Sisällön tarjoaa Blogger.

EKOLOGISESTI MYÖS ''SE AIKA KUUKAUDESTA''


Yhteistyössä: Vuokkoset

Yhteistä mun ja Vuokkosten arvoilla on mm. ympäristöystävällisyys, suomalaisuus ja tietty myös meitä yhdistää girl power ja naiseuden upeus, joten on mahtavaa olla mukana tässä kaupallisessa yhteistyössä Vuokkosten kanssa. Tulevaisuus rakennetaan pienistä valinnoista ja he on tässäkin aivan samaa mieltä.


Joten naiset hoi - kun ''se aika kuukaudesta'' koittaa, voi kuukautiset selvitä myös ympäristöystävällisillä ja ekologisilla valinnoilla, vaikka esimerkiksi kuukuppi ei oliskaan se oma juttu. 

On olemassa muitakin vaihtoehtoja, kuten Vuokkosten juuri lanseeratut täysin biohajoavat luomupuuvillaa olevat tamponit, joita löytyy jokaiselle naiselle ja kuukautisten jokaiselle päivälle sopivaa kokoa ja tehoa. Nämä tamponit on siis 100% luomupuuvillaa ja ne ei sisällä mitään muuta - ei viskoosia, muovia, klooria, hajusteita, väriaineita tai mitään muutakaan turhaa, joten ne on turvallinen valinta sekä sulle että ympäristölle. 

Kuten muutkin Vuokkosten tuotteet niin myös nämä Vuokkoset Organic Tamponit ovat joutsenmerkittyjä sekä kehitetty yhdessä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Sä ja sun iho voi hyvin, mutta samalla myös luonto voi hyvin. Tärkeitä juttuja molemmat!


Aikaisemmin kerroin, että meillä oli pari inspiroivaa aamua Helsingissä ja toisena aamuna mukana oli myös Vuokkoset sekä ihanan energinen Eevsku. Eevsku parilla sanalla sivusi myös tätä aihetta ja sanoi hienosti, että naisen kroppa on ihan mieletön, sillä fiilikset vetää kuukauden aikana ihan vuoristorataa ja juuri kuukautisten alussa ollaan nousukiidossa ja sen tulevan viikon voit tuntea olevas ihan supernainen joka pystyy mihin vain. 

Sellaisia meidän kropat vaan on. 

Muistakaa se, siinä vaiheessa kun tekisi mieli käpertyä sängyn pohjalle (mikä on tosi ok sekin ja varsinkin kuukautisten parina ekana päivänä), niin oot sitten viikon kuluessa ihan valmis valloittaa maailman kunhan vatsakivut ja suklaahimot on ylitetty. Entistä ehompana.


Girl powerilla ja Vuokkosilla me pärjätään.

xx Marianne


Kuvat minusta: Laura / Laura

14 kommenttia

 1. Tää on huippu juttu, vaikka itse vannonkin kuukupin nimeen. Jos tulee tarvetta tampsoille (XDD) vielä, niin näitä kaupasta mukaan ehdottomasti ens kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Todellakin :) Hyvä että on monia vaihtoehtoja!

   Poista
 2. Anonyymi4/28/2018

  Ihana mekko.mistä se on?

  VastaaPoista
 3. Vuokkoset on ollut oma luottotuotteeni ja on edelleen. :)
  Kiva uusi vaihtoehto tämä biohajoava luomupuuvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Nämä on kyllä hyviä! :)

   Poista
 4. Itse olen vuosia luottanut kuukuppiin, joka sekin on ekologinen valinta :)

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen postaus, pitääkin tutustua aiheeseen tarkemmin! Pakko sanoa, että noi kuvat susta on todella upeita, tykkään tuosta huulipunan sävystä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla Neea! Voi kiitos kovasti! :)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen postaus ja hyvä, että näissäkin otetaan ekologisuus huomiion.

  Todella kivat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/02/2018

  Ihan huippupostaus! Itselläni on käytössä kuukuppi mutta hienoa että toit tämän esille, moni ei nimittäin valitettavasti tiedosta sitä myrkyn määrää mitä normitamppooneissa on mikä imeytyy suoraan kehoon. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! :) Aivan totta, mielestän näistä jutuista on hyvä puhua ja on hienoa, että hyviä vaihtoehtoja saadaan markkinoille!

   Poista