Sisällön tarjoaa Blogger.

LUPA HELLITTÄÄ VÄLILLÄ


Tiedättekö, kun on vaikea tuottaa inspiraatiota jos ei ole itse kovinkaan inspiroitunut. Ja kun ajatukset on niin jossain muualla, että vain hötkyää menemään ja fiilis ei oo kovin ideaali just nyt mihinkään luovaan. 

Mutta sitä vain haluais ja mä haluaisin, ettei täällä blogissakaan olis näin hiljaisempaa kuin tavallisesti, mutta ei se pakottamalla toimi. Eikä tunnu tai näytä hyvältä, ei susta eikä musta. Mutta jotain oon oppinut tässä kuitenkin - nimittäin sen, että joskus on tosi okei hellittää vähän eikä sen tarvii olla pettymys itselle tai muille. Aina ei tarvii olla niin justiinsa ja se ei haittaa. Se ei oikeesti haittaa. 

Anna siihen itselleni luvan.


Mielummin tätäkin teen sitten, kun se flow on kohdallaan ja voin olla oikeesti tyytyväinen siihen mitä teen kuin sitten taas se, että teen puolitehoilla ja vähän siihen suuntaan. En oo mihinkään katoamassa, mutta haluan vain kertoo miksi täällä on just nyt vähän hiljaisempaa pienen hetken. 

Missä ne mun ajatukset sitten on ollut viime viikot? Kevään viimeisissä kouluhommissa, tulevissa näytöissä ja duunijutuissakin. Ja oon todennut, että ykskin kuppi kahvia kello kahdeksantoista jälkeen ei oo koskaan hyvä idea, sillä silloin oon vaan tosi levoton, mutten saa mitään aikaankaan - se on sitä hötkyämistä ja oon hötkynnyt viime päivinä aika paljon. 


Mun mielestä on kuitenkin tärkeetä, että en just pakota juttuja ulos jos ne nyt ei oo tullakseen, vaan keskityn niihin juttuihin jotka vaan täytyy hoitaa ja fiilistelen sitten näitä juttuja sen jälkeen. Eiköhän se luovuus palaa silloin hyvin pian takaisin ja jossain se jo pienesti kurkkiikin, että sopiskos jo tulla takas. 

Ja haluun muistuttaa myös sua, että joskus on lupa hellittää. Mä annan sullekin luvan siihen, se on ihan fine.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Täälläkin ollaan opittu viimeaikoina, että välillä täytyy antaa itselle lupa hellittää. Samaa mieltä sun kanssa siitä, et se on täysin fine ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuntuu olevan liikkeellä.. :D Niimpä! ♥

   Poista
 2. Voi että, tää postaus tuli just oikeeseen aikaan! Mulla oli tänään viimeiset pääsykokeet ja viimeinkin on mullakin aika rentoutua. Velvollisuudet on tehty, stressailut stressailtu ja vihdoin voin antaa vaan pään ja kropan levätä. :-)
  http://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mahtavaa, nyt on rentoutumisen aika! :)

   Poista
 3. Mä opettelen tätä samaa parhaillaan! Itseä täytyy kyllä aika usein muistuttaa että se hellittäminen on ihan ok välillä :) kauniita kuvia!<3

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sitä on ihan jees muistutella itselleen aina välillä :) Kiitos Janette ♥

   Poista
 4. Tyttö sä rokkaat <3 Hellittäminen ja oman fiiliksen pohjalta meneminen on ihan äärettömän tärkeetä omalle mielelle, keholle ja omalle ympäristölle. Semmonen kiire ja motivaation puute heijastuu yllättävän paljon myös ympäristöön, vaikka sitä ei tuu ajatelleeksi. Täytyy vaan muistaa, että jos ei lepää ja rauhoitu ja tee mieluisia juttuja välillä, ei sitä jaksa.

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emmi!! ♥ Ihan totta puhut! :)

   Poista
 5. Tärkeä postaus! Tunnistan myös itse hyvin tuon tarpeen suorittaa. Hyvä että olet oppinut kuuntelemaan omaa jaksamistasi, myös sulla on lupa hellittää ja levätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa, kiva kuulla! :) Niimpä, nää on tosi tärkee muistaa! ♥

   Poista