MUKAVUUSALUE

Jokainen meistä haluu varmaan ylittää itsensä, eiks niin? Jokainen varmaan haluu saavuttaa omia tavoitteita ja tuntee sen fiiliksen kun on tehnyt jotain siistiä vaikka aluksi epäröi, mutta nyt fiilis on ihan  mahtava?


Jokainen on ehkä joskus epäröinyt esimerkiksi johonkin uuteen tilanteeseen lähtemistä ja ajatellut, että mitä jos vaan unohetaan koko juttu ja jäädään kotiin, mutta sitten ehkä kun on ryhdistäydytty niin se olikin aika jees tai jopa tosi hieno juttu. Jokaisen on ehkä joskus tehnyt mieli vaan jäädä mukavasti sinne peiton alle hengailemaan tuttujen juttujen pariin ilman haasteita. Jokaisella meistä on se - oma pieni mukavuusalue jonne on niin helppoa jäädä.


Jokainen toivottavasti on silti joskus sieltä sen oman pienen mukavuusalueen ulkopuolelle itsensä tuupannut kokemaan juttuja. Se kynnys madaltuu kerta kerralta, lupaan. Koska mä uskon ja oon itseasiassa ihan varma, että ne parhaat jutut tapahtuu oman mukavuusalueen ulkopuolella.


Mulla ei oo mitään siistiä tarinaa teille kerrottavana, halusin vaan muistuttaa ja toivottaa voittamatonta tiistaita just sulle!

xx M

10 kommenttia

 1. No oot kyllä ihan oikeessa! Mä ainakin oon välillä vähän liikaakin omalla mukavuusalueella viihtyvä. Pitäis vaan oppia olemaan rohkeempi ja kokeilemaan niitä uusia juttujakin! Ehkäpä siitä tavotetta tälle syksylle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että löytyy samanlaisia ajatuksia! :) Tsemppiä niihin tavoitteisiin! Ja psst käydään siä kahvilla joku päivä... :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihan oikeessa tän postaukses kanssa! Mukavuusalueellakin voi tapahtua kaikkea kivaa, mut kyllä itelläki ne kaikkein siisteimmät ja kreiseimmät jutut on käyny ku omalta mukavuusalueelta on hypännyt (tai joutunut) pois :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että kyllä siellä nimensä mukaankin on mukavaa mutta se itsensä ylittäminen ja hurjimmat fiilisket tulee sen ulkopuolella mitä luultavimmin! :) Kiva kuulla, että on samoja fiiliksiä!

   Poista
 3. Tosi ihanan oloinen blogi sulla <3 Jään seurailemaan

  ruusujenenkeli.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, tervetuloa seuraamaan! <3 :)

   Poista
 4. Täyttä asiaa Marianne!♥ Ihana postaus sulta jälleen :') Mukavaa keskiviikkoa. Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Jenna! ♥ Samoin sinulle, tai no nyt jo torstaipäivää! :D

   Poista
 5. Tää on totta! Kaveri ehdotti kesällä, et mennään Sannin ilmaiskonserttiin Narinkkatorille ja eka olin vähän, et joo pitää ny kattoo, mut mentiin sit kuitenki. Päivä oli hieno ja muistan, kun oli monta päivää seuraavalla viikolla (keikka oli sunnuntaina) sellanen olo, et ei hitsi, haluun sinne takasin ja haluun sitä lisää. : o En oo hetkeen ollu keikoilla sen jälkeen, mut varmasti meen jonneki uudelleen. : ) Voi löytää jotain ihan uusii ja hienoi juttuja, kun vaan lähtee. Ja jos ei tää uus asia oiskaan niin jees, niin ei sekään mitään. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Hyvä sinä! Niin se vaan menee, että pitää uskaltaa/viitsiä lähteä ja heittäytyä välillä :) Toimii myös sellainen, että kokeilee edes yhden päivän ajan sanoa kaikkeen KYLLÄ (hyvän maun rajoissa tietenkin) niin helposti saa uusia kokemuksia ja kaikkea! Ja jep, ei se mitään haittaa vaikka se sitten ei oliskaan mitään kummempaa :)

   Poista

Back to Top