Sisällön tarjoaa Blogger.

INSPIRAATIOTA PARVEKKEELLE

Kun mä oon tätä jankannut ja jankannut jo hetken aikaa, niin nyt tässä olis vähän sitä hakemaani tyyliä inspiraatiokollaasin muodossa. Ja siis nyt puhutaan parvekkeesta. Ai erikoinen ajankohta laittaa parveke kuntoon? Ehkä vähän, ehkä se useimmin on niitä kevätjuttuja, mutta meillä jäi tähän muutettua se niin toissijaiseksi, että ajattelin haluta parvekkeen nyt sitten syyskuntoo!

Kuvitelkaa nyt niitä pimeneviä syysiltoja, joita valaisee lyhdyt ja muut valot. Sä, sun parhaat ystävät, pientä snäcksiä ja joko lasit hyvää viiniä tai mukit jotain ihanaa teetä. Paaaaljon tyynyjä ja vilttejä ja lämmintä päälle. Rauhallista hyvää musiikkia fiilisteltäväks. Kuulostaa ihanalle, vai mitä?


Meidän parveke ei oo mikään suuri, mutta ei sieltä pienimmästäkään päästä, joten kyllä sinne yhtä sun toista mahtuukin. Se on sellainen pitkulan mallinen, lasitettu ja jalkojen alla on huopainen kokolattiamatto. Siellä on jo valkoinen rottinkinen kiikku, katossa tuollaiset valonauhat roikkumassa, parit puujakkarat ja niitä pari postausta takaperin näkyviä lasipurkkilyhtyjä. Niin ja kasa harmaita ja hailakoita marjapuuronvärisiä tyynyjä, mutta tyynyjä kyllä tarvitaan vielä lisää. Hommasin eilen kuormalavoja sohva-/pesänurkkausta varten ja siihen tottakai tarvitaan jokin patja päälle pehmusteeksi, niitä tyynyjä hullun paljon ja parit viltit. Muuten oikeestaan vaan yksityiskohtia vaille valmista noiden jälkeen.

Saa nähdä millainen siitä sitten lopulta muodostuukaan, mutta näistä kuvista saa ehkä vähän fiilistä siitä! Ja saa nähdä kuinka siellä tarkenee noita mun haaveilemia kynttiläiltoja vietellä kovin pitkään enää näin syksyllä, mutta toivotaan että saan pidettyä siellä ihan pikkuiset ''parveketuparit''.

xx Marianne

20 kommenttia

 1. Ouch... nää sisutuspostaukset on pahoja - etenkin kun eioo vielä omaa kotia jota pääsis sisustaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, noo sulla on hyvää aikaa sit suunnitella sitä täydellistä! :)

   Poista
 2. Saan niin paljon ihanaa inspiraatiota, sillä meidän parveke on niinkin kauniisti sisustettu, että siellä on vain yksi hyllykkö, jossa on kasveja. Eli aika karu. :'D Sulla on kyllä niin täydellinen sisustusmaku. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sit tää tuli hyvään saumaan! :D Parveke tuppaa vähän jäämään sivummalle sisustuksen suhteen. Voi kiitos hirmusti! ♥ Ihanaa kuulla, että on mmieleinen!

   Poista
 3. Meillä parveke jätettiin ihan suosiolla ens kevääseen. AIka ei meinaa riittää kalusteiden bongailuun vaikka aleja saattaisi vielä löytyäkin... Pikku hiljaa kuitenkin tulee varastoitua tarvikkeita ensi kevättä varten, joten samanlainen inspisboardi löytyy varmasti multa tuolloin. ;D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sit kans hyvää aikaa suunnitella ja bongailla niitä täydellisiä juttuja sinne! Keväälle se onkin ehkä fiksumpaa ajoittaa :D Odotan innolla! ;)

   Poista
 4. Voi ei nuo kuvissa olevat parvekkeet ovat niin ihanan näköisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki taitaa olla itseasiassa terasseja, mutta ihan törkeen ihania!!

   Poista
 5. Ihana postaus! Parveke olisi kyllä ihana laittaa, itselläni on ns terassi ja sitä tosiaan ei oikein voi pistää kun siitä lähtee kaikki kävelemään.:D Jos sitä sitten pääsisi tuon miehen terassin laittamaan jos joku kaunis päivä muutan hänen luokseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että on mieleen! Kiitos :) Voi että, noh toivotaan että pääset pian sisustushommiin sinne sitten! :D

   Poista
 6. Ihania inspiskuvia.. Niin sopivan pehmoisen ja lämpimän näköisiä syksyyn :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Parvekkeen sisustaminen on ihan huippua!♥ Saa käyttää aina hieman mielikuvitusta ja tehdä siitä ihan omannäköisen yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! ♥ Ja joo siellä ehkä vähän vielä rohkeemmin kun sitten sisällä muuten sisustuksessa :D

   Poista
 8. Voisin ottaa noi kaikki mun parvekkeelle, ihana sisustusmaku sulla <3

  VastaaPoista
 9. Mukavan tyylikäs blogi 😊.

  VastaaPoista
 10. Erittäin tyylikäs ja kivaa lukea sun blogia !! :) Labe <3

  VastaaPoista
 11. Oi :) niin ihania!

  VastaaPoista