Sisällön tarjoaa Blogger.

MUKAVUUSJUTTUJA


Mikä olis sen parempaa kuin tehdä paksusta peitosta mukava mykkyräpesä sohvan nurkkaan?

Tälläisen pesän varustukseen kuuluu luonnollisesti mukava t-paita, paljon tyynyjä, kippo lempijäätelöä ja ehkä myös netflix ja mun uusin lempiasia - langattomat kuulokkeet, joista muuten on tullut sellainen juttu, jota en tiennyt tarvitsevani, mutta nyt en kyllä helpolla luopuisi, sillä onhan tää nyt aika kätevää (ja ehkä vähän koomista, että me Topin kanssa kuljetaan kotona molemmat samanlaiset kuulokkeet päässä ja puuhastellaa vaan omiamme).


Vielä yks tärkee juttu ja hyvin mahdollinen osa tätä pesää on myös oma aika. Siis miten tärkeetä se loppujen lopuks onkaan ainakin itselle - ja miten vaikee sitä lopulta on oikeesti löytää ilman, että lupautuu tekemään sitä ja tätä, vaan ottaa ajan itsellee ja sille, ettei oikeestaan tee yhtään mitään. Sitäkin tarvitaan, että ollaan vaan ja kääriydytään sinne peiton mutkaan. 

Milloin sulla on ollut sitä ihan omaa aikaa, jolloin ei oo tarvinnut tehdä mitään? Mitä jos sellainen hetki olis jo vaikka tänään?

T-shirt RIVA Clothing (gifted) / Headphones SUDIO SWEDEN (gifted)

Haluan myös kertoa, että RIVAn syysmallisto on täynnä hyviä tekoja ja kivoja vaatteita, sillä vaikkapa tästä mun yllä olevasta t-paidasta jokaisesta myydystä kappaleesta RIVA lahjoittaa 3 euroa ilmastonsuojeluun. Paita on myös 100% paksua luomupuuvillaa ja kyseisen paidan hiilijalanjälki on n. 90% pienempi kuin tavallisen paidan. 

Mukavan tuntuisella ja kivan näköisella paidalla voi siis myös tehdä hyvää, joten kannattaa käydä kurkkaamassa heidän muutkin tuotteet. 

Rentoa torstaita just sulle!

xx Marianne
Kuvat:  Laura / Laura

12 kommenttia

 1. noi kuulokkeet vaikuttaa niin käteviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on oikeesti! Tosi kivat :) Koodilla MARIANNES15 saa niistä muuten -15%!

   Poista
 2. Anonyymi9/28/2017

  muuten kauniit meikit, mutta aika oranssi ja väärällä kohdalla oleva varjostus D-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikki ei itsessään ole oranssi, mulla on vain taipumus käyttää sellaisia filttereitä jotka saa ihon sävyn taittumaan siihen suuntana joten no worries, se ei ole oranssi :) Ja samoin filtterit korostaa varjostusta, se ei ole oikeasti noin voimakas ylipäätään vaikka joo huomasin saman että varjostuksen alkupää on vähän turhan leveä, mutta paikka muuten oikea

   Poista
 3. Oi miten huiput noi kuulokkeet!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä kyllä todellakin suositella! ♥

   Poista
 4. Mä tykkään omasta ajasta ja sitä nykyään onkin ihan OK! Yleensä tykkään tehdä kyllä jotain, sillä miehen kanssa katsotaan aika paljon leffoja ja mulle omaa aikaa on mm. blogijuttujen teko tai vastaava pieni puuhailu hyvän musiikin tahtiin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuulostaa hyvälle, pitää sitä olla noinkin että voi tehdä omia juttuja rauhassa mutta mä kaipaan sen lisäks sellasta pelkkää olemistakin :)

   Poista
 5. Tosi ihanan rauhalliset nää kuvat, ja noi kuulokkeet on ihanat! <3

  VastaaPoista