KODIN ETSINTÄÄ


Onko täällä muita, jotka silloin, kun jotain tosi paljon odottaa ja haluaa niin ei vaan malttais millään olla mitenkään päin?  Täällä on meillä valloillaan iso muutto- ja sisustuskuume, mutta mitä sitten kun kriteerit ja vaatimukset uutta kotia kohtaan paukkuu yli budjetin tai sitä kaikin puolin parasta ei vaan löydy? Ja kun kaiken haluais just nyt ja heti, mutta se ei oo mahdollista? 

Hankala yhdistelmä.

Mä oon tosi malttamaton tyyppi ja kyllä mun mielestä kuitenkin jonkinlaiset kriteeritkin saa omasta kodista ollakin, varsinkin jos ajatus olisi asua siinä samassa useampi vuosi ja oon myös sitä mieltä, että suhun vaikuttaa se millaisessa ympäristössä aikaas vietät.  Ja sitä paitsi tää nykyinen yksiö on yksiöksi tosi kiva, niin en tätä huonompaan kaksioon halua muuttaa. Joten ei auta kuin pyöriä noissa asuntonäytöissä sitkeästi ja kääntää kaikki kivet nurin, jos se helmi sattuiskin kohdalle. Tai edes joku aika sinne päin.


Nämä kuvat on otettu mun lapsuudenkodista, jossa pakettiin tietty kuuluu myös suloisia nelijalkaisia.  Koti on mulle tosi tärkee paikka ja sen pitää olla sellanen jossa viihdyn ja jossa on turvallista. Ja siellä pitää myös olla mun näköistä jotta mä viihdyn.

Haluaisin vähän enemmän edes väljyyttä ja sellaisen ympäristön johon olis kivaa kutsua kavereita kylään ja järkkäillä vaikkapa pitkiä brunsseja ihanilla aamiaisherkuilla tai istua iltaa kivalla porukalla tai kaksistaan, - mussa siinä mielessä on vähän emännän vikaa haha! Haluan, että koti on helppo pitää siistinä ja kivan näköisenä ja sen toivois olevan myös suht lähellä kaikkea eikä minnekään olis hirveän pitkä matka, muttei liian lähelläkään keskustan hälinää. Kriteereitä löytyy vielä pikkujuttuja myöten, mutta jostain on vaan osattava joustaa tai asutaan täällä 34 neliössä vielä viiden vuoden päästäkin...

Tällä hetkellä sisustuksessa mua viehättää valoisuus, paljaan näköiset lamput, metalliset kehikkokorit ja muut, sademetsänvihreä ja edelleen se valkoinen marmori ja se, että mm. keittiössä on makaroonit, valkosipulit ja kaikki omissa lasipurnukoissaan, ja ne saa jäädä esille. Sellaista tiettyä harkittua eriparisuutta, paljautta ja harmoonisuutta.


Kodin etsintöjä siis jatketaan, sitä ennen ehdin hyvin haaveilla sisustuksesta ja suunnitella pääni puhki. Ja pitää malttamattomuuteni kurissa plus antaa vaatimuksista vähän edes myöten. Jaksan uskoa, että kyllä se hyvältä ja kodilta tuntuva paikka vielä putkahtaa esiin! Sitä venaillessa myös kuolaan tätä keittiötä joka on melkeen suoraan mun haaveista...

Kuinka kotikeskeinen sinä olet ja onko sulla nyt kevään tullen jotain must -juttuja sisustukseen? - M

10 kommenttia

 1. Nättejä kuvia taas! Toi keittiö näyttää kyllä tosi kivalta, aika samanlainen sisustusmaku meillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Aika hyvä siis ;)

   Poista
 2. Mullakin on ihan hirvee sisustuskuume, mutta pitäis malttaa odottaa kesään asti vielä ennenkuin pääsee ehkä sisustamaan ihan uutta kotia :) Upeita kuvia♥

  ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kuulostaa ihanalle! :) Kiitos ♥

   Poista
 3. Siis todellakin saa kodin eteen olla vaatimuksia!! Varsinkin jos siellä viettää paljon aikaa ja esimerkiksi tekee töitä siellä (säkin varmaan teet jotain blogijuttuja ainakin kotona). Sit ymmärrän jos koti on sellanen paikka missä käy välillä yhden yön nukkumassa ja vaihtamassa puhtaat kalsarit ja lähtee taas reissunpäälle, ettei sen kämpän tarvitse kovin kummoinen olla... :D

  Ite pitäis kanssa etsiä kämppää jossain kohtaa tän vuoden aikana mahdollisesti, mutta ei ihan niin ajankohtaista oo toi muutto kun sulla... :D Toivottavasti löydät kämpän, joka vastaa sun haaveita, pian :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mäkin vietän kuitenkin aika paljon aikaa kotona ja haluun että oikeesti viihdyn siellä! :) Jep, toivotaan näin!! :)

   Poista
 4. Tsemppiä kodin etsintään! Mä oon ihan törkee kotihiiri! Ja vielä kun teen työt ja paljon opiskelujuttujakin kotona niin vietän täällä tosi paljon aikaa. Me muutettiin syksyllä useemman kuukauden asunnon etsinnän jälkeen. Ihan kaikki kriteerit ei täyttyny ja edelleen on sisustus kesken, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen tähän :-) Vuokrakämppien suhteen pitää ehkä olla vähän joustava tai sit valmis maksamaan :-( Mä asun mieluummin edullisessa nyt ja haaveilen omistusasunnosta! Me ollaan kyllä tämän ja edellisen asunnon seinät maalattu itse uudestaan, se auttaa jo paljon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nojoo niimpä, vuokra-asunnoissa on vaan pakko joustaa ja jep, haaveita voi jättää sitten siihen omaan asuntoon... Mutta kun tahtoo heti!! :D Pienelläkin saa paljon aikaan!

   Poista
 5. Mulla on samanlaisia kriteerejä melkeinpä kaikki ku sullaki yhteisen kodin suhteen. Ja mekin etsitään rakkaani kanssa asuntoa. Meinasin tänään nimittäin paljastaa vähän asioita asuntohommiin liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla :) Jep, meille tää pieni yksiö alkaa käydä vähän turhan pieneks jo kun kaksin ollaan vaikka pieniä ihmisiä ollaankin haha :D Oo, kuulostaa hyvältä!

   Poista

Back to Top