Sisällön tarjoaa Blogger.

MIHIN SUUNTAAN HALUAN BLOGIANI VIEDÄ?

Oon viime viikkoina miettinyt paria juttua melko paljonkin - millainen bloggaaja mä haluan olla ja millaisia asioita edustaa?


Haluan, että blogi ennen kaikkea inspiroi, edustaa asioita joiden takana haluan seistä ja en halua julkaista mitään, mihin en ole täysin tyytyväinen, oli ne sitten kuvat tai aihe. Oikeastaan nämä on ollut mun prioriteetteja ihan alusta saakka, mutta haluan nyt vielä enemmän keskittyä niihin. Haluan tuottaa yhä laadukkaampaa sisältöä.

Blogi kokee pienen kohennuksen vuoden vaihteessa. Aihepiirit tulee jatkossa olemaan tietyt, mutta kuitenkin melko joustavat ja laajat, joten blogin sisältö ei ole paljoa muuttumassa nykyisestä muuten kuin sen suhteen, että haluan karsia ne jutut jotka koen turhaksi ja jatkaa yhteistöitä niin, että niitä ei kasaannu liikaa kerralla ja että ne ihan varmasti on juuri niitä, joita haluan edustaa bloggaajana. Toki haluan blogin myös menestyvän ja siihen kuuluu kaupallisuutta, mutta mä voin myös vaikuttaa siihen, että minkälaista sellaista.


Luin jokunen hetki sitten Reettan postauksen siitä, että voiko muotiblogi olla ekologinen. Siellä oli paljon asioita joihin osasin samaistua ja Reetta oli hienosti pukenut niitä munkin päässä pyöriviä fiiliksiä sanoiksi. Kuitenkaan todellakaan en nyt sano olevani mikään pyhimys tässä ekologisuusasiassa ja sitä tuskin tulen olemaankaan - tykkään uusista jutuista ja tykkään ostaa uusia juttuja kuten varmaan suurin osa meistä. 

Mutta mietin nykyään paljonkin sitä, mitä ostan ja onko se todella tarpeellista. Tähän liittyen haluan jakaa enemmän tästä ajatusmaailmasta ja inspiroida käyttämään esimerkiksi jotain samaa vaatetta eri tavalla useassa asukokonaisuudessa sen sijaan kuin kehottaisin ostamaan uutta tai esittelisin jatkuvasti uusia shoppailusaaliita. 

Ajattomuus, monikäyttöisyys ja vähemmän on enemmän, siinä pari avainsanaa joista varmasti jatketaan myöhemmin.


Haluan myös jakaa vieläkin enemmän niitä ihan oikeita ajatuksia, motivoida jokaista tekemään niitä juttuja jotka on itselle tärkeitä, tavoittelemaan omia unelmia ja pysymään positiivisena. Pysymään freesinä. Sen boostauksen lisäksi myös rohkaista, samaistua ja purkaa ajatuksia. Jakaa myös raikkaita hyväksi todettuja mun tyylisiä reseptejä tuttuun tapaan.

Ehkä jopa vaikuttaa?

Bomer jacket Junkyard XX-XY / T-shirt Adidas Originals / Dress H&M
Beanie Cheap Monday / Gloves Seppälä / Adidas Stan Smith

STAY FRESH'n aihepiirit tulee jatkossa pyörimään siis oman tyylin, myös sisustustyylin, ja sen sellaisen sisältä lähtöisin olevan hyvinvoinnin ja oikeiden ajatusten ympärillä. Haluan siis blogata inspiroivasta ja motivoivasta lifestylestä, tai no sitähän tää kaikki on kokonaisuudessaan. Nyt osasin tiivistää sen, mitä mä haluan ja siihen pyrin entistäkin enemmän. Mutta no panic, suurta muutosta nykyisestä sisällössä ei siis tule ja lifestyle kattaa vielä aika ison palasen mun elämästä tänne.

Mun blogi-identiteettikriisi taitaa olla tainnutettu tältä erää. Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan!

xx Marianne

14 kommenttia

 1. Jee, kuulostaa kivalta! Innolla odottelen! :-)

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Odotamme innolla mitä kaikkea ensi vuodelle on luvassa! Säihkyvää vuodenvaihdetta Sukhin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille sinne! Minä odotan myös jo innolla teidän pakettia saapuvaksi... ;)

   Poista
 4. Aaaaa en kestä miten ihania kuvia sun blogi on täynnä! Niin raikkaita (freshejä ;D) ja hyvälaatusia! <3

  morehighlighter-tessa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! ♥ Kuviin kyllä panostan aikalailla ja tulevan ammatinpuolesta siitäkin oppii kokoajan lisää :)

   Poista
 5. Todella hyvä postaus! On tosiaan aina hyvä muistaa se että blogisi on sinun ja sinä itse päätät sen sisällöstä. Innolla jään odottamaan seuraavaa vuotta blogisi osalta :)

  VastaaPoista
 6. Sun tyyli on kyllä 6/5 huh huh! Jatka blogaamista just silleen kun itsestä hyvältä tuntuu ja pysy juuri niin aitona kun nytkin olet :)

  http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että pidät! :) Kiitos, sen teen!

   Poista
 7. Et ole ainut joka on podennut bloginsa suhteen identiteettikriisiä. Siksipä olen tehnyt sellaisen uudenvuodenlupauksen, johon kuuluu sometuksen vähentämistä ja itseni tutkimista. Aion tehdä omasta blogista juuri sellasen, jollainen miellyttää itseäni ja mun tapaisia. ☺

  Sun asusi on muuten 6/5, etenkin toi hame! Itellä on sama hame ja se sopii hyvin T-paitojen kanssa. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä! :) Tsemppiä sen suhteen! Oi kiitos kovasti! Se on itseasiassa mekko tuolla alla mutta toimii se noinkin :D Ihan hameen kyllä tarviin myös tälläisen, superkiva!

   Poista