Sisällön tarjoaa Blogger.

FARKKUTAKKI ON KEVÄÄN MERKKI

Denim jacket ZARA MAN / T-shirt LEVI'S / Jeans Dr.Denim Lexy 
/ Watch Daniel Wellington (gifted) / Adidas Stan Smith

Joko farkkutakki nappaa? Se on ainakin varma kevään merkki ja erityisesti tämän kevään juttu on vähän rennompi malli, joita löytyykin kauppojen hyllyiltä nyt jos jonkin tyylistä. Ja vinkkinä muistutan tsekkaamaan myös ne miestenmallistot, josta tämä munkin on löydetty!

Ihan parasta tää aurinkoinen sää ja kaikki pienet kevätjutut - kuiva asfaltti, pienet lapset jotka opettelee pyöräilemään, pilvetön sininen taivas ja hinku päästä jo grillaamaan. Toivotaan, että näin keväinen sää jatkuu vielä ainakin viikonloppuun, sillä silloin koittaa taas odotetut Blogger's Inspiration Day ja Blog Awards -tapahtumat Helsingissä, joten lähdetään sinne koko viikonlopuksi siskon kanssa nauttimaan! Ketä muita tulossa??

Kivaa viikkoa! 

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Pukisin niin mieluusti farkkutakin tai ohuen trenssin villakangastakin sijaan, mutta saavat odottaa vielä jonkin aikaa kaapissa..täällä meilläpäin nimittäin paukuttaa pakkasta, hyih :D

  Ihana asukokonaisuus ♥ ja ai että mä haaveilen tosta DW:n uudesta kellosta...kotiutan sen vielä joku kaunis päivä kunhan lompakon nyörit antaa vähän periksi..:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo vielä hetken kyllä on viileää ulkona :) Mutta pian lämpenee! Kiitos paljon ♥ Se on oikeesti ihan täydellinen, suosittelen!

   Poista
 2. Oi miten pähee farkkutakki!<3 Sopii täydellisesti sulle :-)

  VastaaPoista
 3. niin kiva asukokonaisuus jälleen! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväinen asukokonaisuus, farkkutakki on kyllä yksi kevään ehdottomista merkeistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Kivaa että tykkäät!

   Poista
 5. Upea asuyhdistelmä ja oot kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista