Sisällön tarjoaa Blogger.

MITÄ JOULU ON MULLE?


Mä aloitan yleensä jo aika aikaisessa vaiheessa kaikki joulufiilistelyt sen takia, että mulle se joulu itsessään ei meinaa vaan joulupyhiä, vaan se on koko tää aika kokonaisuutena eikä niin, että vain odotan sitä aattoa, joka olisi koko shown pointti. Tokikin se ehkä kruunaa joulun, mutta mun joulu kestää marraskuun puolivälistä joulupyhiin, tasaisesti ja ihanasti koko matkan.


Joulu on kanelilta ja pipareilta tuoksuva chai latte kaupungilla kauniiden jouluvalojen keskellä, ensimmäiset hiljaiset lumisateet ja pieni narskuva pakkanen, jouluisten näyteikkunoiden ihastelu kaupungilla ja kaikki rasittavat ja ihanat joululaulut radiossa. 

Pipareiden leipominen vaan sen takia, että niitä nyt vaan täytyy päästä tekemään (ja taikinaa maistelemaan) vaikka en koskaan itse niitä syö. 

Kuusen oksien kotoisa tuoksu ja muutama uusi joulukuusen koriste sekä se itse kuusi on oltava joulukuun alusta saakka olohuoneen nurkassa. Pikkujoulujen juhlaa, joululahjojen salamyhkäistä hankkimista, paljon itse käsin tekemistä ja perinteisillä joulukorteilla läheisten ilahduttamista. Jouluruokien ja -leffojen fiilistelyä lämpimässä sohvan nurkassa villapaita yllä. Ehkä litroittain glögiä...


Parasta on kun saa viettää aikaa perheen ja niiden kaikkien tyyppien kanssa, jotka saa rentoutumaan ja joiden seurassa huomaa, miten hyvä onkaan olla. Saa syödä kaikkea joululta tuoksuvaa herkkua niin paljon kuin ikinä jaksaa ja fiilistellä kynttilänvaloa, joulukalenterin luukkuja ja bongailla tonttulakkeja kaupungilla. 

Joulu on rauhoittumista ja innostumista yhteen sekoitettuna. Ja mä tykkään siitä.

xx Marianne

10 kommenttia

 1. Mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on näissä kuvissa? Looking gorgeous as always! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Lumenen huulipunakynä sävyssä 02 varjojen tanssi! :) Kiitos ihana ♥

   Poista
 2. Sun bloggaustahtia ja muutenkin postaus postaukselta laadukkaampia julkasuja ei voi kuin ihailla!! Oot menny ihan hurjasti eteenpäin tänä vuonna, you go giiiirrl!! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos tooosi paljon, tuntuu hyvälle kuulla! :) ♥♥ Samoin girl!!

   Poista
 3. Olipas ihanasti kirjoitettu teksti! Kuvatkin saivat (ainakin meikäläisellä) jouluisen fiiliksen palaamaan takaisin :> Näytät todella kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitokset! ♥ Ihana kuulla!

   Poista
 4. Juurikin näin <3 Myö tänä vuonna miehen kanssa päätettiin että otetaan suhteellisen pieni budjetti lahjoille ja säästetään rahaa mahdolliselle yhteiselle matkalle :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ♥ Kuulostaa erittäin hyvältä vaihtoehdolta! :)

   Poista
 5. Aivan Ihanat Nämä kuvat:))

  VastaaPoista