TYYLIN LÖYTÄMINEN

Tiedättekö sen fiiliksen ja semmoisen yleisen olotilan, kun kaipaisi jotain muutosta? Jotenkin mikään ei vaan tunnu tarpeeksi hyvältä ja joku tökkii. 

Tällä kertaa mulla tökkii siinä, miltä näytän. Mulla on kahdenkympinkriisi haha. No kaikki varmaan tietää kun on niitä päiviä kun ei vaan jotenkin vaatteet natsaa ja on vähän huono huispäiväkin. Vähän sellanen njaah. Nyt mulla on vähän vastaavasti, mutta ei vain yhtenä huonona aamuna. Hiukset ei vaan asetu, mikä johtuu varmaan tästä esiin puskevasta tyvikasvusta ja kaipaan niille jotain uutta, ei aina vain tätä samaa putturaa. Asuihin enemmän selkeyttä ja monikäyttöisyyttä, vähemmän heräteostoksia ja vähemmän mitä sattuun. Vähemmän on enemmän. Ja enemmän minua.

Puhuin tuossa aiemmin myös siitä, että oon tehnyt sellaisia tyyli- ja inspiskollaaseja. Ne on täynnä kuvia asuista, jotka miellyttää omaa silmää ja kuvia yksityiskohdista jotka tuntuu oman tyylisiltä. Sitten oon niitä katsellut ja bongannut sieltä ne yhtäläisyydet jotka toistuu monessa asussa ja sieltä alkaa hahmottua ne kulmakivet ja helmet, jotka haluan omaan tyyliin. Topi kyllä vaan nauroi mun tosi tärkeelle projektille haha, no välillä tarvitaan tälläisiäkin. Varmaan monille ainakin tavalla tai toisella tärkee aihe loppujen lopuksi.


Sporttista tyyliä tietty, mutta myös sellaisia klassisia selkeitä juttuja. Ei turhaa hörsyilyä. Ja ne klassiset piirteet miksattuna sellaiseen street-henkeen, Adidaksen kolmeen raitaan ja pieneen kujeiluun. Ei liian vakavaa, mutta vähän aikuisempaa lookkia. Oon kuitenkin ikuinen tennarityttö, älkää huoliko. Kyllä se tyyli sieltä hahmottuu ja muodostuu koko ajan selkeemmin. Classy with a twist of hood?

Sillon kun tuntuu tuolta, että se huono hiuspäivä ja vaatekriisi ei rajoitu vain siihen yhteen pahaan päivään, niin on ihan jees pysähtyä vähän miettimään, mitä oikein haluaa. Noi kollaasit on ainakin mua tässä pikku projektissa vienyt eteenpäin. Tukkajutuissa vähän sama homma, suunnitelmissa ainakin nyt seuraavalla kerralla sellaista, että leikataan tästä sellanen kiva pätkä, ehkä saadaan jopa kiinni toi mua paljon ärsyttävä kerrostus vihdoin. Suoraleikkaus, tyvi tummaksi ja latvoihin vaaleampaa ruskeaa. Se on ainakin suunnitelma, mutta saa nähdä mitä tästä tulee!

Mun piti tehdä tänne teille jo tarkempi postausta siitä, mitä se mun täydellinen vaatekaappi sisältäisi ja sellainen postaus, jossa puhun vielä lisää omasta tyylistä ja kuinka se on muuttunut. Se nyt on vielä venailemassa vähän lauhempia kelejä toistaiseksi. Suunnitelmia näihin löytyy, maltetaan silti vielä hetki. 

New Look coat from Nelly.com // Fake fur scarf from H&M // Homebound jumper from Carlings // Canvas bag Vagabond

Tykkään näissä kuvissa näkyvästä lookista! Ihana uusi kamelitakki ja pörrö yhdistettynä mulle ominaiseen sporttiseen hiusputturaan ja jalasta löytyi Adidaksen Suprestarsit vaikkei ne nyt näykään. Ehkä tuo pakkanen vähän antaisi periksi pikku hiljaa niin saisi paremmin kuvattuakin. 

Miltä teistä tää lookki näyttää ja entä onko siellä jo oma tyyli löytynyt? - M

12 kommenttia

 1. Anonyymi1/21/2016

  Mulla on ihan samat fiilikset! Ekaa kertaa elämässä tuntuu, että omistan liikaa vaatteita:D se oma tyyli ja monikäyttöisemmät yksilöt puuttuu ja tuntuu, ettei mikään sovi minkään kanssa. Olis kyllä tosi kiva kuulla jotain vinkkejä asian suhteen jos keksit niitä, esim tuo lemppariasujen yhtäläisyyksien löytäminen auttaa varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kivaa etten oo ainoo! :D Vähän sama fiilis oli että liikaa vaatetta ja ihan turhaa kamaa, enää ei kun laitoin vaan surutta kaikki vähänkään mietittyvät rytkyt pois ja kiertoon. Uutta kivaa tilalle ja harkitummin! Täytyy tehdä postausta vinkeistä, sitten kun sen saavutan mutta tuon kollaasien teon voin suositella kyllä, auttoi tosi paljon hahmottamaan sen tyylin mitä tavoittelee :)

   Poista
 2. Jotenkin tosi tuttu tunne. Ihanaa kuulla, että en olekkaan ainoa. Minusta tuo kuvissa näkyvä tyyli on ihan mahtava! Ei sellainen joka tyttö look vaan siinä on jotain sun omaa juttua :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun täällä samaistutaan! Kiitos paljon sinulle, oon samaa mieltä ja tykkään myös! :)

   Poista
 3. Ihana asu! Oon kans itse moneen otteeseen miettinyt, et haluisin jonkinlaista muutosta tämänhetkiseen tyyliin, ja onneks sinne päin on kumminkin kovasti menossa. Hitaasti mutta varmasti, heh :D
  Hiusten kanssa kriiseilin kanssa viime syksynä, mutta sain niihin onneks hieman jotain uutta. Nyt taas haluaisin jotakin vaihtelua.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Niin no ei sitä oikein kerralla oikein ookkaan helppo rysäyttää johonkin muutokseen :D Hiljalleen hyvä tulee! Ja musta tuntuu että tää on vaan oikeesti ikuisuusprojekti, varsinkin hiusten kanssa haha :D

   Poista
 4. Tuo on ihan totta mistä puhut! :) Välillä on huonoja asu- ja hiuspäiviä, sallittakoon se meille jokaiselle, mutta sitten on niitä aikoja kun menee viikkoja, että tuntuu että mikään vaate ei istu päälle tai tunnu hyvältä. Nuo asukollaasit on just sellaisia mitä itekkin harrastan, koitan miettiä että mitä oikeasti haluan ja tarvitsen - näin yrittää välttyä myös niiltä heräteostoilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tosi hyödyllisä ja kivaa tehdä :) Ja joo rajaa vähän niitä heräteostoksia kun keskittyy hankkimaan niitä harkittuja juttuja!

   Poista
 5. Anonyymi1/23/2016

  Voin niin samaistua kaikkeen, siis ihan kaikkeen, mitä tässä postauksessa kirjotit! Siispä innolla odotan taydellisen vaatekaapin postausta. Voisit jakaa noita inspiskollaaseja tänne blogiinkin, mua ainakin kiinnostais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla samaistumista! :) Kiitos! Laitetaan toteutukseen ;)

   Poista
 6. Toi takki on kyllä täydellinen sun päällä! :)

  VastaaPoista

Back to Top