Sisällön tarjoaa Blogger.

POLAROID-KAMERA FIILIKSISSÄ


Polaroid-kamera on vaan paras synttärilahja ikinä - voi keskittyä hauskanpitoon ja siinä samalla napata rentoja kuvia muistoksi. Tässä on sitä fiilistä.

Voi unohtaa liiallisen asettelun ja parhaan kuvan valkkailun kymmenestä liki samankaltaisesta kuvasta, jota tavallisesti kuvien parissa teen päivittäin. Ei muokkailua, ei filttereitä. Vaan just sitä mitä sieltä nyt sattuu tulemaa ja se on just sitä mitä oon kaivannut. 


Kaiken lisäksi tunnelma ja meininki välittyy paremmin. Ihan omiaan juhliin, reissuun ja hengailuun. Ja näitä on myös ihan parasta katsella ja hypistellä myös jälkikäteen muistoina. Laittaa ehkäpä jotenkin esille ne osuvimmat ja rakkaimmat?

Valokuvaus nyt ylipäätään on mulle tosi tärkeetä (ja siksi musta on hienoo saada siitä oikeesti ammatti ja paperit puolen vuoden kuluttua), mutta sitäkin on niin monenlaista, joten tälläinen vähän rennompi kuvaus on ihanaa vastapainoa välillä sille kaikelle muulle mitä siihen liittyy. Kunnon aivotnarikkaanhommaa!


Tää tuo mulle myös mieleen, kun pienenä ennen järkkäreiden aikakautta mulle ostettiin usein kaupasta kertakäyttökamera ja sain sillä toteuttaa luovuuttani koko rullan täydeltä jo pienestä pitäen (kuvaamalla mm. meidän kissoja ja muovisia dinosauruksia äidin kukkapenkissä...) - silloinhan niitä otettuja kuvia ei tosiaan nähnyt kuin vasta viikon päästä kun ne saapui postissa kehitettyinä. 

Tällä Polaroidilla kuvat saa sentään ihan heti ja on niin hauskaa sitten nähdä, miltä kuva näyttää kun se hiljalleen ilmestyy valkoiseen valokuvapaperiin. Tilannekuvat onkin sitten sitä parhaimmistoa.

Mesh t-shirt Gina Tricot / Bralette Lindex Ella M. / Leather skirt Lindex / Necklace H&M

Vietettiin niin kiva ilta Lauran kanssa ja nämä kuvat on siis meidän meiningeistä vuoden vaihtuessa. Toivottavasti tekin nautitte ja ootte ottaneet uuden vuoden hyvillä mielin vastaan!

xx Marianne

Osa kuvista: Laura / Laura

4 kommenttia

 1. Polaroid kamerat on parhaita! Ihana asu sulla noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon aina halunnut polaroid kameran ja nyt mun kamera kuume ei kyllä yhtään hellitä näitä kuvia katsellessa! :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kannatan ajatusta! Ihan paras vekotin!

   Poista