LOUNAS @ REVOLUTIONMeillä oli Lauran kanssa tosi tehokas perjantai ja välissä pitikin sitten tankata Revolutionin lounaalla (josta muuten Revolle pointsit kotiin, ei nälkä jäänyt ja hinta-laatu-määrä -suhde kohdallaan!). Käytiin aamusta hakemassa asut ja kengät ja kuvasin Lauralle kolme erilaista asua, jotka näätte Lauran blogissa pian. Vaikka koko päivä menikin kuvauspaikkoja etsien, kuvaten ja asuja vaihtaen niin saatiin paljon hyvää matskua aikaiseksi. Jaksettiin sitten lähteä sielä tsekkaamaan Lounaispuiston festariavajaisetkin! Ihan huippu päivä ja ihana seura, muutenkin jotenkin ihan erilaista olla jonkun toisen bloggaajan kanssa liikenteessä, kun voi vaikkapa nääkin lounaskuvat kuvata ilman sen kummempaa ihmettelyä ja odottelua haha. Näitä lisää kiitos!

Huomenna hei täällä mulla olis luvassa asukollaasia kesänlookeista! Ollaan kuulolla, xx M

10 kommenttia

 1. Se on kyllä parasta kun toinen tietää miten kameraa käytetään eikä kuvaamisesta tarvitse tehdä sen isompaa numeroa vaan se sujuu luontevasti! :D Mua melkeen harmittaa etten ollut koskaan keskustan lähellä töissä tai arkisin liikenteessä siihen aikaan että kokemusta olisi keskustan lounaspaikoista. Revo on muutenkin sellanen paikka missä tahtosin käydä syömässä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä eikä tarvii selittää miten ja millasia pitäis ottaa jne :D Revoa kyllä voin suositella, siellä on aina hyvä ruoka! Plus toi lounas on tosi edullinen noin suuresta määrästä ruokaa koska sillä 10e salaatilla (ja mitä siellä nyt on samaan hintaan jokasen makuun jotain) saa myös ''alkubuffetin'' josta löytyy keitot ja salaatit niin ei varmaan jää nälkä :)

   Poista
 2. Ärsyttää kun ei ikinä kehtaa poikaystävää pyytää ottamaan kuvia ja sit se ei osaa ottaa kivoja kuvakulmia ja ottaa tyyliin alaviistosta niit kuvia. Että terve! :D Hyvän näköset safkat ainakin :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/
  23-vuotiaan töissä käyvän naisen blogi sisustuksesta, tuunauksesta, shoppailusta ja kaikesta muusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :D Tai kyllä mä kehtaan mutta ei se oo sama kun tiiän että se mielummin ois ottamatta ja se rupee heti hyssyttelee ja kiskoo alas kun nousen pöydästä niin että voin ottaa pari kuvaa haha... :D Eiks vaan, suosittelen! :)

   Poista
 3. Vähän kiva blogi! ja hyvän näkösta ruokaa kyl on:)

  VastaaPoista
 4. Voi Marianne, oli ihana päivä <3 Kiitos! :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselles, ihan huippua! <3 :)

   Poista
 5. Oi nam niin hyvännäköiset annokset! Tottahan se on, että toisen bloggaanjan kanssa on välillä mukava käydä. Kuvia voi ottaa rauhassa eikä toinen naputtele pöytä odottavasti kun joutuu odottamaan syömisen aloittamista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta totta... :D No nuo kyllä maistui hyvin! :)

   Poista

Back to Top