KAMALAN IHANA KEVÄTMä niin vaan rakastan kevättä, varsinkin tätä loppukevään ja alkukesän aikaa. Ehdottomasti kyllä oma lemppari vuodenaika! Kaikkialla on vihreää ja värejä alkaa puskea esiin, ihmiset hymyilee ja aurinko lämmittää. On niin raikasta. Yksinkeraisesti vaan parasta ja sellaista kesän kutkuttelua. 

Mutta mulle samalla jotenkin joka kerta myös stressaavaa, joskus tosi tosi paljonkin.


Tässäkin keväässä on jotenkin tosi monia uusia juttuja, jännittäviäkin asioita ja myös tosi innostaviakin. Vähän muutoksia ja suunnitelmia. Hetkistä menoa ja sitä, kun juttuja on keskeneräisinä niin ei vaan osaa rauhoittua vaikka olis tilaisuus. Pääsykokeita, asunnon etsintää, muuttosuunnitelmia, stressi-itkua, erilaisia ihmisiä ja tapahtumia, pieniä pettymyksiä ja isoja innostumisia ja myös niitä hyviä toteutumisia ja hauskoja hetkiä. Ja sitä ihan parasta kevään seuraamista!

Mun on opeteltava laittamaan itseni sellaiseen off -tilaan, koska kyllä sitä aikaa löytyisi ottaa ihan täysin rennosti jos vain osaisi jättää juoksevat asiat hetkeksi sikseen. Viime viikonloppuna pääsi jo vähän sellaiseen hyvään rentoon flowhun muutamia niin sanottuja ''duunijuttuja'' lukuun ottamatta. Mutta ihan arkeen tätä kaivattaisiin, täytyy ottaa asiakseen ja luulisin, että kun tämä ihan täysin kesäksi vaihtuu ja muutto saadaan hoidettua niin osaan taas höllätä paremmin.

Omaa aikaa, vaan iisejä juttuja. Vaikka ihana aamupalahetki auringossa tekemättä yhtään mitään. Eilen  myös loppupäivästä treffailin muutamia ihania tyyppejä ja nautin kesäjädeistä. Näitä lisää.

Ihanan kamala kevät, kamalan ihana kevät. 

Onko siellä kevätstressaajia?

xxx M

7 kommenttia

 1. Kevät on kyllä jotenkin kummaa aikaa… Toisaalta on hirveästi fiilistä, mutta toisaalta ei sitten ollenkaan! Onneks kohta on kesä ja kevään hektisyys takana xD

  https://aliisla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä se aina vähän tahtoo olla! :D

   Poista
 2. Kevät on jollain tapaa huomaamattakin todella hektistä aikaa, varsinkin koulun suhteen. Tehtäviä, esseitä ja itse koeviikko pusketaan päälle suunnasta jos toisesta. Toisaalta nautin tästä säästä ja lähenevästä kesästä kaikin puolin♥ Raskasta mutta ihanaa aikaa tosiaan :) Pian se onneksi kesän alkaessa helpottaa! (ainakin toivon mukaan, hah)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ihana huomata etten oo ainoo stressipallo hah :D Ja niimpä, kevät on muuten niin ihanaa ja kaunista ♥

   Poista
 3. Oi nam! Nyt tekee kauheesti mieli vesimelonia :D Oot ottanut tosi hyvin noi kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan yksinkertainen ulkoasu sun blogilla ja upeita kuvia :) Kevät on kyllä kiireistä aikaa, mutta samalla ihan parasta, kun puihinkin tulee jälleen lehdet ja luonto herää elämään 8)

  VastaaPoista

Back to Top