Sisällön tarjoaa Blogger.

HAAVEISTA TAVOITTEIKSI 2018


Tavallaan oon sitä mieltä, että uudenvuodenlupauksia ei kannattaisi tehdä, vaan keskittyä tavoitteisiin muutenkin kuin vain (yleensä) heppoisten lupauksien vuoksi alkavan vuoden kunniaksi, jotka jossain kohtaa sitten jo tapansa mukaan unohtuu hyvin pian. 

Missä menee sen helposti unohtuvan uudenvuodenlupauksen ja selkeän uudenvuodentavoitteen ero?


Tavoitteet kannattaa valita tarkoin eikä haalia ihan mielinmäärin, jotta niihin on helpompi keskittyä ja niillä on suurempi mahdollisuus toteutua - sittenhän voi jatkaa jotain toista tavoitetta, kun yksi on saavutettu siihen pisteeseen, mutta älä keskity liian moneen kerrallaan. 

Ja tuo viimeinen lause tulee kyllä olemaan se mun oma kompastus, sillä mulla on tapana yrittää panostaa liian moneen projektiin kerrallaan ja siksi jokainen vähän jopa kärsii, mutta otankin tavoitteeksi keksiä tähän ratkaisun. Se on niin hankalaa, kun haluais kaiken heti toimivan halutulla tavalla.

Mun tavoite tulevalle vuodelle on ottaa askel kerrallaan haaveista suunnitelmaksi ja siitä toteutukseen. Haluan, että mun haaveet toteutuu ja oon valmis ottamaan ne tehtävälistalle - se on jo se ihan ensimmäinen steppi.


Aloita tekemällä sun haaveille suunnitelma. Miten voit toteuttaa sen? Mitä sitä ennen pitää tehdä ja mitä se vaatii? Ota asioista selvää ja tee taustatutkimusta. Kysy neuvoa, näkemystä ja apua jos niin tarvitaan. Mitä voisit tehdä tavoitteen eteen vaikkapa joka viikko tai joka kuukausi? 

Ne voi olla pieniäkin juttuja, sillä usein ne on silti merkittäviä ja pian huomaatkin olevasi paljon lähempänä kuin arvasitkaan. 


Jännää nähdä sitten vuoden päästä, onko ne tavoitteet toteutunut vai missä mennään. En halua omista haaveista tässä kohtaa paljastaa vielä paljoa, mutta tuutte sitten näkemään kun niiden aika koittaa. Paljastan vain, että aloitan heti tammikuussa yhden toteutuksen ja muiden haaveiden suunnitelmat.

Ja jos uudenvuodenlupauksia teen, niin ne pidän tälläisinä - lupaan tehdä jotain sponttaania, lupaan nauttia hetkistä, lupaan etten anna kenenkään tulla tavoitteideni eteen ja lupaan näyttää että välitän. 

Ihanaa alkavaa vuotta ja vuodenvaihdetta!

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Hyvin kirjoitettu!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Loistava teksti, just näin! Innolla oottaen sun haaveiden toteuttamista <3 Hyvää uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihana kommentti! ♥ Samoin muru!

   Poista
 3. AAMEN BABY GIRL. Tiiäkkö, tuut saavuttaa siun villeimmätki unelmat. Uskon siuhun 150%! Toivottavasti sieki ittees. Ihanaa uutta vuotta muru, ja hei nähdään pian! Ikävä sinuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii muru olet aivan ihana! ♥♥ Kiitos! Samoin, pian nähdään! ♥

   Poista
 4. Anonyymi1/12/2018

  Ehkä vähän outo kysymys, mutta mikä toi talo tässä postauksessa on? :) Onko toi Helsingissä? https://m-stay-fresh.blogspot.fi/2016/10/3-x-just-nyt-lempijuttuja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vanha Cygnaeuksen koulu Jyväskylän Mäki-Matissa :) Asuttiin ennen aivan sen vieressä! Pitäiskin käydä siellä taas pitkästä aikaa!

   Poista