulle oli ensin intialainen päähieronta, jota voin suositella jokaiselle joka kaipaa hetken rentoutusta ja sitä, että voi vain istua hetken hiljaa paikallaan ja nauttia. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan myös niskaa, hartioita ja olkavarsia päänahan lisäksi, joten voi sanoa kyllä kaikelle hartia- ja pääjomotukselle heipat.

Tehtiin mun päänahalle myös syväpuhdistava savihoito, joka rauhoittaa, korjaa vaurioitunutta hiusta, poistaa muotoilutuotteiden jäämiä, tasapainottaa talineritystä ja se voi jopa nopeuttaa hiusten kasvua. 

En rehellisesti sanottuna ole kovinkaan ahkera käyttämään mitään syväpuhdistavia tuotteita hiuksille, sillä olen aina ajatellut, että koska mun hiukset on kuivat ja ei oikeastaan edes rasvoitu, niin se ei olisi tarpeellista - totuus kuitenkin on se, että koska käytän muotoilutuotteita niin hiuspohja olisi hyvä puhdistaa vähän useamminkin. Oikein hyvä minun päänahka paralle siis. 


Savihoito on myös hyvä kasvivärien alle, jotta väri tarttuu paremmin. Mulle tehtiin myös Cassialla kasvivärikäsittely, mutta sellainen joka ei värjää hiusta, sillä se ei olisi värjännyt näin tummaa. Kasvivärit on tiettyjen kasvien juurista ja lehdistä jauhettua jauhetta, jolla saadaan hiuksiin luonnollinen sävy. Vähän kuin kasvivärin ja hiusten oman sävyn sekoitus. 

Kasviväri levitetään koko päähän ja annetaan vaikuttaa tiiviissä paketissa jonkin aikaa. Väri tuoksuu tosi paljon vihreälle teelle, mutta se oli jotenkin miellyttävää. Se, mitä tuolla värittömällä kasvivärillä saatiin minun tukkaan aikaan, oli kaunis kiilto ainakin.


Kaiken kaikkiaan tosi mielenkiintoinen kokemus ja ihanaa hemmottelua. Hellimö & Eko'ssa toivotaan, että ekologinen ja luonnollinen hiustenhoito olisi vielä tunnetumpaa ja että jokainen voisi  olla luonnollinen, kaunis oma itsensä myös luonnontuotteilla - ja mä en enempää voisi olla samaa mieltä heidän kanssa. 

Hellimö & Eko on jotenkin kotoisa, ehkä juuri pienen liiketilan vuoksi, mutta se ei ole välttämättä ollenkaan huono asia. Tässä on hyvää potentiaalia ja lisäämällä mukaan pieniä juttuja, kuten vaikka käyttämällä luonnonhiusharjoja, ruskeaa luomusokeria kahvitarjoiluissa ja muut tälläiset pikku jutut luo sellaista fiilistä joilla myös erottua ja luoda täysin yhtenäinen fiilis alusta loppuun. 

Huippua, että ekokampaamoja löytyy jälleen yksi lisää. 

Viikon ajan, eli maanantaihin 16.4.2018 saakka saatte Hellimö & Eko'n palveluista -20% kun mainitsette blogini nimen STAY FRESH. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan näihin ekologisempiin hiuspalveluihin. 

xx Marianne

Kuvat minusta: Laura / Laura

16 kommenttia

 1. Anonyymi4/09/2018

  Kiva, ekokampaamoita ei voi koskaan olla liikaa! Varmaan meillä kaikilla olisi varaa vähentää turhaa kemikaalien käyttöä :-)

  VastaaPoista
 2. Vooi, kuulostaapa ihanalta paikalta! Tälaista ekokampaamoa tai vaikkapa kauneushoitolaa ois tosi kiinnostava testata joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin suosittelen kokeilemaan ekokampaamoa tai -kauneushoitolaa! :)

   Poista
 3. Kuuulostaa ihanalle paikalle ja tuotteet varmasti hellävaraisia hiuksille.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/09/2018

  Upeat hiukset tuli :-) Meidän kaikken tulisi vähentää turhien kemikaalien käyttöä, kiva että avataan uusia luomuhoitoloita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lopputuloksen kyllä huomasi! :) Samaa mieltä!

   Poista
 5. Sun hiukset on kyllä upeet ja terveen näköiset <3 Ihanaa lukea tälläisestä ekokampaamosta, harmi että tuo paikka liian kaukana meistä :( Voin yhtyä noihin kommentteihin, että turhia kemikaaleja pitäisi todellakin vähentää, niistä kun on jo nähty paljon tositteita, mitä ne pahimmillaan voi aiheuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Kiva kuulla, että oot samoilla linjoilla! :)

   Poista
 6. Olen joskus vuosia sitten käynyt intialaisessa päähieronnassa ja muistan kyllä vieläkin kuinka ihanan rentouttavaa se oli, jostain kumman syystä sitä ei vaan toistamiseen ole saanut aikaiseksi lähdettyä.. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että se oli ihanaa ja teki hyvää! Nyt varaamaan aika kipin kapin!

   Poista
 7. Näyttää ja kuulostaa ihan symppispaikalta! Pitääpä tutustua tarkemmin! Mun on jo niin pitkään pitänyt käydä intialaisessa päähieronnassa, mutta jotenkin en vain saa aikaiseksi! Pieni rentoutus tulisi kyllä tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, suosittelen! :) Sitten kipin kapin varaamaan, se oli niin ihanaa ja rentouttavaa!

   Poista
 8. Anonyymi4/11/2019

  Mistä tuonne löytyy yhteystiedot ajanvarausta varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti jos olen oikein ymmärtänyt niin kyseistä kampaamoa ei enää ole :( Mutta Jyväskylässä ainakin Villielo keskustassa ja Chill Lutakossa on ekokampaamoita!

   Poista