Sisällön tarjoaa Blogger.

2 X VEGAANISET LUONNONSEERUMIT


Okei, ihan ensimmäisenä - miksi pitäis käyttää seerumia ylipäätään? 

Siksi, että seerumit on vähän niin kuin ihon superfoodia. Nissä on tiiviissä muodossa kaikki se hyvä, mitä iho just nyt tarvitsee ja vaikuttavat aineet pääsee vaikuttamaan syvemmälle ihoon, oli se sitten lisää kosteutusta, kirkkautta tai kiinteyttä. Seerumeita on monenlaisia ja vaihtoehtoja on varmasti jokaisen tarpeeseen. Ja kyllä, seerumeita on ihan kaiken ikäisille eikä ne oo vaan vanhemman ihon juttu. 

Seerumit jopa vähän tuntuu sellaiselle spessulle hemmottelulle, vaikka ihan osana arkea onkin, joten kuka nyt ei sellaisesta tykkäisi?


Mulla on nyt jo reilun kuukauden ollut testauksessa pari pr-toimistolta saatua vegaanista luonnonseerumia ja oon tehnyt niistä muutamia havaintoja. 

Evolven hyaluronihappoa sisältävä seerumi on nopeasti imeytyvä, miellyttävän sileä iholla ja tosi riittoisa, joten koko kasvoille ei oikeasti tarvii kuin ihan pisaran. Mun kosteutta kaipaava mutta malttamaton iho tykkää!

Hyaluronihappo on siis kehosta luontaisestikin löytyvä rakennusaine, joka on yksi parhaista kosteutta sitovista aineista, vaikka nimi kuulostaa hurjalta. Sen on todistettu kosteuttavan ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja se tekee ihosta kimmoisamman. 


Madaran kettukarkeilta tuoksuva Pihlaja Drop Glow Booster -vitamiinipisarat taas on koostumukseltaan enemmän öljymäinen, tuo iholle eloa ja tekee ihosta pehmeän. Tämäkin on super riittoisa, joten ihan pieni pisara todellakin riittää koko kasvoille ja tätä oli aluksi ehkä vähän hankala annostella, mutta suosittelen ihan pientä pisaraa ja sitten vasta lisäämään jos on tarvetta. 

Pohjoiselle ilmastolle ominaisen ja vitamiinipitoisen pihlajan käyttäminen on ekologista ja se sopii hyvin pohjoismaiselle iholle. Ravitsee ja suojaa ihoa myös ulkoisilta tekijöiltä, kuten vaikkapa sääolosuhteilta ja saasteilta.


Koska tämä Madaran seerumi on öljymäinen, niin se ei imeydy kasvoille niin nopeasti kuin toivoisin, joten siitä syystä tykkään käyttää sitä ennemmin yöksi, kun kasvot saa olla rauhassa ja nauttia tälläisen vitamiinipommin. Evolven seerumi taas toimii hyvin meikinkin alla, joten sitä käytän aamuisin tosi mielelläni. 

Tälläisenä aamu/ilta -kombona tosi toimiva!


xx Marianne

12 kommenttia

 1. Toi evolven seerumi on ihan paras!

  VastaaPoista
 2. Vihdoin määki pääsen kiinni tähän seerumi maailmaan, iha vaa sun ansiosta 😘

  VastaaPoista
 3. Oi, mä siis rakastan kaikkia seerumeita! ♥️ Kiva lukea kokemuksia uusista merkeistä, mitä ei oo (vielä) kokeillut! 👌🏼☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit on kyllä niin ihania! ♥ Kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista
 4. Pitäis kyllä itekin ottaa taas seerumi osaksi ihonhoitorutiinia, niin kuin sanoit niin se tuo ihan tavalliseen arkeenkin vähän luksusta! Nää kuulostaa kyllä molemmat aika ihanilta ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti ja varsinkin näin talviaikaan kun iho on entistä kuivempi :) Nämä kaksi on kyllä varteenotettavia vaihtoehtoja monelle! ♥

   Poista
 5. Seerumit on ihan parasta!😍 Itse tykkään superisti Swiss Clinicin seerumista, joka on mulla käytössä viikottain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät seerumeista! Ne tuntuu puuttuvan niin monelta sieltä ihonhoitorutiineista :) Kuulostaa hyvälle!

   Poista
 6. Mä olen ihan täysi seerumihullu, voisin hamstrata niitä vaikka kuinka paljon :D Ehkä seuraavaksi hankinkin luonnollisemman/vegaanisen seerumin, nämä nimittäin kuulostivat niin ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana että nautit niistä! :D Suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista