Sisällön tarjoaa Blogger.

LUONNONLÄHEISTÄ HARMONIAA LUMENELTA


Jos joku on sellainen ihonhoitosarja, jossa kohtaa kaikki se mitä ihonhoidolta toivon ja mitä mun iho tarvii, niin se on kyllä tämä - luonnonläheinen ja suomalaisia raaka-aineita hyödyntävä Lumene Harmonia.

Lumenen Harmonia on 95-99% luonnollinen, joten se lasketaan luonnonkosmetiikaksi ja ihan ylipäätään Lumenen brändiuudistuksen myötä muutkin Lumenen ihonhoitotuotteet on nykyään vähintään 80% luonnollisia ja on entistä paremmin alettu hyödyntää meidän upeita suomalaisia raaka-aineita. Harmonia sarjasta tärkeimpinä osina löytyy pakurikääpä, turve ja lähdevesi. 


Pakurikääpä on super antioksidanttinen ja päihittää siinä mustikan mennen tullen tutkimuksien mukaan ja tekee iholle muutenkin hyvää mm. vähentämällä punoitusta, rauhoittamalla ihoa ja siitä löytyy vitamiineja ja mineraaleja, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Turve tukee ihon kosteustasapainoa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Lähdevesi, joka on kaikkien Lumenen ihonhoitosarjojen pohjalla, on suoraan Lapista puhtainta mahdollista. 

Pääpointtina Harmoniassa on tasapainottaa ihoa, löytää ihon balanssi ja saada iho näyttämään luonnollisen kauniilta. Kyllä kelpaa kiitos!


Sitten itse tuotteisiin, jotka sain Lumenelta kokeiluun - ja joihin ihastuin samaa kyytiä, kuten tästä tekstistä saattaa ehkä jo huomatakin.

Harmoniasta löytyy kevyt vartalovoide, puhdistusvaahto, turvenaamio, seerumi, kosteusvoide ja paikallisemmin käytettävä paksumpi balsami. Eli oikeastaan kaikki oleellinen. Tuoksut on maanläheisiä, mutta tosi miellyttäviä ainakin minun nenääni. Pakkaukset on tosi kauniit ja pelkästään jo ne luo mielikuvaa harmoonisesta suomalaisesta metsästä ja tiedättekö, pakkauksien korkit on oikeasti puuta! 

Koko kokonaisuus luo vähän sellaista spa -henkistä tunnelmaa, joka ainakin minulle tarkoittaa pientä hemmottelua ja rentoutumista, joten on vaan ihan parasta, että se arjen luksus löytyy omasta kylppäristä. 


Ne kaikkein lemppareimmat on varmaan turvepohjainen puhdistusvaahto, jolla saa puhtaan ja kuulaan ihon, vaikka nimi vähän hämääkin sillä tuote ei varsinaisesti vaahtoa, mutta siitä huolimatta yksi näistä parhaista. Samoin kuin Anna -lehdessäkin Vuoden 2017 kosmetiikkatuotteeksi palkittu turvenaamio, joka sopii saunaan täydellisesti ja on yksi kivoimmista naamioista mitä olen kokeillut sekä seerumin oon huomannut selkeesti tekevän hyvää mun iholle. 

En sen tarkemmin lähde näitä tuotteita käymään läpi, sillä ne vain kerää minulta kaikki kehut, mutta kannatan kokeilemaan ja ihastumaan itsekin, jos vielä et oo sitä tehnyt. Tämä Harmonia tulee olemaan kyllä nyt se mun the ihonhoitosarja, sillä voisin ihan tyytyväisenä käyttää pelkästään näitä. 


Rentouttavaa keskiviikkoa!

xx Marianne

Kuvat minusta: Laura / Laura

18 kommenttia

 1. Mä olen vasta ihastellut Harmonia-sarjaa, mutten ole vielä kokeillut. Sitten kun seuraava perustuote loppuu, niin pitääpä laittaa kokeiluun. :) Ihanat kuvat sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, josko tää ois sunkin mieleen! :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Ai että mun pitää ostaa näitä itellekki kotiin! Niin ihania, varsinki tuo naamio saunaan😍😍🙌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää! Vähintään just se naamio kun teillä on saunakin!! ♥

   Poista
 3. Nää kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoisilta tuotteilta <3

  VastaaPoista
 4. Tää Harmonia-sarja kuulostaa kyllä ihanalta! Lumeneen voi kyllä oikeastaan aina luottaa ja ihanaa että joitain tuotteita saa nyt vihdoin tilattua Briteistäkin, niin ei tarvitse aina Suomeen pääsyyn asti odottaa että saa Lumenea käsiinsä! ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että Lumenea saa sieltäkin! ♥ Suosittelen tsekkaamaan tämän sarjan, josko siitä löytyis sullekin sopivia tuotteita!

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä ja noi pakkaukset miellyttää ainkin mun silmää :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Oi, kaikki tuommoiset tuotteet ovat aina olleet tosi kovasti mun mieleen <3 Pitää kyllä ehottomasti tutustua noihin lähemmin, vaikuttaat hyviltä!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tälläiset voisi olla sun mieleen kanssa! ♥ Huippua!

   Poista
 7. Onpas ihanan kuuloisia tuotteita ja vielä noin kivat purkitkin!♥

  VastaaPoista
 8. Näissä on tosi kauniit pakkaukset, kiinnostaisi kokeilla sarjan tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että nämä herätti kiinnostusta! :)

   Poista
 9. Nämä tuotteen herättivät mun kiinnostuksen heti, ja ihan huippua, että tuotteet ovat noin luonnonläheisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että nämä kiinnostaa! :) Sitten sun ainakin pitää käydä kurkkimassa josko ne olisi sun mieleen - mä ainakin tykkään!

   Poista