Sisällön tarjoaa Blogger.

ITSEVARMUUS ROKKAA SUN TYYLIN + Q&A


Kuinka moni voi samaistua siihen, että sulla on joskus ollut tai ehkä on tälläkin hetkellä ulkonäköpaineita siitä miltä näytät? Mistä ostat vaatteet ja mitä merkkiä niiden pitää olla että kelpaa? 

Mun mielestä ulkonäköpaineista on aina tärkee puhua, varsinkin nuorille joilla se tuntuu olevan hyvinkin pinnalla että onhan niissä verkkareissa taas ne kolme raitaa varmasti. Siksi musta onkin hienoo olla mukana puhumassa aiheesta Indiedaysin, Prisman ja Boy meets Girlin kanssa tässä kaupallisessa yhteistyössä.


Ja samalla pääsen näyttämään teille, että hei aika kivoja vaatteita voi saada vaikka ihan Prisman hyllyiltä, sillä sinne saapuu nyt elokuussa New Yorkilainen Boy meets Girl -vaatemerkki joka on samaan aikaan rento, itseasiassa aika cool ja ottaa kantaakin erityisesti kiusaamiseen ja itsevarmuuteen. Tämän postauksen kaikki paidat ja paljon muuta löytyy siis Prismoista 16.8 eteen päin.

Boy meets Girl on vaatemerkki nuorille naisille jotka on rohkeita, vahvoja, hauskoja ja lempeitä. Nuorille naisille jotka rokkaa asun kuin asun - ja tiedätkö miksi, koska se itsevarmuus jolla vaatteet kannat on se joka susta tekee coolin, ei pelkät vaatteet. Mutta näitä vaatteita kyllä kelpaakin kantaa ylpeydellä ihan huoleti, mä ainakin aion tehdä niin.Tärkeintä on olla oma itsensä, pukea rohkeesti just mikä tuntuu hyvältä ja antaa muiden olla sellaisia kuin on. Ethän itse sorru arvostelemaan tai kiusaamaan ketään toista vaatteiden tai yhtään minkään muunkaan vuoksi. Ja tilanteen sattuessa oot ehdottomasti aina sen kiusatun puolella ja uskalla näyttää se. Coolia on se, että annat jokaisen olla sellainen kuin on, uskallat itse olla myös sitä mitä itse haluat olla ja oot valmis puolustamaan sitä jota kiusataan.Ulkonäköpaineita on ja on varmaan aina, mutta toivottavasti voin muistuttaa suakin nyt tällä, että voit katsoa itseäsi aamulla peilistä ja todeta, että anna vaan mennä, unohda ne paineet ainakin hetkeksi ja pää pystyyn. Sä oot just hyvä noin.

Toivon nyt teiltä, että jätätte tähän kommenttiboxiin mulle kysymyksiä liittyen tähän aiheeseen - kuten kiusaamiseen, rohkeuteen, oman tyylin löytämiseen ja itsevarmuuteen. Ihan mitä nyt vaan tulee näihin liittyen mieleen, koska nyt saa kysyä. Vastaan niihin sitten parhaani mukaan videon muodossa Q&A -tyyliin!

xx Marianne

Kuvat:  Laura


14 kommenttia

 1. Nimetön8/13/2017

  Oho noihan näyttää kivoilta vaatteilta!

  Onko sua kiusattu vaatevalintojesi takia koskaan?
  Millainen tyyli sulla on ollu peruskoulussa? Ihan tavallinen vai joku erikoisempi?
  Ootko sä koskaan sortunut arvostelemaan/kiusaamaan jotain vaatteiden/tyylin perusteella?

  VastaaPoista
 2. Noi on aivan ihanan näköisiä vaatteita! Ei sen vaatteen kyllä tarvii olla aina todella kallis brändi että se olisi upean näköinen tai omaan tyylin sopiva :)
  Muutama kysymys: Mitkä asiat/tapahtumat on tehny susta itsevarmempia? Onko sulla joku tietty vaate joka nostattaa sun itsevarmuutta? Miten paljon sun tyyli on muuttunut vuosien varrella? Miten itse määrittelisit oman tyylisi?

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau onpa kivan näköisiä vaatteita!😊👌Ihana postaus ja tää aihe on kyllä koko ajan pinnalla. Oot tosi hyvä esimerkki monelle nuorelle siitä että olkaa omia itseänne!!❤ Oletko itse koskaan kokenut syrjintää vaatteiden takia tai siitä millainen tyyli pitää milläkin hetkellä olla? Mitä neuvoja antaisit niille jotka etsivät sitä omaa tyyliään?

   Poista
  2. Totta puhutte! ♥ Ja ihana Emmi kuinka kiva kommentti, kiitos paljon!! ♥ Ja kiitos kyssäreistä, palaan niihin myöhemmin!

   Poista
  3. *sori korjaan Emma :D

   Poista
 3. Tosi huippu teksti, sä rokkaat!! <3 Oon ite ainakin funtsinu, että se tän hetken tyylisuunta menee aina tietyssä aikajanassa, ja tavallaan historia toistaa itseään nyt esim tuomalla 80- ja 90-luvun viboja tän päivän tyyliin, veikkaatko et joskus parin kymmenen vuoden päästä matkitaan sit tätä vuosikymmentä sen hetken it-tyyleissä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ninni!! ♥♥ Mäpäs palaan tähänkin kysymykseen videolla! ;)

   Poista
 4. Mikä on sinulle sanottu ikävin ulkonäkökommentti ja mikä taas ihanin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä, palataan tähän! ♥

   Poista
 5. Mulla ei nyt oo sulle kysymystä, mutta pakko sanoa, että oon niin samaa mieltä sun kanssa siitä, että se on se itsevarmuus, ei ne vaatteet, jotka saa aikaiseksi hyvännäköisen lookin! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että löytyy samoja ajatuksia! :)

   Poista
 6. Nimetön8/14/2017

  Hienosti kirjoitettu teksti ja pisti ajattelemaan! Moni ajattelee että ulkonäköpaineita on vain nuorilla (tai ainakaan niistä ei paljoa puhuta aikuisten keskuudessa), mutta ei se välttämättä pidä paikkaansa.

  On tärkeää muistaa että just se SUN tyyli on ihana ja hieno, oli se sitten mikä vaan. Ja että just SÄ tykkäät olla niissä vaatteissa mitkä laitat sinä päivänä päälle ja just SÄ pidät niistä vaatteista jotka laitat! Samanlaisia vaatteita on todella monella päällä, mutta on vaan yksi sinä. Joten kannetaan itseämme rohkeasti ja näytetään meidän oma tyyli, vaikka kaikki ei siitä pitäisi. Sinä olet sinä, eikä sun tarvitse muuttua toisten takia I K I N Ä !

  Oletko itse kokenut kiusaamista ja miten olet selvittänyt tilanteen? Oletko mahdollisen kiusaajan kanssa tekemisissä nykyään? Oletko ikinä ajatellut muuttaa tyyliäsi toisten takia? Kerro joku tyyli/asu jota epäilit, mutta osoittautui lopulta kivaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että löytyy samoja ajatuksia, aivan ihana kommentti! Just näin kiitos ♥ Ja kiitos kysymyksistä, palaanpa näihin! :)

   Poista