Sisällön tarjoaa Blogger.

NÄIN SISUSTAN JOULUN MEILLE


Okei, mietitäänpäs mitä jouluun kuuluu - havunoksat ja oikean kuusen tuoksua, valkoiset kynttilät ja ripaus punaista tuomaan kotoisuutta. Kaikki check! 

Meidän joulusisustuksesta on jäänyt ainakin tänä jouluna kokonaan pois kiiltävät joulupallot, glitteriset kävyt ja kuusennauhat ja oikeastaan koko koristeellisuus on vaihtunut aika maanläheiseksi ja simppeliksi. Onhan kaikki kiiltävä ja kimaltava ihanaa ja kuuluu myös jouluun, mutta just nyt ne ei vaan sovi meidän kotiin ja makuun samalla tavalla. 

Joulun tunnelmaa saa ilmankin!


Muutamat edelliset joulut on myös ollut melkein pelkkää valkoista ja hopeaa värimaailmaa, mutta nyt oon halunnut tuoda tumman vihreää kuusta ja ihan himpun punaista mukaan, koska tajusin että ne on ollut se juttu, jota oon kaivannut lapsuuden jouluista mukaan nykyisiinkin jouluihin. Molemmat luo sellaista kotoisuutta ja nimenomaan joulun tuntua. 


Näiden juttujen lisäksi meiltä löytyy lisää valkoisia kynttilöitä, iso valkoinen paperitähti ikkunassa ja pieni valkoinen posliininen poro ikkunalaudalla, mutta ei täältä ihan joka nurkasta joulua kuitenkaan löydy ja aika maltillisesti ihan ylipäätään. 

Vähän jopa harmittaa, että en oo ehtinyt tehdä tai hankkia muutamaa jouluista juttua jotka olisin halunnut, enkä tiedä viitsinkö enää vain viikoksi - jääkööt odottamaan ensi joulua, onpa ainakin monta hyvää ideaa valmiina

Ja hei vielä on paketitkin paketoimatta, mutta se kyllä täytyy tehdä pian! Niitä varmaan vilautan sitten kun ne on valmiit, mutta aika tähän samaan maanläheiseen tyyliin mennään.


Kuusta koristaa itse soodataikinasta leivotut koristeet ja ihan sattumalta kuvausjuttua varten pihalta noukitut pihlajanmarjat. Siihenpä sen koristukset on jääneet, mutta en oikeestaan siihen kaipaa enää muuta. Se on niin symppis tuollaisenaan harmaassa huopakassissa!

Mun mielestä jouluun kuuluu myös vahvasti käsillä tekeminen ja itse tekeminen, jota tässä nyt on aika paljon läsnä. Harmaa virkattu matto, tai itseasiassa matot, on Topin mummon käsialaa ja jää kyllä paikoilleen vielä joulun jälkeenkin, mutta ne oli sellainen etukäteisjoululahja mikä oli tosi paljon mun mieleen ja ei voi muuta kuin arvostaa. 


Ihanaa, enää kahdeksan yötä jouluun.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Ihana postaus! :) Oon ihan samanlainen - en välitä glitteristä ja kovin hienoista koristeista, vaan tykkään myös maanläheisyydestä ja kodikkuudesta. Oon muuten ihan uusi lukija ja tykkään sun blogista kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, että samoilla linjoilla ollaan ja hei ihanaa, tervetuloa seurailemaan! ♥

   Poista
 2. Tosi kauniita koristeita! <3 Tuollainen pieni joulukuusi olis niin ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 3. Oi sisustus mun makuun♥ Tänä vuonna mulla meni joulusisustaminen vähän ohi muuton ja koulujttujen takia, mutta onneksi jotain pientä oon ehtinyt kaivaa muuttolaatikoista esille :D Plus on ihanaa fiilistellä blogeista muiden joulusistuksia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! ♥ Noo vielä ehtii pikku juttuja laittaa :) Se on kyllä totta!

   Poista
 4. Tosi ihana joulu teillä! Noi töppöset on just sellaset mitkä tahtoisin itsellekin :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Hanna! :) Noi on kyllä ihanat ja kivan näköiset vaikka pyöriikin milloin missäkin lattialla haha :D

   Poista
 5. On kyllä ihanan maanläheinen joulusisustus teillä! Juurikin sitä mihin itsekin tykkään tähdätä ettei kodissa ole liian sellaiset "in your face" joulukoristelut niin sanotusti :D

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista