Sisällön tarjoaa Blogger.

BRUNSSI KLO 16, ONKS OK?


Croissantteja, suklaiset chia pudding bowlit, tuoreita hedelmänpaloja ja ne koko homman pointti - eli kaksi parasta ystävää! Saatiin eilen vihdoin perjantain kunniaksi toteutettua kauan suunniteltu brunssi vähän niin kuin uuden kodinkin tuparibrunssiksi. Vaikkakin pidettiin brunssi neljältä iltapäivällä aikataulumuutoksien takia, mutta käyhän se päiväbrunssikin?


Joskus on vaan ihan parasta panostaa ja niin pienillä jutuilla saa jo pikkuisen spessua arkeen. Ja on se sen arvosta! Eikä sillä kellon ajallakaan ole niin väliä, mutta ehkä toteutetaan tää joku aamu ihan oikeaankin brunssiaikaan haha. Mikäli herkkujen sisältö kiinnostaa niin chia pudding bowl sisältää kookosmaitoa, kookossoijajukurttia, kaakaojauhetta ja chiasiemeniä ja croissanttien välistä löytyy toimivaksi todettu täyte, eli ruohosipulituorejuutoa, kalkkunaleikettä, juustoa, tomaattia ja basilikanlehtiä.


Tää brunssi oli vähän kun lähtöstartti meille, sillä lähdetään kolmestaan tyttöjen kesken tänään sellaiselle parin päivän spontaanille reissulle ilman mitään sen suurempaa suunnitelmaa. Määränpää kyllä on tiedossa mihin tähdätään, mutta muuten ei ole mitään tietoa reissun sisällöstä tai siitä mitä lopulta tehdään ja missä... Snäpin puolelta voi seurata menoa ihan reaaliajassa nimeltä @mvrianne. 

Palaillaan, nauttikaahan lauantaista! xx M

11 kommenttia

 1. Ihanat ruokakuvat! Tuli heti uudestaan nälkä, vaikka just söin, hmm... :D

  VastaaPoista
 2. Näyttää herkulliselta. Ja onhan se brunssi klo 16 joskus ihan ok ;)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanan näköistä! Ja joo ei sillä kellonajalla niin väliä, tärkeintä on se läheisten kanssa vietetty aika sekä hyvästä ruoasta nauttiminen ;-) Pitäkäähän kivaa reissulla, muista nauttia täysillä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, pääasiat kuntoon niin muulla ei välii! ;D Kiitos Janna, mehän nautittiin ♥ Reissukuulumisia täällä blogin puolella myös pian!

   Poista
 4. NAM! Noi näyttää niin hyvälle *_*

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
 5. Oi-oi! Näyttää kyllä hyvältä. Brunssi klo 16 todellakin on OK, ko välillä syön oman aamupalanikin klo 16... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo tääkin kellon aika brunssille toimi oikein hyvin!

   Poista
 6. Ihania herkkuja! Nälkähän tässä tuli :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista