Sisällön tarjoaa Blogger.

TENNISSUKAT JA RIPAUS PUNAISTA

T-shirt Bik Bok / Top VILA (gifted) / Culottes Only / Socks JUNKYARD XX-XY (gifted/adlink)

Jos sukat on päheet niin ne saa ja niiden pitää näkyä. Ja nuo ruususukat on kyllä mun yksi uusi lemppariasia. Tämä asu syntyi vähän kuin vahingossa, koska suunnittelin mielessäni noita sukkia ja tennareita toiseen asuun, mutta joskus ne parhaat jutut syntyy melkein tällä tavalla hetkessä kuin itsestään - näistä tuli mun yhdet ihan lempparit, niin lookin kuin kuvienkin osalta. 

Sanon vaan sen, että oikeasti uskaltakaa pukeutua just niihin juttuihin jotka tuntuu hyvältä, välittämättä muista. Vaikka mä käänsin syystä tai toisesta suht monet silmäparit kun painelin keskustan läpi tässä lookissa ja siinä päällä vielä kirkkaan keltainen sadetakki, niin mitä sitten, tunsin oloni vaan entistä paremmaks. Uskaltakaa ja olkaa. 

xx Marianne


10 kommenttia

 1. Vitsi miten upeana oot ollu, ihan älyttömän ihana asukokonaisuus ❤

  VastaaPoista
 2. No huh WAU nää kuvat ja asu!!❤ Näyttää ihan superkivalta koko setti, pakko pukee itekin jotain samantyylistä ens viikolla. Innostuin tästä jotenki ihan superpaljon nyt! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Inka, ihan huippua kuulla! ♥ Kiitos! ♥ :D

   Poista
 3. Oot kyllä ihan mieletön upeus! *sydänsilmäemoji* Ja tää lookki on ihanan tavallisesta poikkeava ja sopii tosi hyvin! :)

  Elisabet | www.fashionpoetry.eu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos paljon! :) ♥

   Poista
 4. Wautsi! Näissä on kuvissa on ihana valo ja tää tyyli todellakin toimii, eteenkin just toi huulipuna kruunaa tän kivana yksityiskohtana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina niin ihana Emmi ♥ Kiitos tosi paljon!

   Poista
 5. Ihana asu kokonaisuus! Oot tosi kaunis :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista