Sisällön tarjoaa Blogger.

ARJEN LUKSUSTA


Tää aihe sivuaa vähän myös viimeksi kirjoittamaani ''12 asiaa jotka tekee susta onnellisemman'' -postausta, sillä myös ne arjen pienet luksukset ja pienistä jutuista nauttiminen lisää onnellisuutta. Ne voi oikeesti olla ihan pikkuisia ja yllättäviäkin juttuja.


Mulle arjen luksus meinaa vasta pestyjä raikkaita lakanoita ja neljää pehmeää tyynyä sängyssä. Sieltä rauhassa heräämistä ja parhaimmillaan vielä toisen unisen vierestä. Aamusmoothien juomista korkeesta kauniista lasista, kasaa pannareita ja kiireetöntä hetkeä omassa kotona aamuvarhain ikkunan ääressä. Ja herkkupannareita saa ihan arkisistakin aineksista, joita varmaan löytyy jokaisen kaapista, sillä banaanilla ja kananmunilla pärjää. Silti se tuntuu aina vähän luksukselta!


Arjen luksus meinaa kotiin muuten vaan ostettua kukkakimppua ja jos oikein hurjaksi heittäytyy niin jotain kaunista erilaista kimppua tuttujen tulppaanien ja ruusujen sijaan. Se meinaa yhteistä hassutteluhetkeä ja pusuja keittiössä. Se meinaa valkoisia pyyhkeitä, aamutossuja ja ihanaa aamutakkia.


Se voi olla pala hyvää tummaasuklaata tai maidon vaahdottamista kahvin päälle. Se voi olla päiväunet rakkaan sylissä tai vaikka vaan sitä, kun joku silittää sun hiuksia. Arjen luksusta on ehdottomasti myös sauna ja kasvonaamiot. Ajattele se sen jälkeinen freesi iho ja koko fiilis! 


Olisko se myös hyvän noutoruuan hakeminen kotiin ja se kun joku hieroo sun hartioita ja jalkapohjia? Tai hyvä juttuhetki ihanan ystävän kanssa? Entä kun pakastimesta löytyy pari pussillista itse poimittuja marjoja viime kesältä puhtaasta luonnosta? Eihän sen parempaa superfoodia olekaan. Ja ah, vasta siivottu puhdas koti.

Pikkuisia juttuja. Pikkuisia ihania juttuja. Ja se vasta arjen luksusta onkin, kun huomaa nauttia näistä kaikista jutuista arjen keskellä. 

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Mulla on itseasiassa koneen työpöydälle tallennettuna tiedosto, johon oon listannu pieniä asioita jotka tekee mut onnelliseks. Sieltä löytyy niin auringonpaistetta kuin täydelliset farkut, hyvät sarjat ja hierontakin. (: Aina jos tuntuu menevän pieleen, kattelen tota listaa ja muistan, että on niitä hyviäkin asioita edelleen olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalle! ♥ Just tuollaisia pieniä asioita tarkoitan :)

   Poista
 2. Voi kuinka herkullisen näköisiä kuvia! Tekisipä mieli näin sunnuntaivapaan kunniaksi luoda moinen aamiainen, mutta tänäänkin pitäisi juosta suuntaan jos toiseen joten ei taida aika riittää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Noh ehkä ens sunnuntaina on aikaa ;)

   Poista
 3. Oi nams miten herkullisen näköstä!<3 Tuli ihan vesi kielelle haha :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! ♥ Haha kiva kuulla :D

   Poista
 4. Ensinnäkin nam miten herkullisia kuvia :P Ja toiseksi arjen pienet jutut on parhaita! Niin ihana postaus!! En osaa edes sanoa miksi mutta i-ha-na!<3

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Janette! ♥ Super kiva kuulla!!

   Poista
 5. Siis nää kuvat on aivan luvattomia, herranjestas! Ihan mielettömän kauniita otoksia, ja mun tekisi vain mieli hyökätä noiden herkkujen kimppuun. Ihanan positiivinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kiitos tosi paljon!! :D ♥

   Poista