5 +1 X KESÄKAUNEUS

1. PISAMAT JA LUONNOLLISUUS - Mä toivon paljon pisamia ja kevyttä päivetystä tältä kesältä, kunhan saadaan se aurinko takaisin! Varsinkin kesällä tykkään pitää ihon ja meikin luonnollisena, etenkin sitten kun ne pisamat ilmaantuu. Niin paljon freshimpi.


2. AURINKOSUOJA - En enää ottais aurinkoa ilman aurinkosuojaa, älkää tekään. Tykkään paljon näistä BIOSOLIS -aurinkosuojista, käytän nyt ensin tätä *30 SPF voidetta kun vielä ollaan niin valkoisia, mutta sitten myöhemmin kesällä siirryn tähän *20 SPF öljysuihkeeseen.


3. IHON KOSTEUTUS ILMAN TAHMAISUUTTA - En tykkää yhtään siitä tahmaisesta olosta kun pitää odottaa, että kosteusvoide imeytyy ja täytyy suurin piirtein seisoa paikallaan x-asennossa sen ajan. Mutta, The Body Shopin Mango Sorbet on niin ihana! Ensinnäkin tuoksu, toisekseen sorbettimainen viileä tunne iholla ja ei sitä samanlaista tahmaisuutta. Kesälle ihan bueno, täytyy käydä hakemassa uusi tuubi.


4. KESÄTUOKSU - Joka mahtuu pieneenkin kassiin ja tietty tuoksuu kesälle! Mulla on yleensä joka kesä joku erilainen makee ja raikas tuoksu, sitten niistä tuoksuista tulee aina se saimainen kesä mieleen jolloin sitä käytti. Tänä kesänä se varmaan on tää H&M'n Caribbean Crush!

5. SUOLASUIHKE JA LETIT - Kesähiuksista löytyy suolasuihke ja varmasti letit on myös kovassa huudossa helppouden takiakin. Pari hollantilaistalettiä puree edelleen!


+1. JUO PALJON VETTÄ - Kauneus (ja hyvinvointi) lähtee sieltä kropasta sisältä päin.

xxx M

*saatu blogin kautta

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Mitä oot tykännyt tuosta suolasuihkeesta? Missä sitä myydään? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! Toi Balmainin on mun ihan lemppari! Sitä ei tarvii paljoa että saa sopivasti pitoa ja se tuoksuu ihanalle :) Hmm omani ostin ainakin Sokokselta!

   Poista
 2. Hienoja kuvia! : ) Vedenjuontia ois tosiaan itellä lisättävä, mut en vaan taho muistaa, jos ei oo juomapulloa tai jotain. Juon vettä ihan liian vähän, mutta kun ei vaan oo jano. : o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihan hyvä kantaa juomapuolloa mukana jos sitä ei tule muuten juotua :) Mullakin aluksi kun tietoisesti aloitin juomaan enemmän vettä, tuntui että ei sitä vettä vaan uppoa niin paljoa mutta kyllä siihen tottuu ja se menee ihan helposti sitten lopulta. Mulla riippuu päivästä, että urheilenko mutta niinä päivinä kun urheilen niin vettä saattaa mennä helposti yli 3 litraa :D Aamut aloitan aina isolla vesilasilla (joka myös auttaa heräämään)!

   Poista
 3. Aurinkosuojasta on oikeastaan vasta nyt hiljattain tullut mulle ihan must ja nykyään yritänkin olla todella tarkka sen kanssa! Ihana kesäinen postaus ja todella kauniita kuvia :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän sama juttu täälläkin, en ennen oikein edes käyttänyt ollenkaan sen pelossa etten muka ruskettuisi :D Nykyään aina aurinkosuoja! Voi kiitos Pinja! :)

   Poista
 4. Luistan ihan liian usein tuosta ihon kosteutuksesta vaikka tiedostan miten tärkeää se on. Samoiten aina pariin viime vuoteen asti ei aurinkosuoja ollut mikään must, nykyään se tulee rutiinina ja ajattelematta. :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan vähän samoilla linjoilla, täytyy itekin tsempata ihon kosteutuksen kanssa, mutta ton aurinkosuojan käyttämisen oon kans ottanut nyt ihan ehdottomaksi, vaikka ennen en sitä juurikaan käyttänyt :)

   Poista
 5. Siis mä aina niin nautin ihan vain näitten sun postauksien katselusta (tietty myös luen ne) mutku ne vaa on niin fresh jotenkin, vaikee selittää haha :'-D Mullakin on toi sama putelo bodyshopilta, se tuoksuu niiin hyvältä <3

  Janica K.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja muutenkin tosi kiva postaus! :-)

  VastaaPoista

Back to Top