Sisällön tarjoaa Blogger.

HELMIPAITOJA JA AIKUISUUDEN KYNNYKSIÄ


Viime viikkoina ja kuukausina oon tosi paljon miettinyt tulevaisuutta, aikuisuutta ja sitä miltä se tuntuu. Ja miltä se näyttää. 

Ja oikeestaan nyt on alkanut tuntua siltä, että voin ajatella itseäni oikeasti aikuisena ehkä ensimmäistä kertaa. Vuosien aikana pala palalta oon halunnut tulla tähän pisteeseen ja karistaa pois niitä ihan viimeisiä teinivuosien rippeitä, vaikka ollaan tässä täysi-ikäisiä oltu jo useampi vuosi. 

Nyt tuntuu tosi hyvältä, nuorelta aikuiselta - mikä kuulostaa kyllä silti vähän absurdille näin sanottuna tai kirjoitettuna. 


Korostan, että hauskalta ja ei itseään kovin vakavasti ottavalta nuorelta aikuiselta, mutta aikuiselta kuitenkin. 

Mulle aikuisuus on vähän sitä, kun ihan jopa tekee mieli joskus juoda kahvia, sitä kun ajatus tulevaisuudesta ei kuulosta enää niin kaukaiselta, sitä kun tärkeintä ei enää ole aina vain korostaa jokaista kurvia ja kaarretta, se on vastuun ottamista ja toisen tukemista ilman kysymystäkään. Se on yhteisiä haaveita ja sitä, että kaikista asioista on oppinut puhumaan. Sitä, kun tietää oman arvonsa ja osaa valita seuransa. 

Se on myös sitä, että uskaltaa olla oma itsensä, uskaltaa pitää hauskaa ja välillä vähän hölmöillä, osaa nauttia arjesta ja nauraa itselle. 

Aikuisuuden kynnys, jos ei jo ylitetty niin ainakin seisotaan sen kynnyksen päällä hyvin vahvasti. Ja se tuntuu hyvältä.

Paita Chiquelle (saatu) / Housut Only / Tossut New Look

Mutta joo, sellaisia ajatuksia on pyörinyt mielessä lähiaikoina. Osaako joku samaistua?

xx Marianne

Kuvat minusta: Laura / Laura

14 kommenttia

 1. Ihana postaus, osaan niin samaistua! Yks asia minkä oon oppinut tässä aikuistuessa on hallita tunteita, mä oon niin äkkipikainen ollut teininä, että muilla on ollut kestämistä. Mutta nyt jotenkin osaan käsitellä tunteita ja ne pysyy hallinnassa. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kiitos! Tuo on muuten totta, sama juttu ja sitä ehkä vähän hain tuollakin, että kun osaa puhua asiasta kuin asiasta ilman sen elämää suurempia tunteenpurkauksia :D

   Poista
 2. Voi miten kaunis paita♥ Ihansti kerrottu aikuisuudesta! Ite en pysty vielä samaistumaan, mutta varmasti ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Voin samaistua! Jotenkin miettinyt just sitä mitä se aikuisuus on. Välillä tuntuu, et on ainakin aikuisempi kuin esim. pari vuotta sitten. Mutta hyvin lapsenmielinen sellainen. :) Mutta onneksi se ei estä olemasta aikuinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että samoja juttuja on ollut mielessä! :) Just näin!

   Poista
 4. Tosi kaunis toi helmipaita! Oon kans kevääksi ihastellu samantyyppisiä, täytyy kyllä käydä joku niistä kotiuttamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos se on kyllä ihan yllättävän kiva! :) Kannatan!

   Poista
 5. Kiva postaus ja kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa aikuisuuteen :) Samoja asioita muistan miettineeni silloin kahdenkympin tuntumilla. Ihana tuo helmipaita muuten!

  VastaaPoista