Sisällön tarjoaa Blogger.

SAAKO SYKSY JO TULLA?


Ensin ajattelin, että miten nopeasti kesä onkaan taas mennyt, että eihän se nyt vielä voi vaan loppua, eihän? Mutta nyt on jo kuitenkin tullut aika ihanan rauhallinen fiilis syksyn tulosta. Sellainen loppukesän ja alkusyksyn vaihde tuntuu aika hyvälle just nyt. 

Viileälle ja seesteisen kauniille.


Ei saa jäädä liikaa kesään roikkumaan. Pitää alkaa osata nauttia jokaisesta vuodenajasta sellaisena kuin se tulee ja ottaa se vastaan. Jokaisessa kuukaudessa on ihan oma tunnelmansa, se pitää vain osata tunnustella ja fiilistellä. Jos odotat aina vain sitä kesän tuloa, teet sen väärin ja sulta menee niin paljon kaunista ohi. 

Jotain uuden alkua, jotain mikä saa vaivattomasti hymyilemään ihan huomaamattaan. 


Rakastan alkusyksyssä sitä, että saa jo pienesti innostua pehmeistä villapaidoista. Saa silti vielä kuitenkin mennä pitkälle syksyyn mökillä uimaan ja alkaa jo kaivaa niitä pieniä valkoisia kynttilöitä parvekkeelle. Illat muuttuu hämärämmäksi ja aamut kauniin sumuisiksi. Kaikki on jotenkin tosi rauhallista ja seesteistä - tai fiilis on ainakin sellainen kiireestä huolimatta. 

Siispä kyllä alkusyksy saa jo alkaa hiipiä paikalle, mutta niin, että se antaa totutella itseensä pikku hiljaa.

xx Marianne

17 kommenttia

 1. Ihanan seesteisiä kuvia! Oot kyllä niin oikeassa, mä itse tykkään alkusyksystä. Jotenkin se tunnelma on niin maaginen. Ja kaikista vuodenajoista kyllä löytyy hyviä asioita, kunhan suhtautuu oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja kyllä, näin se on! Ja niin toivois, että kaikki osais nauttia niistä asioista ja huomais ne - koska ne tekee niin paljon ja niistä saa niin hyvää fiilistä!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen teksti, ja noi kuvat sopii siihen niin hyvin. Oon ihan samaa mieltä; alkusyksy on jotenkin seesteistä aikaa ♥ Ylipäätään vuodenaikojen vaihtelu on ihanaa, kun kaikissa on niitä omia ihania puoliaan. Kuten syksyssä villapaidat, kynttilät ja se aamusumu.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tunnelma välittyi! Kiitos paljon! ♥ Jep, oot asian ytimessä!

   Poista
 3. Voi vitsit, olipas ihana postaus taas! :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia! Pakko mainita myös, että oot todella kaunis :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mä oon just sellain, et odotan kesää, nautin kesästä ja sit taas syksyn tullen odotan uutta kesää :D Mut alkusyksy on kyl ihan kivaa aikaa, vaikka mä taas odotan kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää opetella rakastaa joka kuuta ♥ Vaikka ymmärrän kyllä mikä siinä kesässä vetoaa :D

   Poista
 6. Tän postauksen lukemisen jälkeen syksyn odottelu ei enää tunnukaan niin pahalta :) Kesä on itselleni parasta aikaa vuodesta, koska olen taipuvainen kaamosmasennukseen, mutta pakko myöntää että syksyssäkin on se oma viehätyksensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! :) Syksyssä on todellakin omaa taikaansa! Toivotan sulle kivaa ja kaunista syksyä ♥

   Poista
 7. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Jotenkin itse aina päätyy siihen kamalaan syysmasennukseen näin syksyn lähestyessä, mutta jos osaisi ottaa yhtä rennosti ja elämäniloisella asenteella syksyn vastaan niinkuin sinä, ehkäpä sen syysmasennuksen saisi vältyttyä? ;) <3 Kiitos ihanasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana että tunnelma välittyy ♥ Sun kannattaa kokeilla ottaa se syksy vastaan tällä asenteella niin voi olla ;) Oikeesti nauti pienistä jutuista, katsele ympärilles ja nää miten kauniita juttuja on vaikka missä! Tunnustele ja fiilistele ♥

   Poista
 8. Ihana fiilistely postaus! ♥ Ite taas oon niin syksy-ihminen, rakastan sitä kun ilmat viilenee, saa kerrospukeutua ilman että joutuu ottamaan toppatakin sieltä kaapin kätköistä esiin ja kun uusi lukuvuosi tuntuu ihanan inspiroivalta! Oon kans ihan samaa mieltä että kiireestä huolimatta on rauhallinen fiilis, ja itestä tuntuu että on hyvällä tavalla paljon tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Syksy. <3

   Poista
  2. Oi kiitos! ♥ Ihanaa että syksystä osataan siellä nauttia!

   Poista