Sisällön tarjoaa Blogger.

JALOSSA PITKÄN KAAVAN MUKAAN


Sitä toivois, että ravintolaillallinen menis aina sellaisen pitkän kaavan mukaan ja vois syödä alkupaloista lähtien sinne jälkkäriin saakka koko kattauksen. Välissä jutellaan, jaetaan alkuruokakippoja ja nautitaan hyvästä viinistä. 

Valitettavan usein se menee niin, että hotkaistaan ne pelkät burgerit vartissa - haha kuulostaako tutulta? Päästiin keskiviikkona pienellä bloggaajaporukalla kuitenkin nauttimaan tunnelmallisen ja uudistuneen Jalo Kitchen & Loungen herkuista ihan pitkän kaavan mukaan kun meidät kutsuttiin viettämään iltaa heidän uudelle upealle terassille. 


Alkuruokana päästiin maistelemaan Jalon skageni sekä fish ja meat plateja muutamien lisukkeiden kera. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki varsinkin näistä alkuruuista oli mielettömän fressin makuisia ja pidin tosi paljon kaikista, mutta suosikeiksi nousi ihana skagen, jonka saaristolaisleipä on Jyväs Pakarin ja yksi parhaista saaristolaisleivistä mitä oon hetkeen syönyt sekä meat platessa mukana olevat Roinilan karpalomerguez- ja juusto-chilimakkarat oli tosi hyvän makuisia ja nimenomaan makua niissä oli!


Pääruokana päästiin käsiksi heidän lihakaapissa valmistettuun lihaan lisukkeineen, jotka sopi suuhun hyvin punaviinin kanssa vaikken punaviini-ihmisiä olekaan. Jälkiruuaksi saatiin maisteltavaksi suklaamousseannokset joihin kuului mm. rapea pekoni ja se sopikin sinne makean joukkoon aika kivasti! Kuitenkin tämä dinneri päätettiin parhaimpaan, eli tuohon suloiseen sorbettiin appelsiininkuoressa ja siihen oltiinkin käytetty kaikki appelsiinin osat hyväkseen - ihan täydellisen makuinen ja niin raikas, että voisin tätä kauhoa vaikka miten paljon...


Ja kyllä siellä voi tehdä sen burgerin haukkaamisen vartissakin ehdottomasti jos haluaa ja baaritiskin ja kotoisan loungen puolella on myös rento tunnelma ja näytetään mm. matseja isolta screeniltä, joten Jalo sopii myös ihan rentoon hengailuun ja kisakatsomoksikin. 

Kaikin puolin tosi onnistunut ilta ja näitä pidempiä illallisia voisi harrastaa vähän useamminkin - iso kiitos Jalon väelle kutsusta ja kivasta illasta! 

xx Marianne

4 kommenttia

 1. Oi miten hyvännäköstä ruokaa!<3 Ihanan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä super ihanaa! ♥ Kannattaa käydä jos tänne päin satut! :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia sulla blogissa! ♥

  Erika/Paluumuuttajan päähänpistot

  VastaaPoista