Sisällön tarjoaa Blogger.

MEIDÄN JOULUKUUSI


Se on erilainen ja söpö. Se on oikealta kuuselta tuoksuva oikea kuusi meidän metsästä. Rakastan havujen tuoksua. Kuusi on vaatimaton, mutta musta tuntuu, että siinä on liikaa koristeita ja tekis mieli ottaa kaikki pois ja laittaa uudelleen (jonka todennäköisesti teenkin). Siinä on itsetehty ja kotoisa fiilis ja valkoiset koristeet onkin itse tehty soodataikinasta. Se sopii meille täydellisesti, se on meidän kuusi tänä jouluna.

Tosin, se saa ehkä vielä tässä joulun alla pienemmän seuraajan keittiönpöydälle. Oon ilmeisesti kantamassa koko metsää meille sisälle...

Millaisia kuusia teiltä löytyy?

xx Marianne

13 kommenttia

 1. Siis aivan ihana!! (monta sydänemoijia perään, haha :-D)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuusi teillä!

  VastaaPoista
 3. Aivan sairaan söpö!! En kestä :D Mä kuolaan tällä hetkellä kaikkien muiden joulukuusia, kun ite en viiti hankkia omaa (lähden jouluksi muualle ni kuihtuis vaan). Ja mun mielestä tollanen vähän täydempi kuusi just passaa teidän kämppään ku se on muuten aika minimalistinen, se tuo kontrastia :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :D No joo kyllä mäkin täältä joulupyhiksi lähden muualle, mutta on toi silti kiva! Ja joo totta kyllä tuokin, kiitos :)

   Poista
 4. Oi, miten suloinen pikku kuusi <3 Meillä kotona on aina sellainen "tavallisen" kokoinen muovijättiläinen allergioiden takia, mutta kuusi yhtälailla :)

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Kuulostaa ihan yhtä ihanalle tuokin! :)

   Poista
 5. Oi, miten suloinen pikku kuusi <3 Meillä kotona on aina sellainen "tavallisen" kokoinen muovijättiläinen allergioiden takia, mutta kuusi yhtälailla :)

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Todella söpö ja ihana pikku kuusi! <3
  http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista