AIKA RYHDISTÄYTYÄ JA VOIDA HYVIN

Vetämätön olo. Tietääkö joku mitä se meinaa? Sellainen moodi on jotenkin ollut mulla päällä liikunnan ja syömisen suhteen viime viikot. Ei hyvä. Eikä se, että en liiku ja vedän roskaruokaa millon sattuu auta asiaa vaan ihan päinvastoin.


Kaikki alkoi oikeastaan siitä, kun tulin nelisen viikkoa sitten flunssaan mökillä ja sen hetken salispurtti katkeskin siihen ja sillä tiellä oltiinkin vielä viime maanantaihin asti. Samalla mukaan kuvioihin tuli se laiskuus ja noutoruuan helppous eikä syömisen säännöllisyydestä oo ollut tietookaan. Havahduin viimeistään kun katselin joitain bikinikuvia omasta kropasta - musta on tullut sellainen pehmee. Enkä sano, että siinä olis mitään pahaa tai että se olis sen huonompi muuten, mutta se ei vaan oo mun ideaali kroppa ja suoraan sanottuna mä en tässä (tai no periaatteessa sillä, millä oon tän pehmeyteni saanut aikaan) voi hyvin ja se on se tärkeempi tekijä siinä, että tapahtuu heti suunnan käännös koska hyvinvointi on mulle aika iso arvo elämässä.

Ja no fakta on se, että mun unelmakroppa ei oo burgereista pehmennyt, vetämätön ja ehkä vähän nuutunut. Ja kukapa meistä ei haluais saavuttaa sitä omaa unelmakroppaa? Mun unelmakroppa on timmi, ryhdikäs ja vahva. Faktaa on myös se, että haluun voida hyvin, olla energinen ja itseeni tyytyväinen. 

Levis teeshirt from Carlings / Junkyard xx-xy jeans (gifted) / Adidas Stan Smith

En sano, ettenkö nyt sitten herkuttelis ollenkaan tai kaikki vähänkin epäterveellinen olis ihan nou nou, mutta ainakin pyrin syömään terveellisesti ja monipuolisesti mun kropalle sopivia ruokia ja liikkumaan itselleni sopivan määrän, koska aloitin tän ryhtiliikkeen nyt maanantaina ja oonkin neljän viikon salitauon jälkeen nyt ihan juntturassa maanantaisen jalkapäivän myötä, mutta sitä jaksamista on ihan erilailla ja se fiilis on vaan niin huippu! Sitten sitä taas muistaa, että miks siellä salilla tulee käytyä. Enkä voi liikaa painottaa ettei tää jää epäselväksi kenellekään, että tää ei oo mikään dieetti enkä todellakaan siis halua laihduttaa. Haluun vaan voida hyvin ja siinä samalla saada sen timmimmän ja vahvemman kropan takaisin. 

Elastisen biisiä Eteen ja ylös lainaten - mun ei täydy vaan mä saan.


xx M

16 kommenttia

 1. Allekirjotan niin sun ajatuksias! Heti kun saa syömiset ja salilla käynnin rutiiniksi niin huomaa että on ihan eri tavalla energiaa myös elämän muilla osa-alueilla :) Mä ainakin olen sellanen kaikki tai ei mitään ihminen, pitää saada kaikki alueet kontrolliin tai mikään ei toimi. Sali, syömiset ja nyt sitten pääsykokeisiin lukemiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ihan totta! Mukava kun on samoja ajatuksia :) Ja nojoo noin siinä usein käy että kaikki tai ei mitään.. :D

   Poista
 2. Vau, tää sun teksti on täyttä asiaa!! Kumpa itsekkin saisin otettua tuollatavalla niskasta kiinni, ei oo helppoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aina ei oo mutta se on sitten niin palkitsevaa kun sen tekee! :)

   Poista
 3. Tiedän ton tunteen! Kun se salispurtti on hiipynyt flunssan tai jonkun muun takia ja sit se vaan jää... No mulla on jäänyt nyt kesäks ihan sen takia ettei oo ollut salikorttia ja kesäsin nautin enemmän ulkoilmasta, mut syksyllä sit uus startti! Rankan salitreenin tai muun hikitreenin jälkeen on niiin hyvä fiilis! Ja varsinkin silloin kun täyttää kropan semmosella ruoalla, mistä se voi hyvin, niin sit on hyvä olla. :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan jää niin helposti! Mutta onneks kesällä nyt saa muutenkin ottaa rennommin ja syksyllä se motivaatio palaa :) Se fiilis on ihan mahtava, hikitreenit on parasta ja se kun vastuksia voi viimein nostaa! Ruoka on tosi tärkee, nimenomaan omalle kropalle sopiva ruoka!

   Poista
 4. Siulla on ihana kroppa! Älä todellakaan ala millekään dieetille. Syvällä kokemuksen rintaäänellä, täällä puhuu anorektikko. Laihdutus ei saa aikaan mitään hyvää, jos ei ole ylipainoinen. Mutta terveet elämän tavat, ne on hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Siitä just olikin kyse, että tää ei nimenomaan oo mikään dietti tai en siis tosiaankaan laihduta koska kyllä tässä vielä hoikka ollaan kuitenkin :) Ennemminkin kyse siitä kropalle sopivasta ruuasta (laatu muuttuu ja määrä kasvaa) ja lihaksen takaisin saamisesta! Jep!

   Poista
 5. Noita ''retkahduksia'' kun liikunta jää vähemmälle ja syö epäterveellisemmin tulee varmasti ihan kaikille, mutta tosi hyvä että oot löytäny motivaatioo ja halua tehdä jotain muutosta että voisit ite paremmin! :) Tsemppiä you can do it! Musta se on jotenkin mahtava fiilis kun seuraavana päivänä on lihakset kipeenä, tietääpähän että on tehnyt hah! :D.

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) Kiitos, kyllä vaan! Niimpä, tietää treenin menneen perille :D

   Poista
 6. Äh, kunpa ittekkin saisin aikaseksi alkaa taas käymään lenkeillä... Koulussa on tosi raskasta, kun suoritan kaksoistutkintoa ja olis hyvä olla jotain tasapainottamassa sitä koulunkäyntiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivotaan että sulle löytyisi lenkille joku rako!

   Poista
 7. Niin mahtava teksti jälleen!<3 Syksy on mulle jotenkin sellanen uus alku kesäherkuttelun jälkeen ja on oikeesti mahtavaa palata lenkkipoluille kun ulkona ei oo niin kuuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niimpä, ihan totta! :)

   Poista
 8. Ihana tuo t-paita ja asu, sulle käy hyvin nuo letit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Saara! Ihana kuulla :)

   Poista

Back to Top