3 X POSEERAUS JOLLA ONNISTUT KUVISSA


Hetki sitten jaoin teille postauksen, jossa on 10 +1 vinkkiä miten näyttää kuvissa hyvältä ja se oli niin tykätty, että ajattelin jatkaa sitä nyt tällä tavalla, että kerron ihan konkreettisesti kolme mun tapaa poseerata luonnollisesti ja joilla onnistuu melko varmasti jos ei oikein tiedä miten kuvissa olisi ja mihin raajansa asettaisi. 

Edelleen silti sanon sen, että kunhan luottaa itseensä, tekee mikä tuntuu hyvältä eikä mieti liikaa niin se on paras vinkki mitä voi antaa. Nää on vain ehdotuksia ja itselle hyväksi havaittuja juttuja, sillä myös tosi luonnollisen ja hyvännäköisen poseerauksen mun mielestä taitaa vaikkapa Reetta ja Janni. Kaikilla on oma tyylinsä. 


1. Asetu sopivasti vinottain kameraa kohti ja käännä yläkroppaa vastakkaiseen suuntaan. Kohota kameraan nähden etummaista jalkaa ja samalla lantiota (paremmin havaittavissa kolmanneksi vikassa kuvassa vaikka onkin melkein kohtisuoraan) Anna käsien olla rennosti sivuilla tai nosta toinen hiuksiin tai leualle. Tai tee päinvastoin ja ojenna kameraan nähden etummainen jalka askeleen edelle (kuten täällä kuvassa viisi).

Näin et näytä tasapaksulta, kohottaessa vyötärösi näyttää kapeammalta mutta lantio muodokkaammalta ja ojentaessa taas näytät solakammalta. Etkä näytä pelkältä pönöttämiseltä, vaan semi luonnolliselta. Nää on mun vakkari kuten varmaan ootte huomanneet ja toimii kummin päin vain. 


2. Nojaa seinään enimmäkseen vain pepulla tai olkavarrella (kuten täällä toisiksi viimeisessä kuvassa), nojasit sitten suoraan tai vinottain, mutta älä nojaa koko selällä. Risti jalat kauniisti ja pidä käsiä luontevasti - vaikka hiuksissa, leualla, housujen vyönsoljissa tai anna roikkua mutta ota vaikka toisella kädellä toisen käden varressa kiinni. Toimii myös nojaamatta seinään, nojaa vain pepulla ihan vähän taakse päin ja tee sama. 

Kun et nojaa koko kropalla, niin näytät kepeemmältä ja huolettomammalta, sillä sellainen seinään liimautuminen näyttää helposti raskaalta ja tasapaksulta. Käsien asennot ja jalkojen ristiminen tuntuu luonnolliselta tässä asennossa ja jalat ristittynä ne näyttää pidemmiltä.


3. Pidä käsiä puuskassa siten, että molemmat käden näkyy eikä toinen katoa kainaloon ja nojaa joko aavistuksen eteen tai taakse (kuten täällä ekassa kuvassa). Käännä kroppaa taas vähän vinottain kameraa kohti ja yhdistä ensimmäisen kohdan jalan ja lantion kohotukseen tai ojennukseen. Tai sitten jos puuska on liian puuska niin nosta toinen käsi leualle tai kaulalle lähellä hiuksia ja pidä toinen käsi tukena kuten viimeisessä ja kolmanneksi viimeisessä kuvassa. 

Jos kädet tuntuu tönköiltä roikkumassa sivuilla niin kokeile näitä, kaikki tuntuu luontevammalta kun käsillä on jotain tekemistä. 

/ Slippers FILA from HERE (adlink) / Watch Daniel Wellington (gifted)

Ja hei, en mäkään onnistu aina kuvissa tai saati sitten näytä hyvältä, mutta kun on tässä jo oppinut muutaman toimivan kikan niin tietää, että kyllä siellä niitä hyviä otoksia löytyy varmasti (ja huomaa että omat maneerit on syntynyt ja uusia temppuja kaivataan haha). Se vaatii vaan vähän totuttelua ja harjoittelua. 

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Tosi hyvä postaus!
  Sain pari hyvää vinkkiä omiim kuviin. En ole ikinä ajatellutkaan, että voisin laittaa käeädet tuolla tavalla puskaan kuvissa hah!

  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin, ihana kuulla! :) Haha kannattaa kokeilla, joskus toimii yllättävän hyvinkin!

   Poista
 2. Tosi hyvä ja hyödyllinen postaus! ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! ♥

   Poista
 3. Tosi kivoja vinkkejä, pääsevät varmasti seuraavalla kuvauskerralla testaukseen! Ihanat kuvat ja kuvauspaikka ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Mukavaa kuulla! :)

   Poista
 4. Ihan mahtavia vinkkejä! Mun mielestä kameran edessä on välillä niin hankala olla, näistä on kyllä apua! <3

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Ihana kuulla, että näistä on apua! ♥

   Poista
 5. Ihana postaus, ja hei! Sä näytät aina ihan täydelliseltä <3

  VastaaPoista
 6. Super hyviä kuvia ja ihana asu! Kiitti myös hyvistä vinkeistä kameran eteen :)

  suvittuulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanaa kuulla! :)

   Poista

Back to Top