Sisällön tarjoaa Blogger.

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄN TEEN?


Oon ehdottomasti enemmän teen kuin kahvin ystävä - hyvä tee vain on se juttu

Odotan niin paljon sitä, että saan vaan rauhoittua alas istumaan ja vaan nauttia olostani. Muuttohommat on kyllä aika tehokkaasti vienyt musta puhdin pois enkä oikeestaan oo ehtinyt missään kohtaa oikeesti rentoutua, vaan kokoajan on jotain hommaa. Nyt kuitenkin ollaan sen verran voiton puolella tässä muutossa, että enää vain tarvitsee purkaa kaikki tänne uuteen kotiin ja asettua kodiksi. 


Sitten juon ison kupillisen teetä - tai oikeestaan voisin keittää teetä koko pannullisen, ihan ensin vain itselleni. Nauttia siitä pehmeään vilttiin kääriytyneenä ja katsella parvekkeelta kaupungin menoa. Hengähtää hetkeksi. 

Mistä sen hyvän teen sitten tunnistaa? Sanoisin, että sen tunnistaa siitä, että sitä oikeasti tekee mieli juoda koko pannullinen. Ehkä kaksi. Siitä, että siinä on makua tai oikeestaan makuja, eikä se jää liian vaisuksi. Siitä, että se rauhoittaa ja tekee lämpimän ihanan tunteen koko kroppaan.


Näistä Teemaan symppiksistä teepussukoista tuli heti mun uusimpia lemppareita - kauniit pakkaukset, sopivan voimakkaat tuoksut (tiedättekö miten tylsältä tuntuu ne teet jotka ei oikein tuoksu eikä maistu millekään?) ja myös niitä makuja löytyy. Ihastuin erityisesti tuohon yömyssy -teehen, koska musta tuntuu, että se oikeasti auttaa nukahtamaan ja sen voimakas tuoksu on sellainen mikä rauhoittaa, joten jätänkin sen usein teen juotuani yöpöydälle tuoksumaan yön ajaksi. Ja siinä riittää tuoksua ihan koko yön (ja seuraavat pari yötä sen unohduttua siihen).

Suosittelen maistamaan ensin oikeesti hyvää teetä, ennen kuin päätät ootko kahvi- vai teeihmisiä.

xx Marianne


// Teet saatu pr -toimistolta

6 kommenttia

 1. Siis niin kauniita kuvia! Oot kyllä älyttömän luova ja hyvä kuvaaja <3 Teet on kyllä se syksyn juttu mullakin enemmän kuin kahvi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos paljon Ninni! ♥♥ No jep, tuus käymään joku ilta iltateellä!

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat, täydelliset suorastaan! Tee on kyllä niin ihanaa♥

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaita ja valoisia kuvia!😍Mäkin rakastan juoda teetä näin syksyllä <3 Vihreä appelssiini tee on tämän hetken lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenny! Tee ja syksy on niin ihanaa ♥ Ja oi kuulostaa hyvälle!

   Poista