Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTAMA AJATUS KAUNEUDESTA


Kaikkein parasta meikkaamista on sellainen, jolla korostetaan omia parhaita puolia ja tuodaan niitä esiin, eikä vain peitetä kaikkea paksulla meikkikerroksella. 

Pisamat on ihania, mitä enemmän sen ihanampi. Mutta ei se tee vähemmän kaunista, jos sulla ei niitä olekaan.

Oon huomannut, miten kauneus ja se, että onko joku aidosti ihmisille hyvä, kulkee aika käsikädessä. Hyväsydämisyys tekee ihmisistä ihan aina kauniimpia, mutta ilkeys peittää kauniinkin ihmisen helposti alleen. Ja ihan tosissani oon tämän kanssa, en välttämättä näe ilkeää ja epäkohteliasta ihmistä ollenkaan niin kauniina kuin mitä se oikeasti olisikin.


Kauneutta ei oikein voi määritellä ja laittaa yhteen muottiin - ja miksi pitäisikään? Vaikkapa täysin eri näköiset voi olla ihan yhtä kauniit, ne on sitä vain eri tavalla.

Luonnollinen look ja aito hymy on kaunista. Ja siihen ainakin pystyy kaikki! 

Kauneusihanteet ja trendit muuttuu, nyt kun katsot niitää pari vuotaa takaperin otettuja kuvia niin älä huoli, oot sillon ollut just kuuminta hottia vaikka nyt vähän kauhistuttaa ne kummallisen malliset kulmakarvat ja muut. 


Voi olla kaunis vartalo, kauniit kasvot, kauniit hiukset, kauniit pohkeet, kauniit huulet, kaunis nenä, kaunis ihon sävy, kaunis ääni... Muista, että mikä vaan voi olla kaunista ja nauti siitä. Jokaisesta löytyy kyllä niitä piirteitä.

Kauneutta on se, että uskaltaa olla se kuka on ja kantaa sen ylpeydellä.

Jokaisen pitäis kuulla se aina välillä. Sinä olet kaunis. 


Mikä sun mielestä tekee kauniin?

xx Marianne

8 kommenttia

 1. Toi kaikki on niin totta! Olen itsekin huomannut aivan samoja juttuja. Hienoa, että toit esille tämän tärkeän aiheen.
  suvittuulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oot samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Innostuin pohtimaan tätä aihetta niin, että taidan kirjoittaa itsekin aiheesta. Kiitos siis hurjasti fiksuista ajatuksistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, että tämä inspiroi aiheena!

   Poista
 3. Anonyymi11/10/2017

  Niin totta! Kun ensimmäistö kertaa näkee ihmisen, niin monesti ajattelee, että 'vautsi miten upea!' Ja jos ulkokuoren alta paljastuu ilkeämpää sorttia oleva ihminen, saattaa ulkokuorikin menettää kauneutensa. Ja ihminen jota ei ole pitänyt niin viehättävänä on yhtä äkkiä kovin rakas ja näyttää maailman upeimmalta❤ Sisäinen kauneus on tärkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että olet samoilla linjoilla! :) No se juuri! ♥

   Poista
 4. Anonyymi11/11/2017

  Oletko koskaan kokeillut Organic shopin avocado & hunaja hiusnaamiota? Jos olet, niin mitä tykkäsit? Sehän on 99 % luonnollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en vielä ole kokeillut mutta monesti kyllä oon ajatellut! Muuten Organic Shopin tuotteista kyllä pidän kovasti, varsinkin vartalokuorinnat on super! Mutta täytyy nyt ihan ottaa asiakseen kokeilla tuo hiusnaamio :)

   Poista