Q&A / OSA 2

Kysymyspostauksen odotettu toinen vastausosio tättädää! Nyt olis luvassa ehkä niitä mielenkiintoisempia ja vähän henkilökohtaisempiakin juttuja ja näiden jälkeen tiedätte musta jo tosi paljon lisää. Vuorossa aiheina on koti, perhe, parisuhde, lapsuus, tunteet ja ylipäätään mun ajatuksia asioista joista ei tulis varmaan muuten puhe. Ykkösosaan tästä pääset täältä, jossa on aiheina mm. unelmat, tulevaisuus, työ, koulu, harrastukset ja ulkonäkö. Tää on melko pitkä postaus, joten eiköhän aloiteta...SUHTEET & PERHE & KOTI

Olitko villi vai rauhallinen lapsi? - Aika rauhallinen noin niin kuin yleensä. Kotona olikin sitten vähän villimpi meno, mutta tää on varmaan aika perus.
Ihanin lapsuusmuisto? - Voi keksisin näitä vaikka kuinka! Parhaat ehkä liittyy meidän koko perheen kesäreissuihin Suomen sisällä ympäriinsä tai kala- ja hiihtoreissuihin metsässä. Ja joka keväinen äidin kanssa kasvimaanlaitto - mulla oli äidin kasvimaasta siinä vieressä sellainen oma miniversio, jossa oli omat rivit porkkanaa ja persiljaa ja muuta, äidillä sitten vähän suuremmin. Mulla oli ihana lapsuus, enkä osaa sieltä eritellä mitään yhtä tiettyä asiaa sen enempää 
Minkä ikäisenä muutit pois vanhemmiltasi? - Heti peruskoulun jälkeen, taisin olla 15 -vuotias, täyttämässä 16. Muutin silloin Jyväskylään koulun perään ensimmäiseen omaan asuntoon parhaan ystävän kanssa.
Kerro jotain sun perheestä? Onko sulla ollut joskus lemmikkejä, mitä? - Mun perheeseen kuuluu äiti, iskä, isosisko ja isoveli. Mä olen pienin. Oon kotoisin Multialta, eli siis aivan käpykylästä ja keskeltä metsää, jossa mun vanhemmat asuu edelleen ja siellä on ihanaa käydä viettämässä viikonloppuja. Meillä on siellä mulla ollut oikeestaan aina kissa tai pari, nyt siellä on kaksi kissaa Patte ja Nasse, koira Lulu ja tosi usein myös mun veljen koira Olga.
Minkä ikäinen olit kun sulla oli eka poikaystävä? - Kasiluokalla, mutta se arvatenkin oli silloin hieman toisenlaista kuin nyttemmin. Vain hengailua ja kädestä pitämistä, niin kuin sen sillon kuuluukin.


Miten kauan olette olleet poikaystäväsi kanssa yhdessä? - Aivan pian elokuussa kaksi vuotta.
Missä tapasitte poikaystäväsi kanssa? - Jyväskylässä Grilli21'n edessä hiljaisena aamuyönä niin totaalisen vahingossa kun vaan voi. Sinä iltana oli niin monta sattumaa, että tää oli varmaan joku kohtalo, eikä siihen aikaan siellä oikeesti ollut ketään muita kuin me kaksi ja tässä sitä ollaan edelleen :-D
Kauanko kesti ennen kuin aloitte seurustelemaan? Kauanko kesti että muutitte yhteen? - Meillä ei oo mitään päivää millon oltais päätetty että nyt seurustellaan, se vaan siinä aika liukuvasti niin tapahtui kun vietettiin aikaa yhdessä enemmän ja enemmän. Vuosipäivänä pidetään tuota päivää kun tavattiin. Sama pätee oikeestaan tuohon yhteenmuuttoonkin, että sillä tavalla aika liukuvasti sekin kävi, mutta noin puolenvuoden päästä siitä kun tavattiin Topi irtisanoi oman edellisen asuntonsa koska ei yksinkertasesti vaan koskaan ollut siellä vaan aina mun luona joten se oli järkevintä.
Mitkä asiat ovat tärkeimmät (poika)ystävässä? - Luotettavuus, rehellisyys, aitous ja se, että näyttää että rakastaa. Osaa kuunnella ja tuntee mut läpikotaisin. Se, että on sellainen turvallinen ja kaikin puolin hyvä olo sen seurassa. Voi olla vaan sellainen oma höpsö itsensä sen kummempia miettimättä. Pätee kaikki niin poikaystävään kuin ystäviinkin.
Mistä asioista pidät eniten poikaystävässäsi? - Rakastan sitä, miten se on sellainen höpöttäjä mitä suomalaiset harvemmin ei oo, koska se siis saattaa mennä selittämään jotain ihan randomia aivan tuntemattomankin kanssa ihan missä vaan, ihan mistä vaan ja ihan koska vaan. Ihan sama ootko vanha vai nuori, nais- vai miespuolinen niin aina riittää juttua haha. Se on yks hienoimpia juttuja siinä ja jaksaa aina yllättää, mutta välillä myös niitä ärsyttävimpiä puolia :-D Pidän myös siitä, miten se osaa huolehtia ja välittää. Se on hassu höpsöttelijä niin kuin minäkin. Se saa mut aina nauramaan, silloinkin kun oon sille vihainen jostain niin etten vaan edes pysty olemaan ja jos se on joskus ärsyyntynyt muhun jostain syystä niin silti kutsuu mua aina muruks tai kullaksi. Se on myös rehellinen ja luottamuksen arvoinen.
Kuinka kauan uutta yhteistä kotia piti etsiä? - Muutamia kuukausia, että löydettiin molempien vaatimukset kohtaava koti. Ollaan nyt molemmat enemmän kuin tyytyväisiä!

Monessako eri paikassa olet vakituisesti asunut ja missä? - Multialla kotikotona peruskoulun loppuun saakka ja Jyväskylässä nyt viisi vuotta. Täällä useemmallakin eri alueella.
Mikä on parasta Jyväskylässä? - Se, että tää on aika sopivan kokoinen just nyt. Sopivasti kaupunkia ja sopivasti luontoa. Paljon kauniita paikkoja.
Mitkä asiat Jyväskylässä tympivät? - Ehkä tarjonta ei oo aina se kaikkein kattavin eikä vaihtoehtoja oo ihan niin paljoa mm. ruokapaikkojen ja muun suhteen, vaikka niitäkin löytyy ihan mukava määrä, mutta esimerkiksi joitain liikkeitä/kauppoja sitä välillä kaipaa mitä löytyy sitten etelämpää enemmän.
Mikä on lempipaikkasi Jyväskylässä? - Hmm satamassa laiturilla, Harjun kauniissa rinteessä lenkillä tai istuskelemassa, meidän kotona, Tuokkarin rannalla, Shakerin terassilla, Bella Romassa syömässä jättikatkarapu-simpukkapastaa, Lutakon maisemissa, Wilhelmiina kahvilassa rauhallisessa pienessä erillisessä huoneessa kakkupalan ja ystävän kera, Harjun tornissa (mm. nämä kuvat on sieltä), Revolutionissa, Laajavuoren frisbeegolfradalla... En mä osaa sanoa mitään ehdotonta lempparia, ehkä toi satama ja meidän koti on ne kaikkein parhaimmat! Multa toivottiin ''Jyväskylän parhaat'' -postausta, joten sellainen on tulossa vielä tässä toivottavasti pian.

Sport bra from Adidas Originals / Skirt from Bik Bok / Bomber from IvyRevel / Shoes Adidas Stan Smith Luxe W

MINÄ & TUNTEET

Kuvaile itseäsi 5 sanalla? - Optimistinen, itsevarma, herkkä, visuaalinen ja hyväntahtoinen.
Oletko herkkä? - Tuossa se jo tulikin, kyllä mä oon ja musta se on ihan hyväkin juttu. Herkkä voi olla monella tapaa. Mä osaan olla aika tunteellinen ja saattaa tulla itku pelkästä myötätunnosta jonkun muun puolesta tai ihan vaan jo jostain tv-sarjasta...
Mikä on heikkoutesi? - Ehkä toi herkkyys on myös sitä ja se, että liiasta kiltteydestä saa joskus myös kärsiä. Uskon ihmisistä lähtökohtaisesti aina hyvää ja joskus oon ehkä myös liian sinisilmäinen sen takia. Mutta jos tässä haettiinkin sitä, mihin mä oon heikkona niin sitten vastaan että Ben & Jerry'sin Karamel Sutra -jäätelö ja se, että kertoo mulle että rakastaa mua - niillä saa melkeen jo kaiken anteeksi.
Pahin pelko? - Pelkään isoja lintuja (mm. kurjet ja joutsenet), isoja kaloja ja syviä vesiä. Enkä tiedä miksi, mutta kammoksun ihan paniikkiin asti sellaisia isoja karvaisia yöperhosia. Mutta ihan pahin pelko on tietenkin jonkun rakkaan menettäminen.
Mitä piirrettä/piirteitä arvostat ihmisissä eniten? - Tähän toimisi sama vastaus kuin tuolla jossa kysyttiin millainen on hyvä ystävä/poikaystävä. Mutta, arvostan sitä jos oot luottamuksen arvoinen, rehellinen ja osaat/uskallat näyttää että rakastat. Arvostan sitä jos osaat uskoo itsees, mennä kohti unelmia ja poistua mukavuusalueelta. Arvostan sitä, jos osaat olla ihan oma itses ja tiedät, että oot upee just niin - Ja sitä, että näät sen upeuden myös kaikissa muissakin kuin itsessäs.
Milloin olet syntynyt ja mikä on horoskooppisi? - Oon syntynyt joulukuun puolessa välissä eli oon horoskoopiltani jousimies. 
Oletko mustasukkainen? - Aika vähän enää, en ees muista mitään viimesintä hetkeä kun oisin tuntenut mustasukkaisuutta. Muutama vuosi sitten olin aika paljonkin silloisen poikaystävän kanssa, mutta silloin oli kyllä myös aihettakin ja nyt oon myös omasta ajattelumallistani virheet tunnistanut ja korjannut. 
Oletko koskaan lukenut salaa toisen viestejä? - Rehellisesti sanottuna oon myös tätä tehnyt kun oon ollut tuollainen kuin edellisessä vastauksessa kerroin. Mutta siinä oli vikoja ihan puolin ja toisin ja aihetta ehkä olikin mulla tähän vaikkei se oikein silti olekaan. Enää ei ole tätäkään tapaa ja ongelmaa ollenkaan.
Millainen olisit mummona? - Toivon, että oon sellainen lämmin pullan tuoksuinen mummeli jolla on aina jotain tarjottavaa. Sellainen pirteä ja menevä tapaus!
Onko sulla jotain traumaa jonka voit kertoa täällä blogissasi? - Ei mulla ole mitään traumoja mistään, ei ole tapahtunut mitään josta tälläiset ois jäänyt ja siitä oon ihan kiitollinen.
Jos saisit valita joko ikuinen elämä (et kuolisi IKINÄ) vai että kuolisit huomenna. kumpi? - Hmm mun on pakko sanoa näistä vaihtoehdoista toi ikuinen elämä.


MUUT

Oletko kokenut mitään paranormaalia? - En ole.
Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on? - Reissata vähän, viettää paljon aikaa ystävien kanssa, käydä paljon mökillä ja uimassa. Aion myös saada aikaiseksi pidettyä täällä uudessa kodissa vihdoin joku ihana aamu brunssin kahdelle parhaalle ystävälle ja ihan tuparit illanvieton merkeissä vähän isommalle porukalle joku toinen kerta!
Haitko kesätöitä? - Hain ja olinkin jo kesäleiritätinä tuossa kesäkuun alusta.
Minkä ikäisenä sait ensimmäisen puhelimen ja minkä merkkinen se oli? - Hmm ehkä viitos luokalla? Pinkki Samsungin simpukkapuhelin.
Kolme suosikkia instagram -käyttäjää? - Apua kolme! Esimerkiksi @kristinsundberg, @emitaz, @vanelja... Mutta näitä ois yhtä upeita vaikka kuinka ja paljon! Täältä löytyy mun viimesin postaus jossa on viis uutta Instagramlempparia ja sieltä pääsee edellisiin moisiin postauksiin, joten ei muutakun sieltä selaamaan parhaat päältä!
Jos saisit syödä yhtä ruokaa lopun elämäsi, mitä söisit? - Bataattiranskalaisia ja chili-jättikatkarapuja hyvän salaatin kera.
Lempparileffa? Lempikirjasi? - Öh mikähän leffa ois sellainen... En pysy niiden kärryillä enää kun tulee katsottua melko paljon Netflixin myötä heh. Mutta tykkään sellaisista hauskoista romanttisista komedioista ja sitten sellaisista hienoista, ehkä vähän oudoistakin joissa on joku tarina jonka sieltä voi oivaltaa. Lempikirjat on varmaan Kiitos hyvää, Kiitos hyvää pikaruokaa ja Hyvän olon jäätelökirja eli aika ruokapainottaisella mennään. Jos ei saa sanoo reseptikirjaa niin sitten nuo Sophie Kinsellan Himoshoppaaja -hömppäkirjat.
Lempinäyttelijä/man crush? - Hmm tääkin on vaikee, en mä osaa vastata tälläsiin! Ainakin Frendien Joey.
Mitä TV-sarjoja seuraat tällä hetkellä? - En oikeestaan muuta kun Salkkareita ja nekin on kesätauolla. Netflixissä pyörii just nyt Orange Is The New Black ja Viaplayssa Hart Of Dixie. 
Oletko allerginen jollekkin? - En oo millekään.
Osaatko rullailla/skeitata? - En osaa, mut ois ihan hauskaa joskus kokeilla.
Mikä on sellainen ruoka jota et voi sietää? - Aika paha... Noo ainakaan mikään lanttulaatikko ei nappaa eikä oo koskaan napannut ja sienistä en tykkää. Nykyään ehkä sellaiset eineslihapullat ja -pihvit on mitä ei tuu omaan suuhun laitettua kovin mielellään.
Kissa vai koira? - Oon pienestä asti ollut kissaihminen kun sellainen karvapurri on löytynyt aina, mutta nyt oon ihan molempien söpöyden kannalla ihan yhtä paljon.
Millainen on normaali arkipäiväsi? Entäpä viikonloppu? - Riippuu tosi paljon ja vaihtelee. Milloin mitäkin, mutta arkena yleensä sopivissa määrin blogijuttuja, asioiden hoitoa, treeniä, kodin pystyssä pitämistä, yritysjuttuja, kaupungilla käymistä ja kavereiden näkemistä ja Topin työpäivästä riippuen sen kanssa olemista. Viikonloppuna aika sama homma, joskus jotain juhlia, reissuja ja muuta niiden lisäksi tai sitten vietän viikonlopun kotikotona niin kuin nyt viimeisimmän.
Mitä tekisit miljoonalla eurolla? - Laittaisin kodin kuntoon tai hommaisin ihan omistusasunnon, lähtisin reissuun tai laittaisin ihan vaan säästöön.
Mikä näistä hahmoista olisit mieluiten: haltia, vampyyri, noita, ihmissusi, keiju? Miksi? - Haltia tai keiju kuulostaa kivoilta :-D
Ketä muumien hahmoa muistutat mielestäsi eniten? - Kyllä se on Pikku Myy, pieni tuittu!
Kaunein asia maailmassa? - Maailmassa on niin paljon kauneutta ihan oikeasti, ilman pienintäkään kliseen makua. Sitä voi löytyy niiin paljosta. Rakkaus, auringonlasku ja sumuinen kesäyö ja kastepisarat.

xx M

7 kommenttia

 1. Oi miten kivasti olit vastaillut näihin kysymyksiin! :) Oli kiva lukea ja tietää jotain uutta susta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! :) Kiitos <3

   Poista
 2. Wau mitä kuvia ja tyylikäs tausta. TOi asukin on tollanen ihanan sporttinen ja samalla hurjan fiini. Eli 5/5!
  Ja kysymyspostaukset on aina hauskoja, kun pääsee vähän pintaa syvemmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Ihana kuulla, jep sellainen mun tyyli on - sporttinen mutta samalla mukana ripaus naisellisuutta ♥ Ja ihanaa että tää postaus on myös ollut mieleinen ja oot saanut musta jotain uutta!

   Poista
 3. Tällaset kysymyspostaukset on kyllä niin kivoja, kun oppii tuntemaan bloggaajan paremmin. Ja benkkujenkun karamel sutra on munkin heikkous! myös se kanelinmakuinen on niin ihanaa haha :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kivaa kun tykkäät! :) Ja jooo ihan parasta :D Kaneli kuulostaa kans hyvälle...

   Poista
 4. Vaikka näin jälkeen päin vasta tätä luen, niin pakko kommentoida, et ihana!! ❤️ jotenki jäi niin lämmin fiilis susta ja voin kuvitella, et oot ihana persoona myös luonnossa :) xx

  VastaaPoista

Back to Top