TOP 5 OF 2015: HAIR PRODUCTSViime vuoden puolelta noukitaan vielä top vitonen mun hiustenhoitotuotteista! Mitä sinne tukkaan on tullut suihkittua ja millä sitä pestyä? Vähän vanhempaa tuttua ja sitten ihan tämän vuoden puolella törmättyjä ihanuuksia. Mulla oli vielä joskus vuosi sitten hiukset paljon huonommassa kunnossa, tosi kuivat ja karheat. Tässä on muutamia tuotteita joilla mun hiukset elvytettiin kohtuu nopeasti ja nyt niitä voi sanoa jo pehmeiksi ja jopa hyväkuntoisiksi.

Vuoden 2015 top 5 ihonhoitotuotetta löytyy täältä ja 5 meikkituotetta täältä.1. TRESEMMÉ SALON FINISH 5 -hiuskiinne
Hiuskiinteet yleensä on aina ollut tässä tukassa suurella kulutuksella, nyt paljon vähemmän kuin ennen mutta silti liki jokapäiväisessä käytössä. Monien kokeilujen jälkeen tämä yksilö on säilynyt mun suosikeissa jo useamman vuoden.

2. LESS IS MORE ANGELROOT -volyymisuihke
Sain kesällä testiin Less is Moren luomulaatuisia hiustuotteita ja ne teki kyllä vaikutuksen heti! Erityisesti tämä volyymisuihke on yksi suosikki niistä, aidon pirteän sitruunan tuoksuinen ja hiukset jää keveiksi ja ilmaviksi. Koko postauksen niistä voit kurkata tästä. Siellä mm. ihan huiput shampoot ja hoitoaineet!3. DOVE NOURISHING OIL CARE -shampoo & hoitoaine
Tässä tälläinen yllättäjä parivaljakko suoraan marketin hyllyltä. Tekee hiuksista niin pehmeät ja sileät etten kestä! Edulliset ja toimivat. Kosteuttaa tehokkaasti ja tähän kun yhdistää hyvän hiusöljyn niin oh my...4. LESS IS MORE ELDERFLOWER -suolasuihke
Less is Morelta toinen ylös noussut suosikki. Ylipäätään suolasuihkeet löysi tiensä mun päähän viime kesän aikana ja nyt ihmettelen miksen ole niitä aiemmin keksinyt! Saa hyvä pidon ja rakenteen, mutta jättää hiukset kuitenkin keveiksi eikä tee niistä liian raskaita niin ei tarvitse pestä heti pois päivän pääteeksi vaan menee useammankin päivän.

5. BIOZELL COLOR MASK -sävyttävä tyvispray
Tästä tein marraskuussa oman postauksen, josta näkee hyvin mitä se saa hiuksille aikaan. Omassa käytössä siis sävy dark brown aina silloin kun tyvikasvu alkaa pilkistää esiin päästä. Helppo ja nopeakin pika-apuna tyvikasvun peittämiseen ja tuo hiuksiin myös tuuheutta. Täällä kuvat puhuu puolestaan.

Sellaiset jutut tällä kertaa! Kiinnostaisiko teitä muutenkin nähdä enemmän hiuspostauksia täällä? - M 

11 kommenttia

 1. Hiuspostaukset ja kaikki muutkin kauneuteen liittyvät kiinnostaa ehdottomasti! Tä oli tosi kiva postaus. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa kuulla, ehdottomasti sitten täytyy niihin enemmänkin paneutua täällä!

   Poista
 2. Oon itekkin käyttänyt noita doven shampoita ja hoitoaineita ja pakko sanoa, että tykkään! Pitäisi munkin koittaa tota biozelin tyvispraytä, käynkin lukemassa siihen liittyvän postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ihan tosi hyvät! Käy ihmeessä kurkkaamassa, siellä on ihan ''ennen ja jälkeen'' kuvat tyvestä myös :)

   Poista
 3. Oijoi, tosi kiva postaus! Oon tykännyt lukea sun blogias jo kauan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sofia! Ihana kuulla :)

   Poista
 4. oi pitääpä ensikerralla ostaa nuita Doven tuotteita itsellekkin!! En olekkaan pitkään aikaan niitä käyttänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kannatan! Ihanaa kun on hyviä tuotteita marketeissakin :)

   Poista
 5. Mistä tota nro kahta voi ostaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi täältä: www.greenlips.fi :)

   Poista
 6. Tääpäs oli kiva ja hyödyllinen postaus :) Pitäs joskus testaa tota Doven sarjaa :)

  VastaaPoista

Back to Top