MUKANA BETTE BOXISSA BLOGGAAJANA


Mua pyydettiin mukaan vaikuttamaan uudistuneen Bette Boxin ensi kuun bloggaajaboxiin ja tokihan lähdin mukaan! Bette Box tunnettiin aiemmin pitkään LivBoxina, mutta nyt boxit on saaneet uuden ihanan nimen lisäksi tosi kivan ulkomuodon ja väittäisin sisällönkin olevan entistä parempaa ja panostetumpaa. Rehellisesti sanottuna boxi on tehnyt huiman petrauksen, ainakin tämän tammikuun boxin perusteella, joka mulla tässä on kuvissa. Voin suositella!


Boxi on siis kauneusboxi, joka saapuu tilaajalleen joka kuukausi täynnä kiinnostavia kosmetiikkayllätyksiä. Ja kukapa ei ylläreistä tykkäisi?? Boxi sisältää joka kuu 4-6 kauneustuotetta räätälöidyn kauneusprofiilisi perusteella. Tykkään boxista kovasti siitä syystä, että siinä pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja löytää helposti uusia omia lemppareita.

Oon mukana siis maaliskuussa ilmestyvässä bloggaajaboxissa, joka sisältää bloggaajien valitsemia suosikkituotteita ja tällä kertaa siis myös yhden mun luottotuotteen! En voi vielä paljastaa mikä se on, mutta pienen vinkin löytää Bette Boxin blogin sivuilta täältä


Sen lisäks, mulla on ilo jakaa teille pieni alekoodi, jolla ensimmäisen boxin saa vähän edullisemmin! Koodi stayfresh on voimassa 22.2.2017 saakka ja sillä saa ekan boxin hintaan 13,90e (norm. 16,90/kk). Koodi koskee jatkuvia tai kolmen kuun määräaikaisia tilauksia, myös lahjatilauksia. Tilauksen voit tehdä täältä.

Bloggaajaboxit on niitä suosituimpia -  ne tunnetusti viedään käsistä ja ne on siis nyt jo myynnissä, joten hopi hopi tilaamaan oma ja odottamaan ensi kuun ylläriä!

xx Marianne

13 kommenttia

 1. Tää täytyy laittaa ehdottomasti tilaukseen!♥ Kuulostaa niin hyvälle :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! ♥ :) Sitä on aina hauska jännätä, että mitä boxista paljastuu ja se on itseasiassa aika koukuttavaa! Ja siitä myös kätevä, että tilauksen voi katkaista ihan koska vaan jos sille tuntuu.

   Poista
 2. Anonyymi2/05/2017

  Haha arvasinhan mä, et vaikka sä kuin vuodenvaihteessa lupasit kattoo vähä näitte yhteistöiden perää nii lähet heti mainostaa tälläistä eläintestattua paskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lähdin mukaan koska mun mielestä idea ja ajatus on kiva ja toimiva. Mukaan boxiin valitettavasti paljolti mahtuu myös eläintestattua kosmetiikkaa oot oikeessa, mutta ei mulla kaikki omat kosmetiikatkaan ikävä kyllä oo eläintestaamattomia. Se olis toki hienoa jos näin olis ja hatun nosto niille joilla on. Ja kyllä mä katson näiden yhteistöiden perään mihin lähden, tästä esimerkiksi aidosti tykkään itse, mutta sanon ei kiitosta niille, jotka ei kuulu blogin aihepiireihin, ei oo mua kiinnostavia tai joiden takana en voi seistä. Ikävää kuitenkin, että tää aiheutti sulle mielipahaa :)

   Poista
  2. Anonyymi2/05/2017

   Voit siis hyvillä mielin seistä eläinten kiduttamisen takana? Okei, kiitti ja moikka.

   Poista
  3. Ei, en voi enkä sitä missään muodossa kannata enkä sitä tarkoittanutkaan. Toivottavasti sä olet valinnoissani parempi ja käytät vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa, se on oikeasti hieno juttu.

   Poista
  4. Anonyymi2/07/2017

   Olisi ihan kiinnostavaa nähdä tämän anonyymin omat tuotetottumukset jne jne.. Jos kerran hän on niin puhtoinen. Huh mitä kommentteja. :/

   Poista
  5. Niin sitä mietinkin, että sitten kun on valmis osoittamaan että omat valinnat on paljon parempia niin sitten moralisoikoon mutta vielä en lähtisi huutelemaan :)

   Poista
  6. Ja sitten sinulle ensimmäinen anonyymi, joka palasit vielä kommentoimaan niin kommenttiasi en julkaise koska en julkaise herjaavia kommentteja joiden on tarkoitus vain loukata, niistä tuskin kukaan hyötyy. Mutta vastaan sen verran, että en ole missään kohtaan sanonut etteikö joku voisi olla valinnoissaan paljon parempi ja tiedän paljon ihmisiä jotka onkin ja uskon kyllä myös sinun olevan, vaikka anonyyminä onkin helppo sanoa mitä vain. Nyt jätän tämän aiheen tähän omalta osaltani.

   Poista
 3. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt tästä uudistuksesta! Harvoin uudistukset onnistuu oikeasti, mutta tässä ainakin näyttää käyneen paremmin päin! Itse en koe omaksi tilaamista tarpeellisena (koska tuota kosmetiikkaa muutenkin on), mutta vähemmän kosmetiikkaa omistavalle varmasti erittäin mielenkiintoisia tuotteita mukana!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä! Ainakin nyt näyttää tosi hyvälle, toivotaan että tässä myös pysytään! :) No joo tuo on kyllä ihan totta, mutta just muuten niille, joita ei muuten seuraa kosmetiikkaa niin paljon niin varmasti kiva tapa tutustua uusiin brändeihin ja tuotteisiin!

   Poista
 4. Ihan huippu juttu ja kiva idea toi bloggaajien boxi :) Saatan nyt ton vinkin perusteella arvailla, mitä sieltä vois löytyä sun valitsemana ;) Mukavaa viikkoa! Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tää idea on tosi kiva! :) Haha hyvin mahdollista! ;) Kiitos samoin sulle! ♥

   Poista

Back to Top