Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULU MAALLA


Voisin kertoa meidän joulusta monia ihania asioita, sillä tosiaan nautin tästä joulusta ja se vain oli jotenkin juuri sellainen kuin sen odotinkin olevan - kaikkine pienine epätäydellisyyksineen ja täydellisyyksineen. 


Parhaita paloja kuitenkin löytyy, kuten esimerkiksi itse siskon kanssa tehdyt jäälyhdyt ulkona, lumihanki ja iskän kanssa kuusenhakureissu metsästä, täydellisen seesteinen joulusää, sisällä aamusta saakka palavat kynttilät ja pitkin päivää muutamien lahjapakettien avaaminen sopi tunnelmaan. 

Joulusiivoilu ja pieni hössötys nyt kuuluu asiaan, kenelläpä ei? Mutta siisti koti, puhtaalta tuoksuvat valkoiset hyasintit ja aidon kuusen kotoisa tuoksu ja hiljalleen soivat joululaulut kompensoi aika kivasti. Perinteisesti myös pipareiden ja joulutorttujen leipominen, kynttilöin valaistu joulusauna ja täpötäysi joulupöytä on niitä juttuja, joista ei meillä luovuta. 


Parasta on myös aika koko perheen kanssa korttia pelaten juustolautasen äärellä, mummolassa käyminen ja itseasiassa mummon joulumekosta inspiroituminen, aattona vielä myöhään illalla herkuteltu toinen kierros jouluruokia omassa rauhassa, niin nappiin osuneet joululahjavalinnat ja lahjoilla ilahduttaminen. 

Ja se, kun sitten joulunvietosta pääsi omaan kotiin ja omaan sänkyyn monen suklaarasian, joulutorttukipon, uuden pellavaisen aamutakin ja uusien pehmeiden tyynyjen kera.


Tästä on niin hyvä jatkaa vuoden viimeinen viikko loppuun. Toivottavasti te kaikki myös rentouduitte ja nautitte joulusta.

xx Marianne

2 kommenttia

  1. Teidän joulu kuulostaa vallan mainiolta ja Marianne oot kyllä niin taitava näiden kuvien kanssa, i-h-a-n-i-a!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana olet Emmi! ♥ Kiitos hurjan paljon!

      Poista