TORSTAI-ILLAN INSPISTÄ


Kai näistä illoista oikeasti johonkin on?  Tuli nimittäin jotenkin tosi inspiroitunut fiilis eilisen illan Carpe Colorem -iltamassa Lutakon Hius- ja kauneushoitola Chill'ssä, jossa päästiin isolla porukalla kuulemaan kevään trendeistä niin sisustuksen, meikkien kuin hiustenkin osalta. Vai oliko se se ihana ympäristö ja kaikki? 

Joka tapauksessa, ideoita ja ajatuksia on just nyt vaikka muille jakaa. Tässä muutamia kuvia ja yksittäisiä ajatuksia mitä täällä pääkopassa pyörii.


Värikkäitä, kauniita purnukoita. Patinoitunutta yhdistettynä uuteen. Kepeitä juttuja ja tietty tulppaaneita. Tosi kiinnostava miljöö, ei yhtään valkoista seinää ja silti niin raikas. Erilaisia matskuja ja eurolavoja. Mulle kans. Jotenkin sitä inspistä vaan imi itseensä ihan kaikista jutuista oven karmeja myöten haha!


Varmaan kymmeniä erilaisia lettikampauksia ja kikkoja muhkeamman näköisiin palmikkoihin. Keskijakauksia jotka oli enemmän kun jees. Värisävyjen löytämistä ja uusiin ihastumista. Täytyy opetella letittämään itsekin omaa tukkaansa. 

Nyt vaan täytyy.


Ihania tummia huulipunia, kukkaismeikkejä ja heleää puuterimaista kosmetiikkaa. Rusehtavia punia ja vasta painoksi raikkaita pinkkejä. Sävyjen mätsäystä ja sitä rentouttavaa fiilistä, kun joku toinen laittaa sulle huulipunat just eikä melkein. Unohtamatta aina yhtä ihania Teeleidin teemakuja ja tapastarjoilua. Uudenlaisia näkemyksiä ja ihania ideoita. Ja no, onhan toi Lutakon miljöökin jo ihan oma lukunsa, saanko muuttaa sinne nyt heti?


Äh kun ei malttaisi olla ollenkaan mitenkään päin, kun pää pursuaa ideoita ja hullutuksia!  Tää on nyt tälläinen sekalainen sepustus tän hetken moodista tällä kertaa haha! Inspiroitukaa! Mä lähden nyt pitkästä aikaa kotikotiin rentoutumaan ja kehittämään kaikkia höpsöjä ja vähemmän höpsöjä ideoitani. - M

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! <3 Oli kiva nähdä eilen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin oli kivaa nähdä tuttujakin naamoja! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia & ammenna nyt tuosta inspiraatiosta kaikki irti!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritetään ainakin!! :)

   Poista

Back to Top