Sisällön tarjoaa Blogger.

HUPPARIT TULI TAKAS

Biker jacket ZARA / Hoodie RIVA Clothing (gifted) / Jeans Dr.Denim Lexy / City sneakers VAMOS (gifted)

Olin jo niin varma, että huppari on mulle enää vaan sellainen kotihengailuun tarkoitettu hönttäpaita. Mutta kyllähän se minäkin sitten mieleni muutin ja tykkään tästä ihan tosi paljon - muuallakin kuin kotona ja mökillä, koska täähän menee ihan mihin vaan! Hupparit on niin takas!

Väitän, että tää on oikeesti maailman pehmein huppari mitä voi olla. Sain tämän symppikseltä RIVA'lta, jossa tiivistyy moni mun arvostama juttu. RIVA Clothing on jyväskyläläinen eli toisin sanoen paikallinen, se on kahden nuoren opiskelijan luoma vaatebrändi ja siellä pidetään mielessä se ekologisuus ja eettisyys vaatteita valmistaessakin, sillä vaatteiden matskuna käytetään mm. kierrätys pulloja ja kierrätettyä orgaanista puuvillaa. Multa tosi iso peukku tähän hommaan ja Eevan ja Rikun sanoja lainatakseni -  ''Hyppää meidän mukaan tekemään maailmasta vähän parempi paikka, se ei vaadi sulta mitään muuta kun meidän vaatteiden käyttämistä. Harvoin maailman parantaminen on ollut näin helppoa ja tyylikästä!''

Mitä mieltä ootte? Toimiiko hupparilook?

xx Marianne

14 kommenttia

 1. Hupparit on todellakin tullu takasin, ja kiva niin! Niillä saa tosi rennon lookin mutta kuitenkin tyylikkään. :) Ihana takki muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Totta puhut :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Ihanan näkönen asu!! <3
  Ite oon taasen koittanut metsästää tarpeeksi pitkää hupparia tms., että voisin käyttää sitä mekkona. Toistaiseksi oon löytäny vaan liian ohuita tai liian kalliita, mutta ehkä vielä jonain päivänä löydän sopivan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihanaa kuulla! ♥ Voi, toivottavasti löydät sellaisen etsimäsi! Yleensä se mitä etsii tulee vastaan ihan sattumalta :)

   Poista
 3. Yksinkertaisuudessaan ihan sikamakee huppari! Toi lookki muutenkin on tosi rento ja cool, vaaleanpunainen takki ja kengät tuo kivasti väriä asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tessa paljon! Ihanaa, että tykkäät myös! :)

   Poista
 4. Tää asu on kyllä aika bueno 👌🏻 Voisin kyllä pukea tän asun itsellekin 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos! Huippuu kuulla ♥

   Poista
 5. Toi takki on ihan täydellinen ja sopii sulle 5/5!<3 Hupparit toimii aina ;-)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asu! <3 Ja toi tausta korostaa tuota asua hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella paljon! ♥ :)

   Poista
 7. Aivan ihana asu ja hupparit sopivat niin kotiin kuin kaupungille rennompana asuna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niimpä! ♥

   Poista