Sisällön tarjoaa Blogger.

PHOTO FEED / 12

Follow me on Instagram - @mariannnne
And Snapchat - @mvrianne

Aika laittaa joulukuu ja siinä samalla myös koko vuosi 2016 pakettiin - melko innostunein fiiliksin vaikka takana onkin ihan huippu vuosi, niin mulla on aavistus, että tuleva on vielä huipumpi! 

Joulukuu meni fiilistellessä loppuvuoden juhlia ja otettua kaikin puolin vähän rennommin. Nappastiin mun hiuksista vielä pikku pätkä pois, mutta nyt annan niiden kasvaa omaa tahtiaan vaikka skarppi long bob onkin tosi mieleinen. Vuoden vikat koulupäivät oli ja meni, ens viikolla jatketaan ja raakakakkuleipurina sai joulukuussa kyllä tehdä hommia ihan kiitettävästi ja eilisten monien puhelinsoittojen perusteella meidän pikkuyritys jatkuu noususuuntaan! Vietin myös omia synttäreitä, parit pikkujoulut, tutustuin uusiin ihmisiin ja vietin aikaa monien suosikkityyppien kanssa, rentouduin kotikotona joulunajan ja tänään viimeistellään vuosi juhlatunnelmissa kaveriporukalla.

Kaiken kaikkiaan olo on kiitollinen, malttamaton ja innostunut. Bring it on, 2017!

xx Marianne

4 kommenttia

 1. Anonyymi12/31/2016

  Hyvää uutta vuotta sullekin! Millä muokkaat sun blogi-ja instagram-kuvia? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :) Blogin kuvat pyrin ottamaan niin, ettei niitä paljoa tarvitse muokkailla ihan pientä hienosäätöä lukuunottamatta, mutta sen teen joko ihan perus Picasalla yleensä mutta joskus käytössä myös Lightroom ja photari. Instagramin kuvat on pääosin suoraan täältä blogista, mutta ne käytän melkein aina sitten vielä puhelimella VSCO -sovelluksen kautta ja hienosäädän Instagramin omilla muokkauksilla jos tarve :) Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
 2. Nää sun kuvat on vaan niin älyttömän ihania!<3 :) Ihanaa uutta vuotta Marianne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! ♥ :) Samoin Jenna!

   Poista