PHOTO FEED / 08


Follow me on Instagram - @mariannnne
And Snapchat - @mvrianne

En kestä, en kestä, en kestä! Elokuu meni niin pian! Mutta oon nyt kuitenkin lämmennyt tälle syksylle ja se saa nyt kyllä alkaa hiipiä tulemaan. Ja oon siitä aika innoissani enkä malta oottaa niitä kaikkia kynttilöillä valaistuja iltoja, omenapiirakkaa hyvän teen kera ja pehmeitä muhkeita neuleita... Tällä viikolla rykästään heti syyskuu käyntiin koulun alkamisella, viikonloppuna vihdoin meidän tupareilla ja parvekkeen sekä uuden hiustyylin suunnittelulla!

xx M


12 kommenttia

 1. Elokuu meni aivan hujauksessa mutta jotenkin niin ihanaa että vihdoin pääsee kunnolla syksyn makuun syyskuun alkaessa! <3 (erityisesti kun vihdoinkin omat 18v synttäritkin alkaa lähestyä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se meni! Mutta toi on kyllä ihan totta, syksy voi olla ihan super ihanaa kun siitä osaa ottaa kaiken irti <3

   Poista
 2. Voi mitkä kesäkuvat tässä postauksessa♥ Mäkin oon täällä innoissani kun saa alkaa jo viettämään ihania kynttiläiltoja ja käyttää villapaitoja :) Parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Voi vitsi, älä muuta sano! :)

   Poista
 3. Voi miten ihania kuvia <3 Täällä kans yks kuka jo oottelee syksyn tuloa ja sen ihania iltoja! Tsemppiä uuteen kouluun :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna <3 Ihana kuulla! Ja kiitti! :)

   Poista
 4. Oi, täälläkin ootellaan kovasti tätä alkavaa syksyä! Kynttilät ja muhkeat kaulaliinat on niin parasta :) ihanat kesän fiilistely kuvat tässä postauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee sielläkin yks! No niimpä :) Kiitos <3

   Poista
 5. Tsemppiä tulevaan viikkoon ♥

  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! ♥

   Poista

Back to Top