Sisällön tarjoaa Blogger.

LEVIN TAIANOMAINEN AURORA SKY


Yhteistyössä: Levin Iglut - Golden Crown 

Kuten arvata saattaa, Levin Iglujen ravintola Aurora Sky oli yhtä tunnelmallinen ja upea kuin itse iglutkin joissa majoituttiin marraskuun lopulla. Koko paikka, jossa iglut sijaitsee on jollain tapaa taianomainen - ehkä siellä on just sitä Lapin taikaa. 


Aurora Sky on aivan iglujen läheisyydessä, joten sieltä ei ollut pitkä matka illalliselle ja ihanan rauhalliselle aamupalalle, josta muuten nämä kuvat on otettu. Ravintola on kahdessa kerroksessa, alakerros on todella tunnelmallisen kotoisa ja yläkerta ihan mieletön lasi-ikkunoineen.

Ravintolassa on kaunis yhtenäinen sisustus ja samassa rakennuksessa on myös Levin Iglujen vastaanotto ja mahdollisuus ostaa pieniä matkamuistoja. 


Aurora Sky tarjoaa omien sanojensa mukaan puhtaita makuja skandinaaviseen tyyliin ja annoksissa he käyttävät mahdollisimman paljon lähiruokaa ja luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Täällä kannattaa muuten käydä illallisella vaikkei igluissa majoittuisikaan, niin pääsee jo kokemaan pienen palan siitä fiiliksestä, joka tuolla on - ja saattaa päästä bongaamaan revontulet suoraan ravintolasta omasta pöydästä jos hyvä tuuri käy!


Joko päästään itse asiaan? Siihen ruokaan tietenkin!

Annokset oli kauniita ja loppuun mietittyjä, maistui tosi hyvälle ja vaikka annokset oli ravintolan tyyliin sopien hieman maltillisempia kokonsa puolesta, niin maku ja tunnelma kyllä korvasi sen. Meillä oli myös todella lämpimän ja ihanan oloinen nainen tarjoilemassa, toivottavasti kiitokset tavoittaa vielä hänetkin!

Söin mm. Lapin puikulaperunoita, poroa ja rapeaa jäkälää sekä maailman täydellisimmän uuniomenajälkkärin karamellikastikkeen ja kaurakeksin kera - kirjaimellisesti hymisin tyytyväisyydesta sitä syödessä ja se teki niin onnelliseksi sillä hetkellä, mikä hassulta kuulostaakin, kun kyse on pelkästä jälkiruuasta. Väitän, että siinä jälkkärissäkin oli sitä Lapin taikaa. 

Lisää Aurora Skystä voi lukea www.leviniglut.net/fi/ravintola-aurora-sky/.


Joko oot lukenut meidän majoituksesta lasi-igluissa tai huomannut postauksen tunturin laidalla poreammeessa napatuista kuvista? Levillä ollessa kannattaa käydä myös katsomassa huskyja ja antamassa siellä suloisimmalle Taigo-porolle pusuja!

Levi vei ainakin minun sydämen.

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Todella kauniita kuvia ja aivan upean näköinen paikka ♥ Oon kyllä täysin ihastunut noihin lapin lasi-igluihin, sillä sellaiset on harvinaisia paikkoja maailmalla :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Paikka on kyllä huikea! ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia, toi paikka vaikuttaa ihan täydelliseltä! Kateellisena luin noi kaikki postaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! No hei toi paikka on ihan mieletön, kannattaa käydä edes kurkkaamassa jos Leville päin suuntaa! ;)

   Poista
 3. Anonyymi1/02/2018

  Ei hitsit kuin upeita kuvia!! En ikinä oo tuolla päin käyny, mut nyt alko senverra kiinnostaan et ehkä joskus tuliskin käytyy! Ja sun blogis ja kirjotustyylis on jotain mieletöntä, sellasta ihanan rentoo ja inpiroivaa, tykkään!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että nää postaukset on saanut sut kiinnostumaan Levistä, se on kyllä ihana paikka! :) Huippua kuulla, kiitos tosi paljon! Toivottavasti viihdyt mun juttujen parissa jatkossakin ♥

   Poista
 4. vautsi kuinka ihanan näköistä 8) kivan oloinen paikka!

  VastaaPoista