Sisällön tarjoaa Blogger.

PHOTO FEED / 11Follow me on Instagram - @mariannnne
And Snapchat - @mvrianne

Huuuuh! Joulu saa tulla ja nopeasti se kyllä alkoi tuloaan jo tehdäkin. Sitä ennen vähän summausta marraskuusta, johon kuului pimeiden päivien ja stressin lisäksi paljon myös kaikkea ihanaa! Hauskoja tyttöjeniltoja ja blogibileitä. Uusia tuttavia, lumisadetta ja hyvin luistavaa raakakakkubisnestä. Perheaikaa ja kotiviikonloppu, joulunodotusta ja tulevia suunnitelmia. Huomenna jo saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista, juoda mukillisen glögiä heti aamusta ja odottaa vuoden ekoja pikkujouluja, joita päästään juhlimaan viikonloppuna. Onko sulla jo paljon joulusuunnitelmia tulevalle kuukaudelle?

xx Marianne

6 kommenttia

 1. Iihania kuvia <3 Siun marraskuu kuulostaa menneen mukavasti, toivottavasti menee joulukuu myös! Täällä on suunnitelmissa myös pikkujouluja, joiden lisäksi myös yllätyssynttärit ystävälle ja visiittiä Tampereelle, Lahteen sekä Lappeenrantaan, ja ennenkaikkea rentoutumista ja kaikkia ihania joulusyötäviä ja glögiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Toivotaan näin, on mulla aika hyvä aavistus! :) Ah että sunkin suunnitelmat kuulostaa ihanalle!

   Poista
 2. Sulla on oikeesti täydellinen feed!! Goals!!

  Ite odotan sitä, et pääsee pidemmäksi aikaa käymään kotona Oulussa :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei siellä paraskin puhuja! :D Upea myös sulla! ♥ Kuulostaa tosi mukavalta! :)

   Poista
 3. Pakko kysäistä, että mitä filtteriä tai editointiohjelmaa käytät? Silmää ainakin näyttää olevan, sillä kuvat on kuin suoraan muotilehdestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä otan suoraan blogiinkin tulevia kuvia puhelimeen (joista on jo säädetty valoja ja varjoja koneella) ja avaan puhelimella VSCOlle jossa yleensä käytän G3 -filtteriä (joskus myös C1 tai F2) muutaman pykälän verran ja säädän värilämpötilan kylmemmän puolelle ja värisävyn (tint) +1, jonka jälkeen saatan ihan pientä säätöä tehdä Instagramin omalla muokkauksella (kuten filtterit gingham tai lark ja säädöt korostus, häivytys, sävytys, varjot...). Kuulostaa tosi monimutkaiselle ja paljolle, mutta teen niin pikkuisia säätöjä jokaisessa, ettei lopputulos oo överi mutta ainakin oma silmä huomaa sen oikeen eron :D Ja aika rutiinilla noi jo tulee haha... Voi kiitos paljon, ihana kuulla! ♥ Sulla on ihana insta myös, kävinkin seuraamassa!

   Poista