Sisällön tarjoaa Blogger.

AINA EI TARVII JAKSAA SOMETTAA


Joku ehkä huomasikin, että oon tämän viikon ollut vähemmän aktiivinen sekä täällä blogissa että muiden somekanavien puolella - tulin kuitenkin tulokseen, että se on tehnyt ihan hyvää.

Syy tähän somen vähenemiseen on ollut kuitenkin lähinnä siinä, etten ole vain rehellisesti sanottuna jaksanut. Työpäivät, muuttolaatikoiden purkamisen loppusuora ja muut jutut on vienyt niin puhdin mennessään, ettei sometukselle oo juurikaan jäänyt aikaa, jaksamista saati edes kiinnostusta juuri nyt.


Se on kuitenkin ollut tavallaan aika jees juttu tähän väliin, sillä tekee tosi hyvää irtautua somekanavista hetkeksi ja siitä, että pitäisi olla koko päivän tavoitettavissa jokaisessa sovelluksessa. Mulle tähän juttuun kuitenkin kuuluu aktiivinen päivitystahti niin blogin kuin muiden tilien osalta, joten oon välillä hyvinkin kiinni puhelimessa ja sitä itse huomaa, miten se tulee vain tavaksi, vaikkei se olis aina välttämätöntäkään.


Suosittelen sullekin, että pidät sen parikin päivää somen ja ylipäätään puhelimella roikkumisen passiivisena ja keskityt ihan muihin juttuihin - oli se sitten kavereiden näkemista ilman puhelimen läsnäoloa, pelkkää lepäämistä tai asioiden hoitamista ja to do -listan lyhentämistä vilkuilematta puhelinta. 

Ainakin itse saan paljon enemmän niitä oikeita asioita aikaan, kun puhelin ja some on vähän vähemmällä, koska ne vie yllättävän paljon tunteja vuorokaudesta yhteenlaskettuna.


Tiedän, miten kyllä tuuttaan ihan just sitä somea taas täyteen älkää huoliko, mutta tää oli ihan hyvä herättely tässä kohtaa siitä, että ei siellä nyt niin paljoa tarvii roikkua. Ei se sieltä katoa minnekään tai  ei se oo niin vakavaa jos sitä ei oikeestaan ees jaksa pariin päivään. 

Koska ei tarviikaan jaksaa jos ei tunnu siltä ja se on ihan tosi ok.

College shirt Na-kd / Pants Bik Bok Shoes Vans Old Skool Lite (gifted/adlink) / Watch Daniel Wellington (gifted)

Nauttikaa viikonlopusta, somella tai ilman!

xx Marianne

18 kommenttia

 1. Nää kuvat on ihanat!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katja! ♥ Ninnille myös kiitos näistä!

   Poista
 2. MUlla tulee ihan sama fiilis välillä, vaikka rakastankin esimerkiksi Instan päivittämistä, niin välillä tulee jotenkin ähkyyn siitä :--p Sit toteen vaan, että ne seuraajat on siellä vielä huomennakin! Oon onneksi tajunnut vähän höllää somen suhteen, ennen tuntui että tuli vähän huono omatunto jos en päivittänyt mitään koko päivään :----D Ihan hullua....

  Ihana girl power college!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo niimpä, tykkään siitä ihan tosi paljon mutta joskus tarvii vähän paussia :) Ja hei niimpä! Hyvä höllätä välillä ilman huonoa omatuntoa, mutta tiiän mitä tarkoitat.. :D Oi kiitos paljon Reetta! ♥

   Poista
 3. Tosi nättejä kuvia :) Musta on ihan hyvä pitää välillä etäisyyttä someen, ei kaikkea tarvitse aina jakaa.

  VastaaPoista
 4. sometauko tekis varmasti tosi hyvää, vaikka en niin ahkera somettaja ookkaan :D mut ihanat kuvat taas Marianne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, vaikka ei tää mulla varsinainen tauko ollut mutta vähemmän aktiivinen hetki ja sekin jo teki ihan hyvää :) Voi kiitos! ♥

   Poista
 5. Anonyymi9/08/2017

  Nättejä kuvia muuten, voisitko joskus kirjoitella kuvausvinkeistä tai oletko jo kirjoittanut? :)

  Itse päivittelen instagramia silloin kun huvittaa, mutta pyrin kumminkin muutaman kuvan viikossa päivittää. Todella moni (varsinkin vähän "isompi" blogaaja tms) saa stressiä jos ei päivitä tasaisesti, mutta välillä noita some taukoja on vaan niin Super hyvä pitää! <3
  Somehan on kumminkin "viihdyke", joten sen päivittämisen pitäisi olla hauskaa eikä pakkopullaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olen kirjoittanut kuvissaposeeraus vinkkejä ja sellaisia bloggaajan ruoka/sisustus/kosmetiikka -kuviin sopivia tipsejä, mutta voisin kyllä kirjoittaa ihan yleisesti kuvausvinkkejä myös! :) Ja hei oot ihan oikeessa, sen pitäis viihdyttää ja inspiroida - ei stressata!

   Poista
 6. Anonyymi9/08/2017

  Ihanaa että teet tälläisiä vähän "syvällisempiä" postauksia välillä, jotka on vielä täyttä totta!
  Nautitaan somettamisesta ja pidetään se hauskana touhuna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että näistä pidetään! :) ♥ Ehdottomasti!

   Poista
 7. Onnistuin just kirjottaan ihan super pitkän kommentin ja sit painoin jotain enkä tiiä mitä sille kommentille kävi... :D Voihan kännykällä kommentointi... <3 Mutta siis ihan älyttömän kiva postaus! Mulla kans aika samoja fiiliksiä ja kesällä pidin viikon breikin instasta ja snäpistä, jonka takia samalle tielle jäinkin snäpin kanssa, kun ei siellä oikeestaan oo mitään sen hirveemmin, mut sit taas instaa tulee päiviteltyä ja selailtua nykyään ehkä snäpinkin edestä. Se on hassua, et ainakaan mä en ite aina tiedosta sitä, mihin kaikkeen voisin kuluttaa toisinaan senkin ajan, kun seilailen somessa, jos en ihan tietosesti ala asiaa pohtiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Onneksi tämä kommentti tuli perille :D Kiitos Heli, ihana kuulla että pidät tästä! Mulla on kans snäppi jäänyt kun tulee päivitettyä instan storyä ennemmin, vaikka sitä vastaan aluksi olinkin :D Mutta samalla on jäänyt snäpin seuraaminen muutenkin, mutta onpahan yksi sovellus vähemmän jota pitäisi päivittää/seurata niin ehkä se on vain hyvä juttu! Joskus on tosi jees pysähtyä miettimään, miten paljon aikaa some syökään :)

   Poista
 8. Oon niin samaa mieltä! Some haukkaa yllättävän paljon aikaa, ja varsinkin iltaisin tulee roikuttua ihan liian paljon!

  Otankin tästä vaarin, ja pidän somettomia, tai vain vähän somea-päiviä :)

  Kivaa sunnuntaita! Ihana valo näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et siellä ollaan samaa mieltä! Ja joo iltaisin on aika paha, sama täällä :D Kuulostaa ihanalle! Ja voi kiitos!

   Poista
 9. Superi postaus! ♥ Tuntuu siltä, et kokoajan täytyis olla uutta materiaalia julkaistavaks, et pysyis pinnalla ja ihmiset löytäis sun blogin ja muun somesisällön. Mut ei aina jaksa. Mäkin oon onneks oppinut jo vähän hellittää, sillon kun ei jaksa niin parempi jättää tekemättä kuin väkisin vääntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Noora! ♥ Ja joo niimpä! Hei tosi hyvä et sielläkin on opittu välillä hölläämään, se on tärkeetä! :)

   Poista