Sisällön tarjoaa Blogger.

OO IHMISILLE HYVÄ ILMAN SYYTÄ


Yksi asia mistä haluaisin muistuttaa. 

Asia, joka joskus unohtuu ja joka ei ehkä kaikille ookkaan niin selvä homma. Asia, joka kuitenkin mun mielestä on tärkee, paitsi muiden vuoksi niin ihan jo vaikka sun itseskin vuoksi. 


Oo ihmisille hyvä ilman syytä. Pyyteettömästi ja vilpittömästi.

Ilman että sitä sulta edes odotetaan, ilman että sulta sitä halutaan ja vaikka sua kohtaan ei olla aina oltu niin oo sitä myös jopa just niitä kohtaan. On yksi ronskihko sanonta, josta mä tykkään ja joka sopii tähän kohtaan - ''Be good to people. Even the shitty ones. Let the assholes be assholes. You'll sleep better.''

Pitää paikkansa, usko pois. Ei mitään ylimielisyyttä tai röyhkeyttä, vaan omanarvontuntoa ja paremmin nukuttuja öitä. Haluutko olla se ihminen joka hymyilee vai se joka ei vastaa hymyyn?


Ja syy miksi sanoin, että oo sitä vähintään itses vuoksi, on siinä miten paljon kevyemmän olon se sulle tekee. Vihaaminen, katkeruus, toiselle pahan toivominen ja muu vie ihan mielettömän paljon energiaa ja niistä irti päästäminen antaa sulle itselles paljon. Niistä kiinni pitäminen ei anna sulle mitään, vaan päinvastoin. 

Toinen juttu on sitten siinä, että oltais muille hyviä tyyppejä, ihan vaan no, koska me voidaan. Ei kai se tarvii mitään kummempaa syytä. 

Miksi tarvis?

Biker jacket ZARA / Cropped t-shirt Bik Bok / Pants Bik Bok 

xx Marianne
Kuvat:  Laura

15 kommenttia

 1. Word! Viisaita sanoja, mitäpä tähän lisäämään.

  Asusi on U P E A, niinku sinäki <3

  VastaaPoista
 2. Word!!! <3 Maailma olisi heti paljon, paljon parempi paikka, jos ihmiset osaisi vaan olla ystävällisempiä toisilleen.

  VastaaPoista
 3. Juurikin semmoinen asia johon ihmisten kannattaisi kiinnittää huomiota paljon enemmän. Ei se ole itseltä pois olla ystävällinen muille :)

  Muuten todella ihana bikeri, täydellisen värinen <3

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri :) Ja kiitos, tämä on kyllä minustakin ihana! ♥

   Poista
 4. Ihana postaus ja viisaita sanoja ♥ Vähän tätä samaa tuli pohdittua tänään päivemmällä, kun tapasin paljon kaverin tuttuja. Jokainen niistä tervehti mua ja oli tosi luontevasti myös mun kanssa. Näinhän sen pitäisikin mennä, mutta oon usein ollut myös sellaisissa tilanteissa missä joko mut "tuntemattomana" on ignoorattu täysin, tai sit oon ite ollut se "yhteinen tuttu" jonka kaverit ei edes moikkaa toisiaan. Ei ihmiset aina edes aattele, eikä varmasti ignooraa tahallaan, mutta tulee ihan älyttömän paljon parempi fiilis tyypeistä, jotka osaa käyttäytyä :D Tää juttu sopi musta niin hyvin sun postauksen aiheeseen, et piti jakaa tällai kommentilla :D Ollaan kivoja toisillemme.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! ♥ Ja kiitos kun kommentoit ja jaoit sun fiiliksiä, sitä mä tänne kommenttiboxiin toivonkin! :)

   Poista
 5. Ihan huippu ihana postaus jälleen sulta ihanuus<3 Niin paljon hyviä pointteja! Xx

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus, ja upeet kuvat! <3

  VastaaPoista
 7. Oot niin taitava kirjottamaan ja nää kuvat on kauniita <3 Tuo tumma huulipuna pukee sua todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Emmi! ♥ Kiitos paljon!

   Poista
 8. Tosi hyvä teksti, ja niin ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista