Sisällön tarjoaa Blogger.

RENNOMPI SOME?


Mikä on se mun juttu?

Sitä oon pohtinut viime aikoina ja sitä, mikä on sellaista mitä haluaisin oikeesti jakaa tänne blogiin ja someen ylipäätään - ilman sellaista tiettyä suodatinta omassa päässä, joka heiluttaa etusormea silmien edessä heti, kun tekisi mieli jakaa Instagramiin puhelimella nopeasti räpsäisty kuvantekele.


Päätin, että no mähän jaan sen kuvan, jos siinä on mun mielestä fiilistä ja on vain sellainen olo, että haluan jakaa tämän. Ja oon huomannut, että feedi alkaa heti näyttämään jopa mielenkiintoisemmalta. Siltä oikeelta elämältä.

Vaikka uskokaa tai älkää, niin harkitusti esille laitetut esineet kotona, aikaa vievät smoothiebowlit ja talouspaperirullatkin kauniisti järjestyksessä paperikasseissa tiskipöydällä on sitä oikeeta elämää mulle, eikä se oo mitään lavastusta, vaan se on mun elämää. 

Pidän kauniista asioista ja pitäisin niistä luultavasti, vaikken niitä someen kuvaisikaan. Visuaalisuus on mulle tärkee juttu, enkä siitä mihinkään pääse.


Päätin myös, että haluan jakaa enemmän sellaisia pieniä asioita ja vinkkejä, eikä kaiken tarvitse olla niin kovin ihmeellistä ja erikoista klikkiotsikoilla varustettuna. Ne kiinnostavimmat jutut ja inspiraatio löytyikin sitten niistä lähellä olevista ihan tavallisista pienistä asioista, joten niitä lisää kiitos - vai mitä?


Mun juttu on arjesta nauttiminen, luonnonkosmetiikka, kokoajan kehittyvä tyyli, aamutakkielämä, mun näköinen sisustus ja iloitseminen kasvimaalta tuoksuvasta tuoksukynttilästä, raikkaat ja yksinkertaiset aamupalareseptit ja luonnollisemmat kulmakarvat.

Jotain sellaista.

Aihe on ollut paljon esillä, mitä mieltä sä oot rennommasta somesta?

xx Marianne

Kuvat: Laura / Laura 

19 kommenttia

 1. Ihanat nää kuvat!♥ Ja vaikka itekin rakastan kauniita ja aseteltujakin kuvia niin mun mielestä on tosi kiva nähdä sitä rennompaakin matskua somessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kiva kuulla, että oot samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia susta ja ehdottomasti rennomman somen kannalla!:)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti rennomman somen kannalla. Aina ei tarvitse kaiken olla viimeisen päälle siloiteltua eikä julkaisujen täydellisyyttä hipovia. Ihan se tavallisuuskin riittää!
  Kirjoitin itse vähän samaa aihetta sivuavan postauksen blogiin!
  Ihanaa torstaita sulle❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja mä oon sitä mieltä, että saa niitä kauniita kuvia niistä arkisistakin asioista vaikkei niinkään silottelisi! :) Samoin sinulle! ♥

   Poista
 4. Vitsi näist kuvist tuli ihanii!❤️ Ja tulihan niitä puhelinkuviaki räpsittyä😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli, kiitos sinulle! ♥♥ Ja hei niimpä, yllättävän paljon vielä!

   Poista
 5. Olen aknssa rennomman somen kannalla, ehdottomasti. Instaan laitan juuri sen kuvan mikä on sillä hetkellä se hienoin ja feed onin sitä myötä "sekava" mutta se arikenen kuitenkin. tietysti mietin, että en mitä tahansa huonoja, epäedusatvia kuvia julkaise. :)

  VastaaPoista
 6. Rennompi some ois kyllä niin ihana, ei kaiken tarvitse aina olla niin turhantarkkaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että samoilla linjoilla! ♥

   Poista
 7. Mä kyllä ehdottomasti kannatan rennompaa somea myös, vaikka visuaalisena ihmisenä nautinkin myös niistä suunnitelluista fiideistä ja kuvista! Mutta se oikea elämä ja sellainen tietty 'tarttumapinta' tekee somesta kyllä heti mielenkiintoisemman ja somettajasta jotenkin inhimillisemmän. Niin hyvää tekstiä sulta taas ja ihanat kuvat! ♥︎

  P.S. Täällä kyllä myös yksi smoothie bowlien koristelija ihan vaan omaksi iloksikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, kiva et oot samaa mieltä! Kiitos hurjasti Pinja! ♥

   Poista
 8. Tää oli kyllä ihana postaus ja mä nimenomaan tykkään seurata sellaisia jolla näkyy se elämä blogin puolellakin! :) vaikka kauniit kuvat vaativat välillä asetteluja ja aikaa niin niiden seassa on kiva nähdä juurikin niitä rennompiakin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :) Niimpä, sopivassa määrin ja mulle tää tarkoittaa ehkä myös sitä visuaalista estetiikkaa arjessa, vaikkei asettelisikaan mutta hyvällä kuvakulmilla ym näkee monet jutut kauniimpina! :)

   Poista
 9. Samoilla linjoilla täälläkin ollaan, rentoutta mukaan ehdottomasti. Olin jotenkin yhdessä välissä instan suhteen todella suunnitelmallinen, ja se alkoi lopulta kääntyä itseään ja koko touhua vastaan, meni aivan liikaa aikaa ja vaivaa enkä siltikään ollut koskaan tyytyväinen. Nyt kun oon ruvennut käymään töissä, mulla ei oo yhtään aikaa eikä jaksamista hienosti asetelluille kuville, ja oonkin postaillut monia semmosia kuvia, mitä en varmaan aiemmin olisi edes viitsinyt laittaa feediin. No, sielläpä ovat eikä tämä elämä sen kummemmaksi ole tästä muuttunut. :D Aivan ihanat kuvat susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla, että samoja ajatuksia on monella! Ja joo tiedän mitä tarkota, sitä jää nopeesti jumiin sellaseen liian tarkkaan ''suorittamiseen'' ja sillon tarvii sitä out of the box ajattelua ja hetken pysähtymistä. Ja hei, ihania kuvia sulla siltikin, kyllä se oma suunta ja tapa siitä muotoutuu! Go girl ♥ Kiitos Juulia!

   Poista
 10. Tosi hyvä teksti ja ihania kuvia! <3
  Mä oon kanssa tosi visuaalinen ihminen. Instaan päätyy kyllä paljon myös kännykkäkuvia, kunhan ne just on sellaisia, että miellyttävät sitä omaa visuaalista silmää. :)

  VastaaPoista