Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSI VIHREÄ ASUKAS OLOHUONEESEEN


Peikkovauva muutti meille keskiviikkona kasvattamaan upeita suuria peikonlehtiään. Katsotaan miten se meillä viihtyy, mutta mä kyllä ainakin viihdyn kun se tuossa olkkarin reunassa hengailee! Tuntuu, että viherkasvit ja etenkin myös peikonlehdet on nyt iso trendi sisustuksessa ja nyt alkukevään aikana alkoi se munkin silmää miellyttää sen verran, että käytiin hakemassa Plantagenista aiemmin tällä viikolla. Meillä on mun (hieman hajamielisessä) hoivassa säilynyt tähän mennessä minikaktuksia, isompi mehikasvi ja pieni palmuvehka - uskon, että peikonlehti sopii joukkoon hyvin ja ainakin sisustukseen sopii ihan täydellisesti! Nyt vain odotellaan, että se kasvaisi siinä määrin että se saisi lehtiinsä niitä ihania railoja!

xx Marianne

Pssst! Jos et oo vielä huomannut, niin oon aloittanut myös Youtuben ja sinne on juuri ladattu uusi video, jossa paljastan mikä oli mun valitsema tuote tämän kuun Bette Boxin bloggaajaboxiin! Jos se ja boxin muiden tuotteiden arvostelu kiinnostaa, niin löydät sen ja edellisen videon täältä. Muista laittaa kanava tilaukseen! xx

12 kommenttia

 1. Vau miten upean näköinen ja sopii niin hyvin teidän asuntoon!♥ Xx

  VastaaPoista
 2. Viherkasvit on kyl tullu nyt muotiin kun puhutaan sisustuksesta. Iteki pitäis käydä kattomas viherkasvei. Niit ois kiva saada lisää tänne ku yks vaa löytyy. Toi pussi on tosi kivan näkönen perus kukkaruukun tilalla :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Kiitos, joo nää paperipussijutut on ihan mun lemppareita!

   Poista
 3. Viherkasvit on <3 kun niitä on usein vielä niin helppo hoitaa vähäisen kastelun vuoksi + ne tuovat kivaa säväystä kotiin:)

  Ois kiva jos voisit linkata noita videoita postauksen muodossa joskus blogiinkin, siis meinaan sellasta videopostausta jos ymmärrät mitä ajan takaa :D itseltä jää usein avaamatta pelkät linkit mutta jos video on suoraan näkyvillä se tulee katsottua helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja parasta kun on löytänyt just ne kasvit jotka pärjää vähän vähemmällä huolenpidolla :) Kiva kuulla, et on kans mieleen!

   Joo on tarkoituksena tulevaisuudessa! :) Vielä en oo tänne niitä erikseen julkaissut kun menee vielä niin harjoittelun puolelle mutta varmasti sitten, kun oon sata prossaa tyytyväinen videon kokonaisuuteen! :) Ihana kuulla, et ne kuitenkin kiinnostaisi!

   Poista
 4. Meillekin tämä sopisi sisustukseen todella hyvin, mutta oon niin peukalo keskellä kämmentä että saan kaktuksetkin mädäntymään ja mamman tuomasta rahapuustakaan ei ole enää melkeen mitään jäljellä... :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei! :D Mä usein meinaan myös unohtaa kastelun ja meillä se on välillä Topi joka mua muistuttaa, että oonhan kastellu...

   Poista
 5. Tää kevät on kyllä ollut oikein viherkasvien kevät! Tosi isossa nousussa ovat nämä nyt kyllä sisustuksessa :) Kun taas jokin aika sitten nää karsittiin sisustuksesta kokonaan :D Mutta, kyllähän toi älyttömän hyvin sunkin kotiin sopii!
  Nää paperipussit on alkanut itseänikin kiinnostaa! Mistä tuo sinun on hankittu, ja onko se siis oikeasti sellainen, no kova? :D Että siihen voi ihan kukankin huoletta laittaa :)

  HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep tosiaan! :) Kiitos paljon! Joo tää on Ellokselta ja on aika kovaa matskua, mutta kokonaan paperia eli mulla on tuolla sisällä pieni muovirasia alusena kasville, mutta pystyssä pussi pysyy kyllä ryhdikkäästi joka tapauksessa!

   Poista
 6. On kyllä kaunis kasvi ja toi paperipussikin on niin siistin näkönen! :D <3

  VastaaPoista