TRENDIKKÄÄN HYGGEILYN AINEKSET


Jaa niin mikä oli? Hygge? No se tanskalainen ihana ja lempeä olotila, jossa keskitytään nauttimaan kotoisuudesta ja vaalimaan hyvää oloa ja mukavuutta. Ja jota me kaikki halutaan tehdä just nyt. 


Hyggeilylle ei taida olla suomenkielistä sanaa ja en tiedä kuinka tanskalaiset sen selittääkään, mutta luulen, että siihen liittyy rauhallinen hengailu pehmeän viltin alla hyvässä seurassa, kanelipulla ja kotoisa fiilis. Vahvasti siihen liittyy siis mukavuus ja sehän mulle sopii. Kyse on ehkä jopa elämänasenteesta ja siitä, että osataan nauttia arjen pienistä asioista. 


Mä tykkään tästä hyggehommasta - täähän on ihan kun mun päästä! Ja luulen, että kaikki me ollaan jo hyggeilty enemmän tai vähemmän, mutta luulen myös, että kunnon hyggeilylle on aina tarvetta. 

No mitä siihen hyggeilyyn nyt siis sitten tarvitaan? Hyvän hyggen ainekset on rauhallinen hetki, ihmiset joita sä rakastat ja jotka rakastaa sua, hyvä ruoka ja juoma, miellyttävä ympäristö ja mukava fiilis.


Hygge voi siis olla tosi monenlaisia asioita ja hetkiä. Mulla on täällä tälläinen fresh hygge -toteutus omassa sängyssä peiton alla, raikas aamupala messissä ja oma muru kainalossa eikä kiire just minnekään. Aamupalareseptiä saatte tähän settiin tänne pian, mutta nyt toivotan just sulle ihanaa torstaita! Palataan!

Kuka aikoo viettää paljon hyggehetkiä viikonloppuna/hiihtolomalla?

xx Marianne

4 kommenttia

 1. Hahah mä oonkin miettinyt mikä tää hygge-homma oikein on, mutta en oo jaksanut perehtyä :D onneksi sisko tietää kaiken! <3 Love.

  VastaaPoista
 2. Toi hygge sana on ihan huippu haha! :'D Ja nams miten hyvälle toi smoothie näyttää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :D Oo joo sitä se kyllä oli! ♥ Reseptiä pian ;)

   Poista

Back to Top