Sisällön tarjoaa Blogger.

KUUNTELE


Kuuntele sitä, mitä sanotaan ja kuuntele sitä, mitä ei sanota. 

Se on taito, joka ei oo kenellekään turha ja se on taito, joka voi opettaa sulle hyvin paljon - susta itsestäs, muista ja muiden tavasta nähdä asioita. Muiden kuunteleminen on tavallaan rikkautta sinua itseäs kohtaan, sillä se voi saada sut inspiroitumaan, ymmärtämään ja jopa muuttumaan. 


Mulla oli ihana Janna yökylässä toissa yönä ja puhuttiin yöllä niin paljon, että ei huomattu mennä nukkumaan ennen kello neljää aamuyöllä ja mun kurkkua ihan koski seuraavana päivänä. Puhuttiin haaveista ja unelmista, ihmissuhteista, rakastamisesta ja rakastumisesta, vähän itsetunnosta ja epävarmuuksista. Ja naurettiin ja pikkuisen itkettiin.

Ja kuunneltiin. Ja se on mun mielestä hyvän keskustelun edellytys, että osataan kunnella sen puhumisen lisäksi, vaikka se itse puhuminenkin on tärkeetä. 


Jokainen tarvii ihmisiä ympärilleen joille puhua, joiden kanssa puhua, jotka kuuntelee ja joita kuunnella. Se tekee elämästä pikkuisen rikkaampaa. 

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Ihanasti kirjoitettu. On niin tärkeää kuulla ja tulla kuulluksi ♥

  VastaaPoista
 2. Miuta vähän itketti lisää, kun luin tätä. Oot niin muru, kiitos kun oot. <3

  VastaaPoista
 3. Niin totta joka sana ♥ Kuunteleminen on mielettömän arvokas taito. Ja mielettömän arvokkaita on myös tollaiset ihmiset, joiden seurassa voi kuunnella ja tulla kuulluksi just sellaisena kuin on.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana teksti! Kuten muutkin ovat jo ehtineet sanoa, totta joka ikinen sana tässä postauksessa ♥

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana teksti ja jokainen sana täysin totta ♥ On tärkeää ja arvokasta oppia kuulemaan muita, mutta muiden on myös tärkeä oppia kuulemaan sinua itseäsi! :)

  VastaaPoista