Sisällön tarjoaa Blogger.

ARJEN LUKSUSTA DOVEN TUOTTEILLA


Tiedättekö, mä jatkan vielä hetken tällä arjen luksus aiheella, sillä se sopii tähän postaukseen niin hyvin. Puhuttiin täällä aiemmin myös sellaisesta erilaisen kauneuden näkemisestä ja sanomisesta ja pääsin myös kehumaan erästä upeaa bloggaajaa Doven kaupallisen yhteistyön merkeissä. Nyt jatketaan taas Doven kanssa ja pääsen myös näyttämään heidän uuden super kivan Nourishing Secrets -tuotesarjan parhaita paloja.


Ehkä se arkisin asia, mistä voi yllättäen löytää pienen palan luksusta, on raikas pitkä suihku ja sen jälkeen hyvin kosteutettu pehmeä iho. Arjen luksus on puhtautta, hyviä tuoksuja ja miellyttäviä tuotteita. Ja tietenkin se oma rauhallinen hetki. Pakko myös sanoa, että nämä tuotteet kyllä sopii tähän kuvaukseen paremmin kuin hyvin ja on kaikessa raikkaudessaan kyllä niin mun mieleen.


Oon aina pitänyt Doven tuotteista ja pari luottotuotettakin löytyy niin ihon- kuin hiustenhoidossa, enkä joutunut pettymään tämänkään uuden tuotesarjan kohdalla. Nourishing Secret -sarja on saanut inspiraationsa upeista ainutlaatuisista naisista, kuten Doven tyyliin kuuluu, sekä luonnosta ja jo kauan aikaa vallinneista kauneusrituaaleista ympäri maailmaa. Rituaaleista, joihin on käytetty tuotteiden sisältämiä luonnon omia ainesosia. Nourishing Secret -sarjasta löytyy raikkaan tuoksuisia vartalo- ja hiustenhoitotuotteita varmasti jokaisen makuun. Ja voi kyllä, nuo tuoksut on nyt päällimmäisenä mielessä! 


Yksi suosikki näistä on Invigorating Ritual Body Lotion, jossa vaikuttaa avokado ja kehäkukka. Tässä sekä samaan kimppaan kuuluvissa korjaavissa Strengthening Ritual -hiustenhoitotuotteissa on inspiroiduttu keskiamerikkalaisista naisista. Nämä Strengthening Ritual -hiustenhoitotuotteet nousi myös lemppareiksi sillä ne tekee hiuksista tosi pehmeät ja hoidetun tuntuiset, kuten oon Doven hiustenhoitotuotteilta tottunut odottamaankin niiden edullisesta hinnasta huolimatta.


Jopa vielä enemmän ihastuin Glowing Ritual Body Lotioniin, joka tuoksuu todella puhtaalle ja vähän ehkä naisellisellekin, mutta samaan aikaan sellaiselle suloisen makealle. Ihanan tuoksun lisäksi tuote imeytyy iholle nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Glowing Ritual -tuotteissa vaikuttaa lootuksen kukka ja riisimaito ja tässä on inspiroiduttu japanilaisista naisista.


Nourishing Secret -sarjasta löytyy mm. myös kookosfaneille täyteläisen kookokselle tuoksuvat Restoring Ritual -tuotteet ja miellyttävän laventelin tuoksuiset Thickening -tuotteet. Koko tuoteperhe on ihan täydellinen erityisesti kesää ajatellen, sillä tuoksut on niin raikkaan kesäisiä ja tuotteet jättää aina kosteutetun ja hoidetun tunteen iholle ja hiuksiin. Ihanaa arjen luksusta todellakin!


Huikkaan vielä, että mun Instagramissa on käynnissä kiva arvonta, jossa voi voittaa 50€ arvoisen Doven tuotepaketin itselleen, joten kipaisehan vielä sinne osallistumaan! Löydyn sieltä nimellä @mariannnne.

xx MarianneYhteistyössä Dove

2 kommenttia

 1. Olen kuullut paljon hyvää näistä tuotteista joita juuri mainitsit :)
  Itsekin rakastan Dovea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Dove on kyllä ihana ♥

   Poista