Sisällön tarjoaa Blogger.

PIENISSÄ VALINNOISSA ON VOIMAA


Pienemmät valinnat on siinä mielessä tärkeitä, että ne on helpompi sitten oikeesti pitää ja niitä on helpompi ottaa ihan tavaksikin asti. 

Ja se, että niistä valinnoista tulee tapoja on pidemmällä tähtäimellä usein paljon tehokkaampaa kuin se, että haukataan kerralla liian iso pala kakkua ja ehkä sitten petytään tai kyllästytään. Ja juuri se tapa, on avainsana näissä jutuissa.


Valinnoista tulee aika nopeastikin niitä tapoja ja niistä pienistä on hyvä aloittaa - ennen kuin huomaatkaan, ne on ihan sun arkipäivää ja tulee jo automaattisesti. 

Oon itsekin tehnyt pieniä valintoja viime aikoina ihan vaan kauppareissulla, kuten valinnut hedelmäosastolla pikkumuovipussien sijaan biopusseja ja ottanut kauppaan oman juuttikassin ostoksille muovipussin sijaan. 

Oon jättänyt puhelimen taskuun ja katsellut ympärilleni sen sijaan, että olisin odotellessani selannut vain puhelinta - oikeesti on aika pelottavaa kun huomaa, että ei enää katso ympärilleen juuri ollenkaan vaan katsoo aina vain sitä puhelinta. Niin paljon voi jäädä huomaamatta. Ihmisiä, inspiroivia asioita, ympäristö ylipäätään ja siellä tapahtuvat asiat.


Pieniä valintoja, valinta kerrallaan. Ne voi olla tälläisiä arkipäiväisiä, ehkä terveydellisiä, jopa ihmissuhteisiin liittyviä tai vaikka oma osansa maailman parannusta. Ihan mitä vain ja se ei oikeasti tarvitse kun sen yhden päätöksen, että hei, mä valitsen tehdä tämän näin enkä noin. 

Pikkujuttuja, mutta suurellakin vaikutuksella. 

Denim jacket Wrangler (gifted/adlink) / T-shirt Bik Bok / Headphones SUDIO (gifted)

Mitä pieniä hyviä valintoja sä oot tehnyt viimeaikoina?

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Oi miten ihanat kuvat susta!<3

  VastaaPoista
 2. Nää kuvat on kyllä tosi kivoja! <3 Mulla on just kans yleensä oma kangaskassi kaupassa mukana, ettei tarvitse aina ottaa muovipussia ostoksille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kans paljon! ♥ Kiitos vaan kuvaajalle! Joo se on niin hyvä tapa ja kivempi kantaakin ostokset kotiin! :)

   Poista
 3. Mulla oli tänään ruokakauppaan lähtiessäni ajatuksena tehdä pitkästä aikaa ruoaksi lasagnea. Kaupassa ajatus vahvistui – tosin tällä kertaa teen kastikkeen itse ja käytän jauhelihan sijaan soijarouhetta! :) Muutenkin olen alkanut viime aikoina vähentää lihansyöntiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvälle! :) Pitääkin itse kans kokeilla!

   Poista
 4. Hyviä ajatuksia :) Pienestä se lähtee!

  VastaaPoista
 5. Nää oli kyllä hyviä ajatuksia ja aivan ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Miina! ♥ :)

   Poista
 6. Hyvä postaus, pienistä virroista syntyy suuri joki. :) Meillä kierrätetään kaikki mitä vaan voi, otetaan kestokassit kauppaan mukaan ja panostetaan ruoassa sekä vaatteissa kotimaisiin tuotteisiin. ^^ Turhuudet pyritään jättämään kauppaan ja matskuihin kiinnitetään huomiota, että ostetaan vain pitkäkestoisia ja käyttöä kestäviä tuotteita. Kauniit kuvat tässä(kin) postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Näinhän se on! Kuulostaa tosi hyvältä, näitä juttuja pitäis muidenkin muistaa enemmän :) Ihana kuulla, kiitos!

   Poista