Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIKONLOPPU LANDELLA

Kiva viikonloppu kotikotona perheen kesken - check! Lumisten maisemien fiilistely - check! Kakkuähkyt isänpäivän kunniaksi - check!

Joskus vaan tekee hyvää hengailla tuolla metsän keskellä punaisessa puutalossa mamin helmoissa pari päivää. Nauttia siitä, että oikeestaan ei tarvii tehä mitään ja on jotenkin niin paljon tilaa hengittää. Vähän niin kuin tuo yhdessä kuvassa onnellisena köllöttävä kisu - mitäs muuta sen tarvitsis muka tehdä kun nukkua pötköttää, syödä masu täyteen ja käydä välillä vähän rapsuteltavana ja siliteltävänä? 

Ei aina muuta tarviikkaan, siinä ollaan jo aika asian ytimessä jos rentoutumisesta puhutaan.


Mulla oli tuon viikon takaisen reissun jälkeen jotenkin tosi levoton olo kotiutua ja rauhoittua niiden ihan arkijuttujen pariin. Kotiuduin sen kolme päivää ainakin, sillä ensimmäisenä purin tavaroita paikoilleen ja muokkasin menneen viikonlopun kuvia, toisen suunnittelin tulevat viikot ja muut järjestykseen, koska olin niin elänyt vain tuohon viikonloppuun saakka ja en ollut ajatellut sen jälkeisiä juttuja kovinkaan paljon. Kolmas päivä meni siihen, että siivosin ja järjestelin paikkoja täällä niin, että on mukava ja kotoisa olla. Tää landeviikonloppu oli ihan kivaa vastapainoa edelliselle. 

Nyt voin sanoa, että oon ihan kokonaan jo kotiutunut ja ei oo enää ollenkaan levoton olo, vaan aika rentoutunut eikä mitkään asiat stressaa enää samalla tavalla kuin ennen tätä viikonloppua (ei edes pahasti kesken oleva projektinhallinnan verkkokurssi, jonka suorittamisesta pitäis alkaa kyllä kohta jo ilmaantua paniikin merkkejä...). Oon ihan ready tulevaan viikkoon! Ootko sä?

xx Marianne

11 kommenttia

 1. Tuli myös itse vedettyy kyllä melkoset kakkuähkyt! :'D Ps. Niin super siistit ja ihanat kuvat tässä postauksessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sellasta se on! :D Voi kiitos paljon ♥♥

   Poista
 2. Ready olen! Alkanu viikko aika hyvin ja toivottavasti vaan paranee entisestään :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kuulostaa hyvältä! Keskiviikkona nähdäänkin syömähommissa niin aika hyvä viikko edessä! :)

   Poista
 3. Voii, niin ihania kuvia taas kerran <3 tästä postauksesta oikein huokui se rentouden fiilis! Ihanaa viikonalkua sulle <3

  https://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, miten ihania ja tunnelmallisia kuvia oot jälleen kerran ottanut ♥ Tuo ensimmäinen on jotenkin niin ihana ja kiinnitti katseen heti, vautsi! Näistä välittyi hyvin se rentoutunut fiilis, etenkin tuosta kissakuvasta. Hän on erittäin söpsö! :>

  Meikäkin on aika valmis tähän viikkoon, kerrankin mulla on jotain tekemistä kehitettynä (valitettavasti töitä ei vain ole vielä tiedossa, damn...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, ihana kuulla! :) ♥ Hyvä että oot kuitenkin tekemistä kehittänyt!

   Poista
 5. Hei! Olisin tekemässä blogin joulukalenteriin postauksen mun lempiblogeista ja sun blogi on siinä yhtenä lempparina, niin saanko käyttää sun blogin kuvia kollaasina tässä postauksessa? :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kuulostaa ihanalle, toki saat käyttää! :) Kiitos ♥ Täytyy tulla sitten kurkkimaan!

   Poista